Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
I ja też ! Kisielek przesłodki jest!
Co do myszek - nigdy nie zapomnę oswojonej ze mną na stancji myszkowej , która siadywała mi na kapciu kiedy piłam herbatę , a któregoś dnia - po dłuższej nieobecności , kiedy już niepokoiłam się czy coś się jej nie stało - ona przyprowadziła mi gęsiego jednego za drugim swoje dzieciaczki...
Buziaczki dla brygadzistek!
Uni co do Twojej opowieści o myszkach - słodka
Trochę obawiamy się rozmnożenia się myszek... szczególnie, że nie chciało nam się ich łapać w ten weekend
Ciasteczka zaczynają się kończyć. Dorzuciliśmy im więc suchą bułeczkę, co by nie biegały po mieszkaniu w poszukiwaniu jedzenia jak ciasteczka się skończą I powiem Wam, że już po pierwszej nocy bułeczka nadgryziona... może mają już dość tych ciasteczek...
Dziękujemy za buziaczki
Staramy się aktualnie o nową porcję foteczek
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
denewa pisze:No proszę a więc jednak fanklub jest
...
I powiem Wam, że już po pierwszej nocy bułeczka nadgryziona... może mają już dość tych ciasteczek...
...
Staramy się aktualnie o nową porcję foteczek
To w kolejności:
- fanklub być musiał, Kysiel nie do pobicia ;
- może się przesłodziły myszory albo dbają o poziom cukru we krwi, tudzież o linię...
- starania cieszą niepomiernie, byle były skuteczne
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger] Słodziaki
No i gdzie te "więcej Kisielka"? I przyobiecane fotki działkowych myszorków ?
I tak w ogóle, to proszę napisać , co słychać u brygadzistek , bo czas leci , a tu nic ni ma...
Manianera, Uni dziękujemy za pamięć Długo nas nie było - przepraszamy... trochę się zmieniło, mamy nowego potworka... kapturzaka... z wątku warszawsko-legionowskiego. Mała póki co siedzi osobno bo była zaświerzbiona
A oto i nasze osobiste dzikie lokatorki
Niestety "więcej Kisielka" musimy odłożyć bo mamy bardzo mało zdjęć ale za to jest się z czego pośmiać
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
O i w końcu jakieś foty Dziewczynki jak zwykle ujmujące a i mysz niczego sobie, ma takie wielkie uchy. I czekam na zdjęcia kapturka, bo czarne kapturki to to co lubię najbardziej