KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~
Bo Pampuszek w ogóle najdoskonalej się kolorystycznie w tę sesję wpaswał. Dzisiaj ona jest królewną pierwszą spośród równych 

Re: KRÓLEWNY OGONIASTEJ: Fibi, Jawa-Pampuszek, Vilemo i Megg
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Celica
IchMościanki jak zwykle rewelacyjne, ale tego zasmarkańca http://img267.imageshack.us/i/sdc18546.jpg/ wezmę sobie dziś za motto tej Palmowej Niedzieli
- toż w tym wzroku jest Pani Wiosna jak malowana

IchMościanki jak zwykle rewelacyjne, ale tego zasmarkańca http://img267.imageshack.us/i/sdc18546.jpg/ wezmę sobie dziś za motto tej Palmowej Niedzieli
- toż w tym wzroku jest Pani Wiosna jak malowana

Królewna Celica już z nami!
Jest cudowna! Kochana i bardzo towarzyska. Skacze wesolutko jak pchełka, jest śmiała i odważna. Jakby tego było mało to jest śliczna i cieplutka.
TŻ dotyka ją co chwilę bo nie może się nadziwić, że ona taka gorąca kobita.
Było już kilka spotkań maleństwa z kluchami. Na neutralu udają, że jej nie widzą. Mała skacze im na głowy, uczepia się pleców jak małpeczka.
A ciocie uciekają, albo stoją i czekają aż huragan przejdzie.
Tylko Meggy potraktowała ją dwa razy stopą.
Wczoraj przez chwilę Celica spotkała się z Vilemo na moich kolanach...
Czarna terrorystka znowu pokazuje swoje prawdziwe oblicze
Momentalnie zrobiła się pomponiasta i dość brutalnie zabrała się za obwąchwianie kruszynki.
Dzisiaj jestem w pracy, ale jutro zaczynam poważne łączenie...coś czuję że czeka mnie nie łatwa przeprawa.
W dodatku Celisia jest tak drobniutka i chudziutka, że biegu przelatuje przez pręty w dużej klatce.
Kilka fotek mojego małego Skarbeczka
Glizdunia różowiutka!!

Jest cudowna! Kochana i bardzo towarzyska. Skacze wesolutko jak pchełka, jest śmiała i odważna. Jakby tego było mało to jest śliczna i cieplutka.

TŻ dotyka ją co chwilę bo nie może się nadziwić, że ona taka gorąca kobita.

Było już kilka spotkań maleństwa z kluchami. Na neutralu udają, że jej nie widzą. Mała skacze im na głowy, uczepia się pleców jak małpeczka.

Wczoraj przez chwilę Celica spotkała się z Vilemo na moich kolanach...

Dzisiaj jestem w pracy, ale jutro zaczynam poważne łączenie...coś czuję że czeka mnie nie łatwa przeprawa.

W dodatku Celisia jest tak drobniutka i chudziutka, że biegu przelatuje przez pręty w dużej klatce.

Kilka fotek mojego małego Skarbeczka

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Piękne łysiątko!
Gratulacje Ogoniasta.. 

Śliczna 
Zastanawiam się, jak taki golasek pokazywałby złe emocje, najeżyć się przecież nie może
Niech duża rośnie i zdrowo się chowa!!!

Zastanawiam się, jak taki golasek pokazywałby złe emocje, najeżyć się przecież nie może

Niech duża rośnie i zdrowo się chowa!!!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Re: KRÓLEWNY OGONIASTEJ! <:3 )~~
Chwaliłam golaska na IRCu, lecz pochwalę i tutaj: urocza glizda!

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Macha nam i puszcza oczko http://img87.imageshack.us/i/sdc18704.jpg/
Witamy na dworze Jej Maleńką Mość

Witamy na dworze Jej Maleńką Mość

-
- Kontakt:
jej, jak ja kocham golaski !! a u nas miejsca brak.. tak to bym Was odwiedziła, tak tylko pogłaskała ciepłą kluskę... tylko pogłaskała..
jest cudowna ! wymiziaj ją porządnie od nas, bo 'wyczochraj' mi tu nie pasuje..

jest cudowna ! wymiziaj ją porządnie od nas, bo 'wyczochraj' mi tu nie pasuje..

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- shia.raena
Śliczna. I tak uroczo wygląda maleństwo przyczepione do poważnej wielkości szczura:)
- Krejzoolek
Łysolek!
Jeszcze fotek!
Przepiękny robaczek!

Przepiękny robaczek!

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Wszystkim dziękujemy za miłe słowa!
Mamusia rośnie z dumy!
Dzieciątko rośnie nam wesolutko i nabiera ciałka..bo straszny był z niej przecineczek.
Łączenie idzie baaardzo powoli...
Vilemo na nie neutralnym terenie idzie na nią jak taran i na oślep trzaska zębami.
Na neutralu są jakieś postępy..zaczęła ją zauważać i nawet zdominowała ją parę razy..maleńka grzecznie leżała na pleckach.
Meggy w sumie ją toleruje przez chwilę - dopóki Celica nie zacznie skakać jej po głowie
wtedy Diablicy puszczają nerwy..i już raz mała oberwała..Ciocia Fibi jest kochana, ale brak jej cierpliowści - to poważna alfa i nie ma czasu na niańczenie dzieci, więc kończy się tym, że glizdunia dostaje parę razy stopą w pyszczek
Pampuszek po prostu zwiewa, wszelkimi możliwymi drogami i sposobami...
W przyszłym tygodniu będzie niespodzianka.
..ale na razie cichoszaaa
Mam troszkę nowych fotek, wrzucę jutro...

Dzieciątko rośnie nam wesolutko i nabiera ciałka..bo straszny był z niej przecineczek.

Łączenie idzie baaardzo powoli...

Na neutralu są jakieś postępy..zaczęła ją zauważać i nawet zdominowała ją parę razy..maleńka grzecznie leżała na pleckach.

Meggy w sumie ją toleruje przez chwilę - dopóki Celica nie zacznie skakać jej po głowie

Pampuszek po prostu zwiewa, wszelkimi możliwymi drogami i sposobami...

W przyszłym tygodniu będzie niespodzianka.

Mam troszkę nowych fotek, wrzucę jutro...

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi