Sysiątka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Sysiątka
ja poprosze takie kwiatki w doniczce na walentynki

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Sysa a co Ty tak znikłaś zupełnie?
Proszę tu szybko pisać co u stadka słychać
Pozdrawiamy!
Proszę tu szybko pisać co u stadka słychać
Pozdrawiamy!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Też za tym jestem! Jak to tak ? < 3denewa pisze:Sysa a co Ty tak znikłaś zupełnie?
Proszę tu szybko pisać co u stadka słychać![]()
Pozdrawiamy!
Jakoś tak zamilkłam.. Nie mogłam tu wchodzić przez żałobę.. Teraz mnie przygnały szczurki do adopcji i chyba czas najwyższy wrócić...
Co się u nas działo. Beza nie żyje.. Umarła mi na rękach 13.04.11r. Szybko. Po prostu stanęło jej serduszko... Do końca była pogodnym szczurkiem, dzielnie znoszacym wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. Mój mały, puchaty, kochany aniołek. Bardzo tęsknię za Bezą. Pozostała mi po niej w sercu pustka. Ale teraz przynajmniej uszko jej nie boli.. Teraz hasa z Idzią i Tową, niedługo się spotkamy. Wierze w to.
Reszta szczurków czuje się dobrze. Myślę, że niedługo wstawię ich zdjęcia..
I mam na DT dwóch samczyków. Dał mi je na przechowanie właściciel wyjeżdżający za granicę.
Co się u nas działo. Beza nie żyje.. Umarła mi na rękach 13.04.11r. Szybko. Po prostu stanęło jej serduszko... Do końca była pogodnym szczurkiem, dzielnie znoszacym wszelkie zabiegi pielęgnacyjne. Mój mały, puchaty, kochany aniołek. Bardzo tęsknię za Bezą. Pozostała mi po niej w sercu pustka. Ale teraz przynajmniej uszko jej nie boli.. Teraz hasa z Idzią i Tową, niedługo się spotkamy. Wierze w to.
Reszta szczurków czuje się dobrze. Myślę, że niedługo wstawię ich zdjęcia..
I mam na DT dwóch samczyków. Dał mi je na przechowanie właściciel wyjeżdżający za granicę.
przykro mi z powodu Bezuni [^]
Fajnie, że wróciłaś do swojego szczurzego wątku.
Przykro mi z powodu Bezy
ale jeszcze wiele szczurków da Ci radość. Te maleństwa do adopcji na pewno są cudownymi pocieszaczami w trudnych chwilach
Wymiziaj wszystkie ode mnie, ze szczególnym uwzględnieniem Glusia 
Przykro mi z powodu Bezy
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Trzymaj się, sysa...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Dla Bezika [*]

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Ale mega smutno z powodu Bezulki ; (
Taka fajna kulka z niej <3 Ale masz 12 szczurków do adopcji to możesz sie z nimi bawić ; ** .
Ale pewnie 120 szczurów nie zastąpi Bezy nie ?
Taka fajna kulka z niej <3 Ale masz 12 szczurków do adopcji to możesz sie z nimi bawić ; ** .
Ale pewnie 120 szczurów nie zastąpi Bezy nie ?
Tak, Beza była niepowtarzalna. Jak każdy z naszych szczurków zresztą. 
Wczoraj Laura obchodziła drugie urodziny. Moja mała całuśna czarna kluska. Świetnie się trzyma i jest najwspanialszą alfą pod słońcem.
Ale zdjęcia wszystkim szczurom się dostały.
Essie:

Ofca:

Laura!

Fibi:

Bąbel:

Tutaj Bąbel z miną podczas yarpenowego iskania i zdjęcie przyjaciół:

Wczoraj Laura obchodziła drugie urodziny. Moja mała całuśna czarna kluska. Świetnie się trzyma i jest najwspanialszą alfą pod słońcem.
Ale zdjęcia wszystkim szczurom się dostały.
Essie:

Ofca:

Laura!

Fibi:

Bąbel:

Tutaj Bąbel z miną podczas yarpenowego iskania i zdjęcie przyjaciół:

Sto lat dla Laury ! Jak ładnie solenizantka wygląda
ale się uśmiałam z przedostatniego zdjęcia http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... G_4070.jpg na innych Bąbel ma bardzo przytomne, bystre oko, a tutaj - rozmaślony totalnie
Sprawny iskacz musi być z Yarpena
ale się uśmiałam z przedostatniego zdjęcia http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... G_4070.jpg na innych Bąbel ma bardzo przytomne, bystre oko, a tutaj - rozmaślony totalnie
Sprawny iskacz musi być z Yarpena
Yapen mistrz iskania
A Sysiątka maxi słodkie <3
A Sysiątka maxi słodkie <3
Ja też pozwolę sobie zapalić światełko dla Bezy... <'>
A pozostałe Sysiątka jak widzę kwitnące i w nienagannej formie
Ucałowania dla Was!
A pozostałe Sysiątka jak widzę kwitnące i w nienagannej formie
Ucałowania dla Was!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- sr-ola
Wszystkiego najlepszego dla Laury
Jaka dobroć bije z tych ocząt, słodka, uśmiechająca się kluseczka. http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... G_4025.jpg
I Essie, i Fibi, i Bąbel, i Ofca pozwalają zawiesić wzrok na dłużej, przystojne dziewczynki
Jaka dobroć bije z tych ocząt, słodka, uśmiechająca się kluseczka. http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... G_4025.jpg
I Essie, i Fibi, i Bąbel, i Ofca pozwalają zawiesić wzrok na dłużej, przystojne dziewczynki
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Wnusia najcudowniejsza 
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek