Ach!UWIELBIAM nasz szczurzy pokój!!!

Normalnie ach...było nam to potrzebne.
Szczury zachwycone,szaleją,skaczą,ganiają się(co po niektórym dobrze to zrobi na sylwetkę...

),nie uciekają już od razu po wyjściu z klatki do krainy Wersalkowa,lub do Zapralkowa,teraz mają cały pokój do swojej dyspozycji.No może poza przestrzenią za szafą,którą pańcia okrutnie "zamurowała"...Bo jak kiedyś zobaczyłam,co dzieje się za szafą...Koszmary z Fredim Krugerem wysiadają przy tym,co tam zobaczyłam...
Najlepszy jest wieczór...Dzieci śpią,mąż pada,a Iwonka robi ostre wejście do Szczurlandii...Osiem typa nagle wisi mi na nogach!
Próbowałam wczoraj coś przy nich podziałać z mym szydełkowym orężem w dłoni...Sorry
yss,ale trochę potrwa robienie tej narzuty dla Ciebie,bo mi chłopaki ostro "pomagają"...

Bobuś ciągnie za włóczkę,w tym czasie Rabarbar pomyka z całym kłębkiem w zębach,a Kleofas,gdy ja gonię kłębek,podpierdziela mi szydełko...Dla odwrócenia mojej uwagi,Niko wsiada na zabawkowy wielki traktor,a Figo przypadkiem odkrywa,że można go popychać wraz z pasażerem...I tak przejeżdżają przez pół pokoju...Przekomiczny widok!!!
A niedługo będziemy mieli szczurzą szuflandię!!!JUPPI!

Przypomniało mi się,że mam jeszcze u teściowej taką fajną plastikową komodę z trzema czy czterema szufladami,w świetnym stanie.W dodatku plastik łatwo wymyć ;)No tak,tylko na co mi teraz ta wielka klatka???...
Nie mam kiedy fotek wrzucić...

Już się trochę ich nazbierało...
Mam problem,bo zawsze wrzucałam na Fotosika,ale tam są limity.Kiedyś nawet wykupowałam abonament,ale to bez sensu.Tak
sr-ola,wiem że czytasz i już znam rozwiązanie na swoją i Twoją bolączkę(ze śmietnika)

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe
http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38