A mój ulubiony zoolog podupada w finansach... I gdzie ja się teraz będę podziewać po angielskim?!
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ja nie znam...
A mój ulubiony zoolog podupada w finansach... I gdzie ja się teraz będę podziewać po angielskim?!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Jutro z samego rana... przyjeżdża babcia...
Ludzie, strzerzmy się wizyty w Szczurzym Królestwie! [czyt. mój pokój] W prawdzie jest czysty, bo odkurzłam i wgl... POSPRZĄTAŁAM... JA! Sama w to nie wierzę, ale jadnak... Jestem z siebie dumna!
Ale warto było. Dostanę kasę! Na klatkeee!
Jednak babunia niezaszczurzona, a gdy się dowiedziała, że kupujemy nową, to oznajmiła, że się dorzuci, a jeszcze z prezentu imieninowego zostanie... Z tego wynika, że mi zostanie i kupie sobie dżinsyy!
Nowiutkie, ciemnografitowe, wytarte rureczki...
Ale mam wymagania...
Ludzie, strzerzmy się wizyty w Szczurzym Królestwie! [czyt. mój pokój] W prawdzie jest czysty, bo odkurzłam i wgl... POSPRZĄTAŁAM... JA! Sama w to nie wierzę, ale jadnak... Jestem z siebie dumna!
Ale warto było. Dostanę kasę! Na klatkeee!
Ale mam wymagania...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Cyklotymia właśnie Cie znalazłam na nk na liście znajomych mojego kumpla...po avararze poznałam.. ale ten świat mały 
-
Cyklotymia
Hahaha, wesołolavena pisze:Cyklotymia właśnie Cie znalazłam na nk na liście znajomych mojego kumpla...po avararze poznałam.. ale ten świat mały
Napisz na PW którego kumpla
heeej, nie śpi ktoś może tak jak ja ? 
ja 
Ale to sie zaraz zmieni
Ale to sie zaraz zmieni
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
I ja xD za nieco ponad godzinę wychodzę 
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Parę godzin temu przyjechała babunia. Jest dobrze. Życzcie nam szcześcia- babcia akceptuje ich obecność. To już postęp... 
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Rano coś wpadło mi do głowy... co się stało z panią Strup? długo dość jej nie ma.
No ostatnią wizytę miała 15 lipca 09...
Jestem stuknięta. Niby nie chcę znowu do tej głupiej, zapyziałej szkoły, na historię, na fizykę... Nie mam najmniejszej ochoty znowu się uczyć... Ale jednak stęskniłam się za przyjaciółmi, za rozmowami, za dogadywaniem nauczycielkom... Za matmą, moją ukochaną chemią... Oh!
Spacja mi nawala... Uhh!
Jestem stuknięta. Niby nie chcę znowu do tej głupiej, zapyziałej szkoły, na historię, na fizykę... Nie mam najmniejszej ochoty znowu się uczyć... Ale jednak stęskniłam się za przyjaciółmi, za rozmowami, za dogadywaniem nauczycielkom... Za matmą, moją ukochaną chemią... Oh!
Spacja mi nawala... Uhh!
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
A ja mam dziś i jutro wolne. Dziś byłem po maluszki, a jutro operacja Akiego, więc w szkole i tak bym nie wysiedział, musze go tam zanieść i odebrać..
Łii, maluszki są cudowne!
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
-
klimejszyn
- Kontakt:
ja wieeem, maluchy cuda, moi chłopcy śpią pod poduszką koło mnieSheeruun pisze:A ja mam dziś i jutro wolne. Dziś byłem po maluszki, a jutro operacja Akiego, więc w szkole i tak bym nie wysiedział, musze go tam zanieść i odebrać..
a ja nie poszłam dzisiaj do szkoły żeby chłopców od rana dopieszczać, żeby nie tęsknili
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Godzina zero sie zbliża
Cholera, nie ma sie z czego smiac
Ale jutro o tej porze bedzie juz po wszystkim...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
ale ja jestem głupia
Zapytałam czy ktoś nie śpi a potem sobie poszłam a zasnełam i tak za jakieś 2 h 
Dorotka96, też masz ferie?
Ja też się stęskniłam za przyjaciółmi. Znam ten ból. Z jednej strony jak sobie pomyśle, że wracam do obowiązków to mnie coś ściska w gardle ale znowuż nie da się żyć bez szkoły
bez przyjaciół 
Dorotka96, też masz ferie?
Ja też się stęskniłam za przyjaciółmi. Znam ten ból. Z jednej strony jak sobie pomyśle, że wracam do obowiązków to mnie coś ściska w gardle ale znowuż nie da się żyć bez szkoły