kwarki- szczury niebieskookie

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
odmienna

Re: kwarki- szczury niebieskookie

Post autor: odmienna »

…ktoś kiedyś, chyba merch powiedziała, że zawsze już będzie dzielić czas: do i po Interwencji…. Też tak mam i też, jak RattaAna ilekroć słyszę, że któryś z Majowych Szczurków odchodzi, czuję lęk…

Tematy interwencyjne są zamknięte to napiszę tutaj że wiem, że powinnam napisać:
Oksymoron odszedł 28 września 2008r
Sokole Oko odszedł 20 lutego 2009r.
Może dorzucić kilka szczegółów i ostatecznie zamknąć temat interwencjaków.
Ale nie. Czekam na dzień, kiedy będę mogła spokojnie, bez łez pisać i wtedy napiszę… napiszę jakie to były świetne szczury i jak bardzo nieprawda że odeszły i jak często w ciągu tych dwóch lat myślałam o tamtym dziwnym miejscu i ludziach…zwłaszcza myślałam o Kobiecie, ponoć szalonej (właściwie, bardzo mało mam konkretnych informacji), wyobrażałam sobie, jak szuka w śmietniku czegoś do jedzenia… szuka dla mojego Sokolego Oka i maleńkiego Oksymoronka, dla Szarusia i Nitusią zwanej Bonitki….musiała przecież lubić zwierzęta, skoro zdobywała dla nich jedzenie, dzieliła z nimi wszystko co miała a nawet więcej.
Wiele razy żałowałam, że nie mam do niej żadnego kontaktu- tak chętnie opowiedziałabym jej jakimi cudownymi stworkami są Ci Dwaj, którzy mi się trafili; ile dali mi radości i jak bolało, gdy na zawsze zanosiłam ich w Dolinę Kwarków…

Tak. Jak przestanę płakać- na pewno o tym napiszę. I dopiero wtedy temat uznam za zamknięty a to i tak nie będzie koniec historii. :)
Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

odmienna przestań kobieto pisać w taki sposób... :'( :'( :'( nie dość, że nie radzę sobie z hormonami i ryczę kilka razy dziennie, to jeszcze Twój post... ale tak, masz zupełną rację, to wyjątkowe wspaniałe szczury i coś jest w tej historii magicznego... pomyśl jaki one stworzą gang po tej drugiej stronie...
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
odmienna

e, no Ratta... nie becz przecie :) mnie się beczy, bo brak SokA ciągle bardzo dotkliwy, ale generalnie to przecież bardzo optymistyczna, ciepła historia i i tak się cieszę , że mogłam wziąć w niej udział . Tylko naprawdę, ten Gang nie będzie dla mnie pełny bez Tej Obłąkanej Postaci :P .
A hormony? Wytrzymaj! – ponoć po 9 mies. opadają ;)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Odmienna.. eh Kobitko :). Slicznie to ujelas, te szczury naprawde maja w sobie cos magicznego..
Jedna babeczke juz pozegnalam, moja kochana Jogi-wojowniczke. Zostala mi jeszcze Pupa ktora jest strasznie dzielna. Nie wyobrazam sobie co one za TM zrobia jak polacza sie juz wszyyystkie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

Myślałby ktoś: spokojny niedzielny poranek. ;)

Górniczy trud... ::)
Obrazek Obrazek

a Ta??? Znowu u Kumpla Shreka na szkoleniu była, czy jak?...

Obrazek Obrazek
merch

Post autor: merch »

Dareczek? :)?
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
odmienna

Specialnie dla Babci merch , bardzo mu nadokuczałam, ale chodzi mi głównie o to „wydepilowane” miejsce na pysiu. No kto śmiał? ???
dla porównania w tym samym koszyku co gwarkowe plemię ;) :

Obrazek Obrazek
Darunia szkodniczy w zgoła innych rejonach: Obrazek (rozmaryn też niezłe ziółko )
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
A jak wyrażę oburzenie (w tej skrzynce, są ważne papiery) udaje zawstydzone niewiniątko: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Niezłe rozrabiaki z tych twoich kwarków :D
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
RattaAna

eeeeeee tam, ważne papiery, phi! ciur chciał pogryźć, to se pogryzł :P ja mam drewniane łóżko i regularnie co wieczór obgryzane jego nogi i oparcie - kiedyś zjedzą całą ramę i będzie klops. Do tego dziura w materacu nieco większa niż ta Twoja górnicza ;)
bestyjki potrafią się uwinąć w parę minut, jeśli mają akurat ochotę na dewastację ;D
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Ooo, no prosze, kolejny grzeczny i zdolny chłopiec na forum :-*
ObrazekObrazek
odmienna

o tak! ja mam bardzo zdolne i grzeczne szczureczki! :D
to raczej ze mną ostatnio są problemy. na przykład: Od kilku dni, nic tylko patrzyłabym jak moje cudne DD taszczą tyłeczki po drabinie.
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=4c_Tu5m3Ufk
Możecie mi wytłumaczyć, co mnie w tym tak fascynuje???
Fakt., że ta dupcia tak się świetnie zaplata :P ...ale mnie ciągle mało tego widoku; jakaś mania mnie ogarnęła; ...może to dlatego, że od kilku dni mam gorączkę...
::)
merch

Post autor: merch »

No cudnie wchodza po drabinie zdolne szczureczki !
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
RattaAna

i jak szybko mu poszło!
[/size]
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Bo na takich zdolnych i grzecznych chłopców to można patrzeć i patrzeć... ;D
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Piromanka

Post autor: Piromanka »

Zazdroszczę twoim ogonom, że mają takie świetne drabinki ;)
Zmobilizowało mnie to trochę :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”