Gerberki

Wszystko o jedzonku. Czym się obżerają? A może dieta? :)

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Anita

Gerberki

Post autor: Anita »

U mnie też, wolą zjeść coś treściwego, obiadek to jest to! Deserków nawet nie śmiałam kupować ;) A śniadanko z musli w końcu zjadły...
roenna

Gerberki

Post autor: roenna »

Wszyscy piszecie o tym jak wasze ogony wsyuwają gerberki a u mnie jest zupelnie na odwrót :?
White pochlonie każdą ilość jogurtu ale gerbera tylko poliże io na tym sie konczy :?
Ten szczur przekracza wszelkie normy wybredności :roll:
Gumcia

Gerberki

Post autor: Gumcia »

Ja karmiłam Gerberem mojego szczurka, gdy nie miał siły sam jeść....przez strzykawke i mniam :D sama to jadłam, i czasem nawet na przerwie w szkole lece do sklepu i wcinam papki dla niemowląt :) są pyshne i bardzo polecam je szczurkom :):):)
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
koteczek

Gerberki

Post autor: koteczek »

te owocowe sa pyszne ale moim szczurom srednio wchodza, ale te z kurczaczkiem czy cielecinka to wcinaja az sie uszy trzesa, a mi one wogole nie smakuja ;) coz wszystko sprawa gustu :)
Dona

Gerberki

Post autor: Dona »

Koteczek, zupełnie jak ja! :D
Monia

Gerberki

Post autor: Monia »

moja Miszel musi miec wszystko oryginalne i w najlepszym gatunku a Bianka na odwrot... je to czego jej niewolno np ostatnio moją koszulkę nocną :evil:
Awatar użytkownika
Angua

Gerberki

Post autor: Angua »

ja dawalm gerberka małej po operacji, kiedy nie miala siły jesc stałego pokarmu; wtedy zlizywała z palca dosc chetnie, ale jak tylko nabrała sił, od razu okazało sie, ze gerberek bleee ;)
Niektóre opowieści się kończą, ale inne stare historie wciąż trwają. - T. Pratchett
Z nami: Charlie
Odeszły: Miłka +++ Cykoria +++ Jeżu +++ Smużka +++ Spłoszka +++ Strzyga +++ Bezik +++ Chrupek +++ Pippi +++ Bravo
Monia

Gerberki

Post autor: Monia »

gerberki i gerberko podobne sa ogolnie super!!! ale moim nie smakują owocowe wolą konkrety np indy z warzywami itp ale kupuje takie i takie bo konkrety dla ogonów a dla mnie owocowe :lol:
douchee

Gerberki

Post autor: douchee »

Kupiłam dziś Coli kurczaka. Nigdy tego na oczy nie widział, a myślałam, że mi łyżeczkę wyrwie :!: :!: Jakby tydzień nic nie jadł :D
:)
KIRA ŁOBUZ

Gerberki

Post autor: KIRA ŁOBUZ »

A moje owocowych nie ruszają :?
Szczuki
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
nezu
Kontakt:

Gerberki

Post autor: nezu »

Moje wcinaja co im pod nos podrzuce:). Owocki sa tak samo dobre dla nich jak miesko z jarzynkami i tak dalej :).
Nawet zupke jarzynowa kiedys wypily(gerberka oczywiscie), nie zostala nawet kropeleczka ;) :P
Ale najbardziej chyba ubostwiaja deserek z marchewka. Na to to sie poprostu rzucaja:)
Gumcia

Gerberki

Post autor: Gumcia »

Dziś kupiłam gerberka (deser) marchewkowy :) wcina aż mu się ogonek trząsł :D
Ide sprawdzić czy coś mu zostało :D
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
douchee

Gerberki

Post autor: douchee »

Karmię swojego 5-cio tygodniowego szczuraska gereberkiem o smaku kurczaka (uwielbia go). Daję mu łyżeczkę 2 x dziennie (bardzo wczesne śniadanie i kolacja). Czy to nie za często :?: Mam nadzieję, że nie, tak tylko pytam - nie chcę go spaść ani mu zaszkodzić
:)
ajlii

Gerberki

Post autor: ajlii »

Moje trzy żarłoki dostają pełną miseczkę gerberka 1 raz dziennie - wylizują do czysta. Jak raz naładowałam tak z górką, to zostawiły niedojedzone resztki...
dziołchy: Nona, Kira, Oliwka, Sue, Tika, Fatima, Zulejka, Maszka, Latina, Penelopa, Kasjana

kawalery: Czarnul, Eliasz, Borys, Klimek, Ziemek, Milan, Dylan, Pedro, Cedrik, Maksim
foka_z_zakonu

Gerberki

Post autor: foka_z_zakonu »

a ja mam problemy z tymi gerberami... tzn. moj szczuras bardzo je lubi ale te sloiczki sa za duze... na opakowanu jest napisane ze otwarty przecierek mozna przechowywac w lodowce tyko 48 godzin... wiem czy to dotyczy malych dzieci ale boje sie ze taki 4-5 dniowy przecier moze mu zaszkodzic... jak sadzicie...??
POZDRAWIAM :lol:
Tymuś - R.I.P
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karmienie”