Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Pampuszku, niechże Cię te rozkoszne łapki http://img220.imageshack.us/i/sdc10458a.jpg/ niosą długo długo przez ten świat: ku smakołykom, koleżankom, opiekunce, w zdrowiu i niekończącej się zabawie.
Wszystkim baaardzo gorąco dziękujemy za życzonka!!
Ode mnie i od Pampuszka
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
OMG, ale słodycz !!!
Ja też się przyłączam do życzeń dla Pampuszka - długiego i szczęśliwego życia, bez choróbsk i zawsze w dobrym towarzystwie i z brzuszkiem pełnym smakołyków!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size] Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Właściwie wszystko bez większych zmian. Królewny łobuzują straszliwie. Ostatnio stwierdziłam, że pościel już nawet nie nadaje się do cerowania. Nie długo nie będę miała w czym spać.
W stadku panuje względna zgoda. Diablica troszkę się wyciszyła. Dojrzewa może...co mnie bardzo cieszy i napełnia nadzieją, że po przybyciu CeRatki nie będzie ogromnych problemów z łączeniem.
Po za tym próbujemy zrzucić co nie co szczurzego sadełka...ale jakoś nam ciężko idzie. Szczególnie z uchatym klopsikiem.
Miały być fotki ale imageshack znowu odmawia współpracy. Będą jutro.
Dzisiaj tylko jedna bo tyle się udało załadować.
Kung Fu karate mistrz
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Bardzo groźny Pitbul!! Krwiożercza bestia - co widać na załączonym obrazku
Iskanko i mizinko Fibi i Vilemo - zakochane w sobie, czarno-białe pulpety
Łaciata klucha pokazuje brzuchol