Kluska i spółka :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: Kluska i spółka :)
Kurczę, a nie macie wziewki? Może dałoby się odchudzić Fada?... tłuszczaki teoretycznie nie są groźne, ale mogą rosnąć i utrudniać poruszanie się....
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Nakasha chodziło o zabieg na wziewce oczywiście, doktor stwierdził, że serducho nie dałoby rady.
Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Do zobaczenia Skarby moje...
o edycjo
a odchudzanie już nie jedne ma za sobą, bez skutków. Doktor stwerdził, że Fado ma taki gen.

Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Klusko, warto jednak wprowadzić i utrzymać twardą dietę, u naszej Shenzi też miał być odpowiedzialny ten gen, ale mimo wszystko zrzucała z wagi, kiedy udawało nam się odciąć ją wszystkiego co niepotrzebne.
Trzymam kciuki za Fado!

Trzymam kciuki za Fado!
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
my chętnie odbierzemy Wam trochę sadełka bo u nas niedowaga 

Fado ma cały czas mocno ograniczony jadłospis, gdybym miała jeszcze bardziej go ograniczyć, to by nic nie jadł
Kołtun i tak mu prawie wszystko wyjada, więc już nie wiem co bym jeszcze musiała zrobić, naprawdę.

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
A może labofeed albo inny granulat?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Jak na razie testowaliśmy Rat&Mouse Pro, Rat Complete, Rat Nature, Time i Ucztę dla Szczura. Zastanawiam się nad Labofeed'em, hm...
No próbuj, próbuj.
Labofeedem można ładnie odchudzić szczuraski, ale mogą Ci potraktować Labo jako ściółkę i ostentacyjnie zlać ciepłym moczem na dzień dobry. (moje jak zobaczyły, że ich wstrętna macocha nic innego nie da przekonały się)
To zależy, czy potrafisz być zua.

To zależy, czy potrafisz być zua.

Kluska, podobno świetny do odchudzania jest selective rat z zooplusa, ale wychodzi dość drogo. Tak samo uczta szczura light .. która pięknie pachnie ziołami. U mnie Adaś przeokropnie tył na Timmie, Remi na starość też. Uczta dla szczura pozwalała utrzymać wagę na stałym poziomie. Przy próbie rat & mause pro, waga szczurków również stała. Więc do odchudzania raczej się te karmy nie nadają, bardziej do utrzymania wagi
.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Jak chcesz mniej wydać jednorazowo to ja chętnie się złoże na jakąś karmę light. Też muszę odchudzić szczurka, a zmniejszenie ilości pokarmu nie chce pomóc, więc szukam czegoś light 

Dziękuję za rady dziewczyny
Aktualnie mam 10kg Timy i muszę ją zużyć, myślę nad Labofeedem. Wczoraj papala nawet stwierdziła, że Teddy, Fado i Biały to grubasy, więc dla nich będzie Labofeed, a dla reszty Uczta
Muszę kupić wagę i je ważyć
nancy1989 a skąd jesteś?

jeszcze przez miesiąc z WrocławiaKluska123 pisze:nancy1989 a skąd jesteś?

później będę weekendową Wrocławianką

Bilans części stadka:
Stuart pomimo wieku czuje się idealnie, je tylko papki i jogurciki.
Biały ma guza pod przednią łapką :/ Jutro jedziemy do weta. Tydzień temu jeszcze nic nie miał, teraz rośnie i rośnie w błyskawicznym tempie.
Robin ma małego guzka pod skórą, nie wiem co to jest. Obserwuję i macam codziennie.
Przydałyby się jakieś fotki, niedługo jakieś będą
Stuart pomimo wieku czuje się idealnie, je tylko papki i jogurciki.
Biały ma guza pod przednią łapką :/ Jutro jedziemy do weta. Tydzień temu jeszcze nic nie miał, teraz rośnie i rośnie w błyskawicznym tempie.
Robin ma małego guzka pod skórą, nie wiem co to jest. Obserwuję i macam codziennie.
Przydałyby się jakieś fotki, niedługo jakieś będą

Ogłaszam wszem i wobec, że Fadoszka schudł troszkę!
Ciury są na diecie i dostają jeszcze mniej suchej karmy i tylko warzywa. U weta mi Biały wstydu przyniósł swoją wagą ciężką i wszystkim musiałam tłumaczyć, że tak, on ma chore stawy i się ruszać nie chce, taki rozlazły leń się z niego zrobił. Pomyśleć, że dwa miesiące temu wystawał mu kręgosłup i był chudy jak szkapa...
Teraz wygląda jak biała świnka morska, choć ma wszystko ograniczone do minimum co spowodowało u niego naprawdę porządnego focha. We wtorek ma usuwanego guza, więc prosimy o kciuki, żeby świnka morska się wybudziła po operacji!
Czy ktoś jeszcze pamięta tych kawalerów?
Fado
Kołtun
- kawaler Toffi

Teraz wygląda jak biała świnka morska, choć ma wszystko ograniczone do minimum co spowodowało u niego naprawdę porządnego focha. We wtorek ma usuwanego guza, więc prosimy o kciuki, żeby świnka morska się wybudziła po operacji!
Czy ktoś jeszcze pamięta tych kawalerów?