ja się właśnie czasem dziwię, że jak na latające cały dzień po pokoju, coś tam pogryzą, ale pościeli nie ruszają.
choć często w niej śpią (???)
no ale to tylko cieszyć się mi wypada

Moderator: Junior Moderator
się tak nie ciesz, ja też się do czasu cieszyłamsssouzie pisze:listem ekonomicznym czy poleconym?![]()
ja się właśnie czasem dziwię, że jak na latające cały dzień po pokoju, coś tam pogryzą, ale pościeli nie ruszają.
choć często w niej śpią (???)
no ale to tylko cieszyć się mi wypada
radość z nabierania i bycia nabieranym gwarantowanaol. pisze:Mam już obmyślony sposób na czuba: bardzo mu zawsze smakuje znaleźne lub zdobyczne. Choćby to były rzeczy, które leżą w klatce na co dzień. Tak więc na początek będę stwarzać okazje typu "ach, upadł mi orzeszek", "o , wyciągnęła się w kącie kluseczka"
Herman rulezzChociaż oczywiście Herman istotą zmienną i kapryśną jest. Jeśli się zaprze to można mu na tacy wonności podsuwać i śpiewać i stepować przy tym, a on będzie cały pochłonięty czyszczeniem futra.
Masz rację Ol. do tego, zeby lepiej się smażył należy go przytuczyć, a jakże. (chyba pojdę zjesc sniadanie, bo jakies chore wizje mnie nawiedzają)Mam już obmyślony sposób na czuba: bardzo mu zawsze smakuje znaleźne lub zdobyczne. Choćby to były rzeczy, które leżą w klatce na co dzień. Tak więc na początek będę stwarzać okazje typu "ach, upadł mi orzeszek", "o, wyciągnęła się w kącie kluseczka"
ol. pisze: A satysfakcja z postawienia zwycięskiej, chudej stopy na piszczącej godzillli – bezcenna !![]()
Zgadzam się całkowicie! Herman ma istny motorek w dupci.denewa pisze:Najlepsze są hermanowe nogi i tyłas wciskające się w tapczan na samym końcu - no mistrzostwo![]()
Ol. dopiero na filmiku widać jakim narwańcem jest Herman, zdjęcia tego nie oddają![]()
Chyba trzeba zacząć filmiki kręcić szczurasom....
Otóż to, też chętnie zobaczyłabym Febrę w akcjidenewa pisze:Chyba trzeba zacząć filmiki kręcić szczurasom....
napęd na cztery nogi ma moje grzmociskoDorotka96 pisze:Herman ma istny motorek w dupci.