Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
oczywiście ze malusia taka malusia ze jak otwieram na oścież to gnidy wyjdą na chwilkę na klatkę i spowrotem do środka bo najwyraźniej poza domem nie ma nic ciekawego
mój temat ma jubileusz 500-set postów
ups, już nie...501 heheheeh
ale, na tym filmie, tylko jeden lokator... pewnie go w tej wielkiej willi straszy a cóż po lususach, jak po kątach samotność wyje? Co innego częstoziewusie te wiedzą po co do klatki wracać .
(chociaż tyle porzytku z chorowania, że się opiekun wysila, by łakocie wymyślać, ale i tak zdrowia życzę
wszystko już zawodzi,tak jakby wiedziały ze podaje leki pod przykrywka
próbowałam znowu na sile to Tuti zaczęła po kilku próbach gryźć ze złości moja koszulkę żebym ja wypuściła
nie mam siły,zjadają ledwo albo nic z antybiotyku
jak objawy wrócą to będą dostawać jakieś zastrzyki codziennie w dupska! F**k
U mnie podobna sytuacja, dostają Bactrim, dwie z łyżeczki zlizują, a trzecia pluje... No a potem muszę w nie jeszcze wmusić lakcid - wczoraj łaskawie wypiły, bo wymieszałam go z coca-colą Skaranie boskieeeeee!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size] Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
o tak :
u nas tez sie sprawdza coca-cola (tylko gdzieś słyszałam, ze toto chemiczne badziewie jest i moze w interakcje z lekami wchodzić, wiec wole nie ryzykować)
jajeczniczka oczywiscie
wspomniane juz masło orzechowe,
bita smietana
kubuś bananowo-malinowy
maślanka truskawkowa
ehmm.. co jeszcze? W sumie sama sie zastanawiam, bo mam podobny problem:)
Bo oczywiscie kaszki bananowe i jogurciki biszkoptowe, wafelkowe i wszelakie inne się znudziły jaśnie pani.
:/
pozdrawiamy Częstoziewusie!!!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Matko.. skad ja znam przemycanie lekow..masakra.Wspolczuje ale pomyslami nie zarzuce bo nie wiem sama..
Trzymam kciuki zeby nie zaczely gadac i zebyantybiotyk zadzialal raz na zawsze !:)
dzisiaj próbowałam dać proszek wklepany w salami..dupa nadgryzły ledwo i zostawiły, z kolei płyn próbowałam Suzi dać do pyska strzykawka...druga dupa, wszystko zostało na mnie a Suzi zalała się porfiryna stresu
teraz muszę znowu coś kombinować a od kilku dni nie zjadły prawie nic lekarstw, dołuje mnie to cholernie, czuje się bezsilna
Ehh mozliwe ze mnie tez to czeka ale jezeli bedzie wybor to chyba wybiore iniekcje. Zawsze to wszystko trafia do organizmu i jakos tak no nie wiem. A jezeli nie bedzie to tez bede sie zabawiac.
No a moze nic nie trzeba bedzie chociaz u chlopcow slysze delikatne szmery.
Co do wagi- wcale nie musiałam się krzesła trzymać, bo na wadze dziewczynek się nie znam i mi się całkiem w normie wydaje.
A antybiotyk… jeszcze mi do głowy przychodzi kisiel i różne odmiany budyniu ( krem typu „Monte” ) a z nutri Drinkiem dawałaś? A, właśnie… a tak w ogóle to jak u nich z apetytem? Bo u mnie zwykle problem narasta, jak w miarę pustoszenia organizmu przez leki, dzieciak traci apetyt jako taki. Ostatnio jednak zamiast lakcidu, używałam czegoś co się chyba nazywa Lacidofil- proszek w kapsułkach. I to chyba lepiej się sprawdza, bo Steful nawet po dwóch tygodniach antybiotyku, apetytu nie stracił (jeno kupska obrzydliwe produkował).
hej! Gerlsy! Ładnie lekarstwa szamać i zdrowieć nam tutaj!
Kurczę, jak żadne smakołyki nie działają, to niestety trzeba podawać do pyszczka strzykawką. Masz kogoś, kto mógłby pomóc Ci przytrzymać dziewczynki? odpowiednie chwyty i szybkość rozwarcia paszczki i wsadzenia tam strzykawki to głównie kwestia praktyki - lepiej, żeby dziewczynki się przemęczyły minutę, niż nie dostały antybiotyków.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek
jako osłonę dostają Bio-Critical Protexin dla małych zwierząt, apetyt jako taki maja, w każdym bądź razie kolacje jedzą
doxycyklina wg tabeli nie powinna być mieszana z produktami mlecznymi
ufff, dzięki niezrównanej pomocy mężczyzny udało się szybko i bez większej skazy na psychice mojej i szczurzej wlać lekarstwo do pyska zachwycone faktem rozwarcia pyska nie były i potem Tuti próbowała się tarzać morda po kocu i wycierać ale i tak wszystko wylądowało w gardzieli a już myślałam ze się nie uda, co cztery ręce to nie dwie...