W takich momentach człowiek uświadamia sobie jak mało wie o polskiej przyrodzie...
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Grubodziób
W takich momentach człowiek uświadamia sobie jak mało wie o polskiej przyrodzie...

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Właśnie się dowiedziałam
Dzięki 
Nawet nie wiedziałam, że takie ptaszyska istnieją
Ale nazwa pasuje idealnie
To teraz pytaj jak toto karmić, itp
A ja czekam na więcej fot
To teraz pytaj jak toto karmić, itp
A ja czekam na więcej fot
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
ale śliczny
nie dzobie Cie po rekach ze strachu 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
A skądże znowu! Na razie dałam mu słonecznika i jabłuszka troszkę [tyle wyczytałam]. A w ogóle się nie boi. Nie dziobie, wziął z dłoni jabłuszko, poskubał, uwił sobie gniazdko z chusteczek, no cud - miód 
Co do tego, że jestem zdolna nigdy nie miałam wątpliwości, ale właśnie przeszłam samą siebie: rozbiłam słoik z miodem na środku kuchni, wszystko się lepi, wszędzie są szkła, łiiii 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Mama poszła z Femisią
Ostatni raz...
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, no... 
Ninuś 
Trzymaj się Słońce

Trzymaj się Słońce
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
Ja pierdziele jak mnie te dzieci wkurzaja!
Wydzwaniaja do mnie non stop i nadaja "przyjdz sie pobawiiiiic!" itd. Jeszcze i ciotka dzwoni i mi wmawia że ja chcę przyjść sie pobawić z nimi, a potem jechać na narty..
No ludzie, czemu oni nie rozumieją, że ja nie chcę, nie lubię? uhh..
Nin, trzymaj się.. jesteśmy z Tobą..
Wydzwaniaja do mnie non stop i nadaja "przyjdz sie pobawiiiiic!" itd. Jeszcze i ciotka dzwoni i mi wmawia że ja chcę przyjść sie pobawić z nimi, a potem jechać na narty..
No ludzie, czemu oni nie rozumieją, że ja nie chcę, nie lubię? uhh..
Nin, trzymaj się.. jesteśmy z Tobą..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sheeruun pisze:Nin, trzymaj się.. jesteśmy z Tobą..
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Babli, czy grubodziób faktycznie ma złamane skrzydło? Bo jesli tak, potrzebna wizyta u weta, takiego, co umiałby mu to złamanie nastawić.
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Mam hamak!
tzn. szczury mają
tzn. szczury mają
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)