A tak sobie...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: A tak sobie...
Łał "trochę" wysoka

to dopiero tower 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
wyglada imponujaco 
No robi wrażenie, nie ma co
Teraz to urządzać i sprzątać
A Panny z czasem zaczną doceniać całą przestrzeń
A Panny z czasem zaczną doceniać całą przestrzeń
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
o żesz ty! jaka willa!
Imponująca wieża
Tylko urządzić trzeba ciekawiej
koszyki, domki, rury
Bo póki co, to mają dużo przestrzeni, z której nie mają jak korzystać bo nie mają skrzydełek
No chyba że je red bullem poisz 
Tylko urządzić trzeba ciekawiej
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Hahaha! RedBulla jeszcze nie piły
Póki co prowizorka... wynalazłam jakieś stare poszewki i polarki, więc jak tylko znajdę chwilkę to coś poszyję. Najpierw jednak trzeba im będzie gruntownie posprzątać. Póki co chciałam, żeby się malczany trochę przyzwyczaiły. Teraz już sobie chodzą po wszystkich częściach i jak zawsze chętnie przybiegają po żarełko
Mała Alee tylko średnio sobie radzi z tym wspinaniem się po kratach. Nadal jak chce się gdzieś przemieścić to się czołga. Zauważam ciągle nowe ranki na jej łysym ciałku. Jak się w owczym pędzie zagalopuje z resztą mi na rączki a ja się nie oprę, żeby w ten łysy kuperek cmoknąć od razu wpada w popłoch. Nie wiem, czy ten stworek kiedyś przestanie się bać własnego cienia...
Aleksa... podpis mi wyszedł beznadziejnie, ale na szybko robiony,więc na pewno zmienię go przy odrobinie czasu
Mała Alee tylko średnio sobie radzi z tym wspinaniem się po kratach. Nadal jak chce się gdzieś przemieścić to się czołga. Zauważam ciągle nowe ranki na jej łysym ciałku. Jak się w owczym pędzie zagalopuje z resztą mi na rączki a ja się nie oprę, żeby w ten łysy kuperek cmoknąć od razu wpada w popłoch. Nie wiem, czy ten stworek kiedyś przestanie się bać własnego cienia...
Aleksa... podpis mi wyszedł beznadziejnie, ale na szybko robiony,więc na pewno zmienię go przy odrobinie czasu
dobry jest i się podoba! 
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
E tam, szczurki się z tłem zlewają
Muszę tło po prostu zmienić na jakieś inne 
Muszę kiedyś nakręcić filmik spod klatki. Za każdym razem mnie rozczulają. Jak widzę, jak się uwijają jak mróweczki przy wejściu, żeby zabrać jak najwięcej smakołyków i pokitrać je po kątach
Ach te małe śmierdziuszki- naprawdę wszystkiego są warte 
Muszę kiedyś nakręcić filmik spod klatki. Za każdym razem mnie rozczulają. Jak widzę, jak się uwijają jak mróweczki przy wejściu, żeby zabrać jak najwięcej smakołyków i pokitrać je po kątach
Skoro oficjalnie potwierdzone...
w Dniu Matki Binia pozdrawia swoją córeczkę Szarusię
w Dniu Matki Binia pozdrawia swoją córeczkę Szarusię
Szarusia składa najszczersze życzenia mamusi (wygląda teraz na trochę obrażoną, że ja piszę w jej imieniu
) a i ode mnie niech szanowna mamusia przyjmie buziaki i uściski za tą moją kapryśną (ale jakże uroczą i kochaną w swoich dąsach) istotkę, zwaną Szarusią
Kawał świetnej roboty
długiego, zdrowego i szczęśliwego życia dla mamusi 
To widzę, że charakterek odziedziczyła po mamusi 
Poważnie?
Ona po prostu jest zosia-samosia, jak ją podnoszę to robi helikopter z ogona i cała się spina. Pogłaskać? Pff... strata czasu... Ale jak się rozbawi to jak młódka i najlepiej ze wszystkich się wspina po nogawkach
Mamusia też tak ma??