Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Wsadzam na noc do jednej, nowej klatki. Obudzę się na bank, jakby się coś działo, bo stoi przy łóżku. Będziemy kopntrolować.
Kciukajcie, prosim.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Jest wybiornie.
Dzisiaj zastałam dzieciaki śpiące razem, przytulone...
Niepokoi mnie tylko dość duży, okrągły skrup na szyjce Julki, ale to wcale nie musi być rana po bójce, prawda?
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Może i miała, tylko czemu tego wcześniej, tj wieczorem, nie było?
Obaczym. Miejmy nadzieję, że będzie gut.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Zauważyłam na ogonku Julci ślady krwi. Zmartwiłam się, że się pogryzły...
Teraz wszystko się wyjaśniło... Frutka zamiast kropelkować moczem, zostawia kropelki krwi...
Jadę do weta.
Kciukajcie.
Żółwik Tuptuś u Muchy.