Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Żeście się tak poryczały to i ja przeczytam 

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
To chyba ja jakaś lewa jestem, bo takie teksty, krążące w necie odkąd pamiętam, jakoś mnie nie ruszają
Właśnie sobie "Willarda" obejrzałam, tak w ramach nauki na jutrzejszy egzamin z wiochy

Właśnie sobie "Willarda" obejrzałam, tak w ramach nauki na jutrzejszy egzamin z wiochy

mnie wszystkie takie teksty ruszają.. 

-
To zależy od nastroju, jak podły, to każdy taki tekst potrafi ruszyć...
Mnie też ruszają, ale ja w ogole mam łzawy charakter czasem:P
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
A ja chyba właśnie połknęłam kawałek szkła ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
- Paul_Julian
- Kontakt:
A dla mnie określenie "Tęczowy Most" jest dziwne ....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
początkowo będąc na forum nie mogłam się domyślić o co z tym tęczowym mostem chodzi
nie przepadam za takimi określeniami a jednocześnie owo pasuje wg mnie.
bo przecież na tęczę się zawsze mówiło, że to "pomost"
wolałbyś określenie "chmurkowy most"?

nie przepadam za takimi określeniami a jednocześnie owo pasuje wg mnie.
bo przecież na tęczę się zawsze mówiło, że to "pomost"
wolałbyś określenie "chmurkowy most"?

...czyż nie dobija się koni...?
- Paul_Julian
- Kontakt:
Tak, chmurki mi bardziej się podobają
Jakoś tak wolę wizje szczurków wylegujących sie na miękkich pachnących obłoczkach , i słońce grzeje im tyłki 
Nieważne, kto jaką ma wizję , czy bardziej realną czy mniej ... Ktos woli takie bajkowe , a ktos inny takie bardziej realne.... Suma sumarum i tak przeciez chodzi o to samo. Że są szczęsliwe i nie chorują , i że są w swoim ulubionym okresie życia. I pilnują nas z góry.
I tylko czasem smutno, że nie ma ich już tutaj z nami

Nieważne, kto jaką ma wizję , czy bardziej realną czy mniej ... Ktos woli takie bajkowe , a ktos inny takie bardziej realne.... Suma sumarum i tak przeciez chodzi o to samo. Że są szczęsliwe i nie chorują , i że są w swoim ulubionym okresie życia. I pilnują nas z góry.
I tylko czasem smutno, że nie ma ich już tutaj z nami

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
fakt...
a chmurki to mi się z muminkami kojarzą
takie różowowe churki

a chmurki to mi się z muminkami kojarzą

-
A mi z Dragon Ballem (łoj, jak to dawno było...), Goku na takiej zasuwał
A tęcza w sumie zawsze była przedstawiana jako łącznik między światami (jeden wyjątek - niektórzy wierzyli, że to różnobarwny smok, który akurat pochyla się, by się napić)

A tęcza w sumie zawsze była przedstawiana jako łącznik między światami (jeden wyjątek - niektórzy wierzyli, że to różnobarwny smok, który akurat pochyla się, by się napić)
A dostaliście już swoją porcję spamu na priva? Od prokopa?
Ja nawet dwa razy
Ja nawet dwa razy

-
Jeśli chodzi o jakieś elfie forum, to tak, dostałam - ale tylko raz 

jeszcze była taka bajka o misiach mieszkających w chmurkach i miały nosy w kształcie serduszek..
ale zabijcie nie pamiętam jak się nazywały
i tak za tą bajką nie przepadałam
lavena a kto to prokop?
ja szczęśliwie/ nieszczęśliwie nie zostałam uraczona spamem
ale zabijcie nie pamiętam jak się nazywały

i tak za tą bajką nie przepadałam

lavena a kto to prokop?
ja szczęśliwie/ nieszczęśliwie nie zostałam uraczona spamem

Troskliwe misie? 
A prokop to spamer jakiś.