elusia, kochana moja, odwiedź nas kiedyś po prostu! Cztery szczurzaste czekajątęsknię za dotykiem szczura.. klatkę zostawiłam moją gdyby tak była na tymczas potrzebna..
tak tylko mówię, nie żebym Cię chciała gdzieś wypędzić ;p
 Dziękuję za propozycję tymczasu, na pewno się przyda, prędzej czy później. Rozumiem, że tęsknisz za Twoimi babami, ja sobie nawet nie wyobrażam, co bym przeżywała, gdybym tak musiała oddać moje...
 Dziękuję za propozycję tymczasu, na pewno się przyda, prędzej czy później. Rozumiem, że tęsknisz za Twoimi babami, ja sobie nawet nie wyobrażam, co bym przeżywała, gdybym tak musiała oddać moje...ogon, no ta za duża chyba jest, bo te 100 cm to chyba długości, a nie wysokości, niestety
 Poza tym TŻtowi się odwidziało, marudzi teraz, że nowa klatka już za dużo zajmie miejsca i nie będzie jak lodówki otworzyć. No nic
 Poza tym TŻtowi się odwidziało, marudzi teraz, że nowa klatka już za dużo zajmie miejsca i nie będzie jak lodówki otworzyć. No nic  
 Dziś w planie był wet i ściąganie szwów, ale zimno było! I zdecydowałam, że pojedziemy do weta w czwartek. A podczas wybiegu okazało się, że i strupek, i szwy znikły u Nesi w czarodziejski sposób
 Zupełnie jakby szczura sama wiedziała, kiedy się tego pozbyć. Dodam, że wczoraj jeszcze miała komplet szwów+strup, widocznie dziś uznała, że TEN dzień nadszedł i zajęła się sama sobą
 Zupełnie jakby szczura sama wiedziała, kiedy się tego pozbyć. Dodam, że wczoraj jeszcze miała komplet szwów+strup, widocznie dziś uznała, że TEN dzień nadszedł i zajęła się sama sobą  Miejsce pooperacyjne wygląda jak... no cóż, jak miejsce po oderwanym strupie, ale widać, że wszystko się ładnie zrosło i nic się nie paprze.
 Miejsce pooperacyjne wygląda jak... no cóż, jak miejsce po oderwanym strupie, ale widać, że wszystko się ładnie zrosło i nic się nie paprze.Frappa zdrapała sobie strupiszcze, wygląda to teraz tak sobie, ale chlapnęłam chitopanu i do rana będzie ok. W ogóle to ranka bardzo ładnie się już dookoła zagoiła i sierść zaczyna już odrastać. A tak panikowałam, i po co, wystarczyło posłuchać dobrych rad i kupić chitopan

W związku z tym prosimy o zdjęcia (ja proszę w imieniu wszystkich forumowiczów
 W związku z tym prosimy o zdjęcia (ja proszę w imieniu wszystkich forumowiczów 

Za to jeśli chodzi o "owsiki" - nie mam ani krztyny wątpliwości
  Za to jeśli chodzi o "owsiki" - nie mam ani krztyny wątpliwości