Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Już się trochę otrząsnąłem po śmierci Artemisa. Pierwszy raz szczur odszedł mi tak.. z zaskoczenia. Do tej pory wszystkich musiałem usypiać i mogłem się z nimi pożegnać.. Tutaj nie..
U chłopaków dobrze. Przyszedł dziś worek Timy, partia bez krewetek Śmiesznie, w niektórych jest, w innych nie ma..
Dzikus zjadł doszczętnie koszyk i jutro muszę iść kupić nowy. Obgryzł boki, tak że w końcu dół się odłamał pod ciężarem
Może dam jakieś zdjęcia w najbliższym czasie. Jak zrobię
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Teraz dopiero zajrzałam...
Dziwnie tak,ja się cieszę z przybycia nowego życia u mnie,a u Ciebie o jedno życie mniej i smutek...
Ale dobrze tak dożyć starości i po prostu zasnąć,nie ważne,czy się jest szczurem,czy człowiekiem...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Zgubiłem szczura.
No, nie dosłownie.
Uciekł mi Diabeł (dzikus). Robię dziś generalne sprzątanie klatki, wziąłem go na ręce i chciałem przenieść do transportera, jak zawsze. Wystraszył się czegoś i zwiał mi z rąk, prosto do środka kanapy.
Nie wiem gdzie jest, jeżeli rozłożę kanapę, mogę go zagnieść, a tak nie mam nawet możliwości zobaczyć gdzie jest..
Cholera..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sheruun, mnie też zdarzyło się, że Armia (BNka dzika) zwiała i nie wiedziałam gdzie siedzi. Siedziała właśnie w kanapie, usłyszałam szmery.
Poczekaj, połóż obok klatki transporter z którymś z chłopców, Armia wtedy wyszła jak poczuła Mizię. No i jakieś smakołyki.
Na pewno wyjdzie, nie panikuj
Nie panikuję, jestem bardzo spokojny
Transporter z którymś z chłopaków nie pomoże, bo Diabeł nie jest raczej typem szczura towarzyskigo, to "stadny samotnik", mimo że zgadza się z innymi, woli trzymać się sam, na uboczu, w swoim kąciku.
Spróbuję wyłożyć jedzenie, ale wątpię..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Jak zgłodnieje to wyjdzie Może to potrwać godzinę a może potrwać kilka godzin...najważniejsze, że wiesz gdzie jest
No i tak jak piszesz, strach rozkładać kanapę...
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila