Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Sheeruun pisze:A u mnie furrorę robi właśnie miska, trzy odkurzacze wlazły z zadami w nią i jedzą Ale tak normalnie, zamiast przodem do jedzenia, to zad na żarciu i siedzą..
ja najbardziej lubię jak ogony wlezą całym cielskiem np w jogurt albo gerberka dzisiaj dostały jogurcik i włożyłam chłopcom talerzyk na parter, a oni byli na górze. i Jazz tak idealnie skoczył na dół, że wylądował w jogurcie, jeszcze się pośliznął, to zanim zjadł musiał być szorowany ręcznikiem
Sheeruun pisze:
ale doniczkowe huśtawki też fajne. strasznie się śmieję jak któraś wejdzie do huśtawy i się odpycha od prętów łapkami żeby się kręciło. a jak się rusza na boki, to one tak główkami jak raperzy na boki fajnie ruszają, żeby widzieć przez pręty
o matko, od samego opisu popłakałem się ze śmiechu..
jak kiedyś uda mi się nagrać to będziesz się krztusił ze smiechu
Sheeruun pisze:
Ja właśnie zrobiłem chałupę z transporterka, bo zauważyłem, że go do końca rozwaliłem.. skleiłem taśmą i jest home! Zaraz dam foty do siebie, zrobic musze XD
to zaglądamy w temacik zaraz w celu obejrzenia chałupinki
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
aaa dzisiaj pierwszy raz widziałam boggling eyes na żywo, i to u swojego ogona ! wcześniej widziałam na filmikach i w ogóle, a dzisiaj jak tylko weszłam do pokoju i podeszłam do klatki chłopców to Jazz mnie tym przywitał ! jejku, cudowne
i mam parę kolejnych zdjęć z wiadereczka, niestety przez pręty, bo nie mam jak się dostać do klatki z aparatem i to jeszcze na samą górę. i z lampą, bo ciemno było
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
aaa dzisiaj pierwszy raz widziałam boggling eyes na żywo, i to u swojego ogona ! wcześniej widziałam na filmikach i w ogóle, a dzisiaj jak tylko weszłam do pokoju i podeszłam do klatki chłopców to Jazz mnie tym przywitał ! jejku, cudowne
u nas dzisiaj była zupka kalafiorkowa roboty mojej mamy, więc i pare zdjęć się zrobiło. niestety są okropne, bo lustrzanka padła, a cyfrówka beznadziejna.. i oczy jak u kosmitów powychodziły ale zupka bardzo smakowała, kluchy zajadały az się uszy trzęsły. zdjęcia z obiadku mają tylko dziewczyny, bo chłopcy zjedli w swojej klatce to nie męczyłam aparatem
w ogóle labisiowa Fetka się zrobiła wkońcu tłuściutka ! tak dzisiaj siedzę, panny łażą, odwracam się i patrzę co to za grubas z okrągłym brzucholem łazi po klatce ? pierwsza myśl "Zora..", ale jakaś taka za jasna jak na tą rudą dziewoję. biorę w łapska i okazuje się, że to Fetka ! taki tłuuuuściooooszeeek długo wyczekiwany.. jeszcze tylko trzeba Fobię utuczyć chociaz nie wiem jak, bo Fecia nie zdradziła mi tajemnicy jak z dnia na dzień zdobyć brzucholek
kobiety lecą na pieniądze.. przynajmniej te moje ogoniaste kobiety dzisiaj straciłam 50 zł.
pierwszy raz tak strasznie zasikały mi podłogę i chyba wszystkie meble, ale nie miałam siły zmywac, więc tylko przetarłam na sucho, jutro będe miałą co robić przynajmniej..
No to łączę się z Tobą w bólu,bo mnie właśnie dziś spotkało to samo...Tylko że Twoja mama już wie,a mój Monż jeszcze nie...
klimejszyn pisze:tak dzisiaj siedzę, panny łażą, odwracam się i patrzę co to za grubas z okrągłym brzucholem łazi po klatce ? pierwsza myśl "Zora..", ale jakaś taka za jasna jak na tą rudą dziewoję. biorę w łapska i okazuje się, że to Fetka ! taki tłuuuuściooooszeeek długo wyczekiwany.. jeszcze tylko trzeba Fobię utuczyć chociaz nie wiem jak, bo Fecia nie zdradziła mi tajemnicy jak z dnia na dzień zdobyć brzucholek
A może to Blues i Jazz coś majstrowali przy kobitce,jak Ciebie nie było???
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
klimejszyn pisze:tak dzisiaj siedzę, panny łażą, odwracam się i patrzę co to za grubas z okrągłym brzucholem łazi po klatce ? pierwsza myśl "Zora..", ale jakaś taka za jasna jak na tą rudą dziewoję. biorę w łapska i okazuje się, że to Fetka ! taki tłuuuuściooooszeeek długo wyczekiwany.. jeszcze tylko trzeba Fobię utuczyć chociaz nie wiem jak, bo Fecia nie zdradziła mi tajemnicy jak z dnia na dzień zdobyć brzucholek
A może to Blues i Jazz coś majstrowali przy kobitce,jak Ciebie nie było???
nawet mnie nie strasz... mojemu bratu różne głupie pomysły do głowy przychodzą, więc jak to przeczytałam to odrazu o nim pomyślałam. ale nie, to tłuuuszczyyyk
Świetne zupkowe fotki
Prawie identyczne:
Czochranko dla stadka
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
sssouzie pisze:nooo, wiesz, Klimejszyn..niewiele ci brakuje
ale teraz chyba trzeba odczekać dłuższy moment
Eeee-tam!!!Jeszcze ze dwie adopcje i też takie stadko będzie!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek