Gerberki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Gerberki
Wszyscy piszecie o tym jak wasze ogony wsyuwają gerberki a u mnie jest zupelnie na odwrót :?
White pochlonie każdą ilość jogurtu ale gerbera tylko poliże io na tym sie konczy :?
Ten szczur przekracza wszelkie normy wybredności :roll:
White pochlonie każdą ilość jogurtu ale gerbera tylko poliże io na tym sie konczy :?
Ten szczur przekracza wszelkie normy wybredności :roll:
Gerberki
Ja karmiłam Gerberem mojego szczurka, gdy nie miał siły sam jeść....przez strzykawke i mniam
sama to jadłam, i czasem nawet na przerwie w szkole lece do sklepu i wcinam papki dla niemowląt
są pyshne i bardzo polecam je szczurkom
:):)

Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
Gerberki
ja dawalm gerberka małej po operacji, kiedy nie miala siły jesc stałego pokarmu; wtedy zlizywała z palca dosc chetnie, ale jak tylko nabrała sił, od razu okazało sie, ze gerberek bleee 

Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
-
Gerberki
A moje owocowych nie ruszają :?
Szczuki
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
Gerberki
Moje wcinaja co im pod nos podrzuce:). Owocki sa tak samo dobre dla nich jak miesko z jarzynkami i tak dalej
.
Nawet zupke jarzynowa kiedys wypily(gerberka oczywiscie), nie zostala nawet kropeleczka

Ale najbardziej chyba ubostwiaja deserek z marchewka. Na to to sie poprostu rzucaja:)

Nawet zupke jarzynowa kiedys wypily(gerberka oczywiscie), nie zostala nawet kropeleczka

Ale najbardziej chyba ubostwiaja deserek z marchewka. Na to to sie poprostu rzucaja:)
Gerberki
Karmię swojego 5-cio tygodniowego szczuraska gereberkiem o smaku kurczaka (uwielbia go). Daję mu łyżeczkę 2 x dziennie (bardzo wczesne śniadanie i kolacja). Czy to nie za często :?: Mam nadzieję, że nie, tak tylko pytam - nie chcę go spaść ani mu zaszkodzić

Gerberki
Moje trzy żarłoki dostają pełną miseczkę gerberka 1 raz dziennie - wylizują do czysta. Jak raz naładowałam tak z górką, to zostawiły niedojedzone resztki...
dziołchy: Nona, Kira, Oliwka, Sue, Tika, Fatima, Zulejka, Maszka, Latina, Penelopa, Kasjana
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
-
Gerberki
a ja mam problemy z tymi gerberami... tzn. moj szczuras bardzo je lubi ale te sloiczki sa za duze... na opakowanu jest napisane ze otwarty przecierek mozna przechowywac w lodowce tyko 48 godzin... wiem czy to dotyczy malych dzieci ale boje sie ze taki 4-5 dniowy przecier moze mu zaszkodzic... jak sadzicie...??
POZDRAWIAM :lol:
POZDRAWIAM :lol: