dzisiaj mam jechać z moim do mojego, ale tak okropnie przeokropnie mi się nie chce myć włosów, suszyć, czesać, prostować tą pokręconą grzywę i ubierać, a potem na mrozie stac i czekać na autobus, który pewnie bedzie jechał zamias półtora godziny to aż dwie i na dodatek nie będzie mieć ogrzewania.. uh..
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
to mi by się w ogóle do szkoły nie chciało iść 
dzisiaj mam jechać z moim do mojego, ale tak okropnie przeokropnie mi się nie chce myć włosów, suszyć, czesać, prostować tą pokręconą grzywę i ubierać, a potem na mrozie stac i czekać na autobus, który pewnie bedzie jechał zamias półtora godziny to aż dwie i na dodatek nie będzie mieć ogrzewania.. uh..
-
klimejszyn
- Kontakt:
gdybym wcześniej wiedziała, że nas zwolnią, to bym nawet nie wstawałamatrix360 pisze:to mi by się w ogóle do szkoły nie chciało iść![]()
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
A ja od połowy grudnia mam ochotę na hot doga
i chyba dzisiaj w końcu spełnię moją zachciewajkę 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
W jakim wieku musi być szczurek, żeby można było przeprowadzić jakąkolwiek operację? Kruszek ma 2 miesiące i wyskoczył mu guz. Jutro dopiero mogę iść do weterynarza i się boję najgorszego
W temacie wrzuciłam fotę i krótki opis:
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 60#p649137

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 60#p649137
Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
To raczej bedzie ropień jak juz pisalam... U Łatki tez taki był jak miala mniej niż 2 miesiące i sama go sobie usuneła.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Właśnie wróciłam z sanek. Byłam razem z psem i koleżanką, i powiem wam, że tak na sankach się jeszcze nigdy nie bawiłam
Nawet nie wiedziałam że mój pies, pomimo swojego wieku, ma tyle siły
Nawet nie wiedziałam że mój pies, pomimo swojego wieku, ma tyle siły
Cheedarek [*]
ja tez bym chciala isc na sanki ale kurde sanek nie mam 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Uff, skończyłem sprzątać xD
A wgl od rana chodzę zacieszony bo mi się śniło że byłem wampirem, i to był fajny sen
Tylko samospalenie trochę bolało.. 
A wgl od rana chodzę zacieszony bo mi się śniło że byłem wampirem, i to był fajny sen
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Miałam rozwieźć dziś CV ale czuję się jakbym cały dzień wczoraj piła i dziś miała Kurew*** Abrakadabrę Czachy. Jakiś cholerny meteopata się ze mnie zrobił :/ Piję same mocne herbaty kawy i ogarnąć się nie mogę 
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
- Paul_Julian
- Kontakt:
Precz z trollami. Niech się sami rozmnażają.
I precz z alkoholikami.
I precz z alkoholikami.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
SkończyłamNina pisze: Echh, ide sprzątać smrodom... Zamieniam stada klatkami, więc czeka mnie gruntowne mycie towera i dwóch mniejszych klatek. Masakra
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Paul_Julian
- Kontakt:
Moje nie cierpią posprzatanej klatki.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Wzięłam już 2 tabletki przeciwbólowe i nie działają. :/
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Sprzątałam sobie folder ze zdjęciami, Mała łaziła po biurku, zeskoczyła na klawiaturę, coś wcisnęła i nie pokazują mi się nazwy folderów
Kto wie jak to naprawić?
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
A ja dzisiaj odbieram bezjajcarzy i ich koleżankę ;>
Wentzowa puść szczura jeszcze raz na klawiaturę
Wentzowa puść szczura jeszcze raz na klawiaturę
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki