Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Jeszcze żaden kawaler nie wpadł jej w oko.. Póki co jest do wzięcia!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Wstępne imię dla malutkiej kapturki to Rossa
Częściowo dlatego, że jej mała przyjaciółka Celica ma samochodowe imię więc ona też (od Ferrari TestaRossa )...ale i po części od kolejnej postaci naszego (mojego i TŻta) ulubionego serialu "Przyjaciele" - Rossa Gellera
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Zapomniałam dodać, że Rossa zamyka moje stado...6 ogonów wystarczy na obecne możliwości.
Tak się składa, że moje pierwsze stado otworzyłam kapturkiem i kapturkiem zamykam.
Kolejne dwie ślicznotki w stadku Jak słodko wyglądają razem i jakie to kruszyny przy starszych rezydentkach
( Gdzie te czasy , kiedy nasze dziewuszki mieściły się w rurkach po papierze toaletowym ...)
Ukłony od nas dla wszystkich pięknych królewien!
Łączenie mnie dobija.. Co z tego że siedzą 2/3/4h w jednej klatce i jest spokój...jak tylko puszcze maluchy na łózko, to Vilemo od razu poważnie atakuje. Czy w takim wypadku zamykanie w jednej małej klatce ma sens w ogóle??
Muszę pogrzebać w temacie łączenia i poszukać jakiś nowych pomysłów...olejki zapachowe, kąpiele...Będziemy próbować wszystkiego!
Nie przypuszczałam, że będzie z nią aż taki problem..........
Fotki będą wieczorem. Dla Babliś duuużo Fibi i wspólne bieganie po kanapie.
Przykro mi, że takie przeboje. Ja wciąż myślę nad Oksanką, ale Smoła jeżozwierzy na sam widok biedaczyska. I chyba zostaną w osobnych klatkach. Gdzie postawię Oksankę jak pojawi się woliera nie mam pojęcia a to. Poczytaj, próbuj i dawaj znać, bo mnie niebawem tez to czeka