Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Dzisiaj królewny pojechały na wycieczkę...Fibasek się wczoraj zasmarkał, więc odwiedziłyśmy dr Strugałę.
Moja klusia łaciata dostała antybiotyk. Na szczęście pojechałyśmy od razu przy pierwszych objawach i na dzień dzisiejszy oskrzela i płucka są czyściutkie.
Mam nadzieję, że ten antybiotyk wystarczy (p.Dorota powiedziała, że jest słabiutki) i skończy się na pozbyciu się gila z noska.
Fibczak dostaje SUMAMED.
Do towarzystwa pojechała Pampuszek Wystawiła ciekawski nochalek z transportera, więc też została osłuchana. U niej czysto. Wszystkie królewny dostają profilaktycznie BETA.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Z dumą przedstawiam: Królewna Celica vel Chunni of Sun Rat's fuzz, beige, banded
(foto by madzial13)
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa! Golaskowej Królewny spodziewamy się po świętach.
Dzisiaj nowa sesja.
Robiona w środku dnia, więc śpiochy moje nie chciały za bardzo współpracować.
Największego focha miała Vilemo. ...odwracała się pupcią albo wchodziła pod dekorację żeby kontynuować drzemkę.
Fibasek zasmarkany
Pampusiątko moje ukochane
Vilemcio
Meggusia