Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mój oddział! ;)
nastroszona jest cal czas , czy jak spi?
Nastroszona była po śnie. Jak spała to też. Potem tak średnio ma nastroszone futerko..
U mojej Lizy nastroszone futro bylo pierwszym objawem ostrego przeziebienia. Teraz to juz znikło, ale przez pierwsze 2-3 dnibyło bardzo wyraźne. Kciukm dla Tajguś. I jak z Dżindżerkiem?
`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
Dzwoniłam do Cioci (na dwa dni pojechaliśmy do zawoji). Mówi że teraz normalnie wygląda, nie jest nastroszona. Spały wtedy. Dodała że śmiesznie wyglądają w 5 w tym domku. Akurat miejsca 
Dżindżer z kolei syfi chyba z nudów. I śpi. Martwiłam się kto pojedzie zdjąć szwy, ale niepotrzebnie. Miałam jechać sobie na wakacje, ale nie da rady.. ech. Przynajmniej będę przy stadku.

Dżindżer z kolei syfi chyba z nudów. I śpi. Martwiłam się kto pojedzie zdjąć szwy, ale niepotrzebnie. Miałam jechać sobie na wakacje, ale nie da rady.. ech. Przynajmniej będę przy stadku.

Muszę się dowiedzieć co jej jest, żeby chociaż jakoś ją utrzymać w jako takiej normie..

Edit:
Trochę sobie poczytałam..wychodzi na to, że to mykoplazma..

Ostatnio zmieniony ndz sie 17, 2008 10:35 am przez Babli, łącznie zmieniany 1 raz.
Oby to nie byla myko...
.Niemila choroba,nawet bardzo
Kciuki za Tajgule

Kciuki za Tajgule
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
dlaczego myślisz, że to mykoplazmoza? czy Tajgusia ma silny wyciek porfiryny? w każdym razie, cokolwiek jej jest, może wartoby ją było wzmocnić scanomune (jeśli masz ludzki beta glukan- toTatę też możesz
). nie zamartwiaj się, jeśli masz możliwość, zabierz ją koniecznie do dr. Wilkołaskiego- on oprócz fachowej wiedzy i serca dla zwierząt ma też chyba niesamowitą intuicję
a my trzymamy kciuki 

Ma silne wycieki, co jakiś czas ale jednak. Oddycha boczkami, intensywnie. Jest nastroszona i osowiała.
Nie ma apetytu, wciskałam jej na siłę resztę nutri drinka czekoladowego. I miała gerberka obiadek. Też wciskany.
A ja poproszę moda o zmianę tematu na Mój oddział..-Tajgusia chora, prosimy o kciuki.
Nie ma apetytu, wciskałam jej na siłę resztę nutri drinka czekoladowego. I miała gerberka obiadek. Też wciskany.
A ja poproszę moda o zmianę tematu na Mój oddział..-Tajgusia chora, prosimy o kciuki.
Re: Mój oddział..-Tajgusia chora, prosimy o kciuki.
Kciukamy w takim razie za Tajgusie.... Trzymaj sie kuleczko
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Babli, masz sposobność zmierzenia jej temperatury? Bardzo ważne, żeby się nie wychłodziła. MUSI być cieplejsza od Twojej ręki - około 38 stopni. Jak jest chłodniejsza, to dogrzewaj, chociażby termoforem - tylko ostrożnie, żeby nie poparzyć.
Dużo kciuków.
Dużo kciuków.
Babli ja i mordzia jak już wiesz trzymamy mocno kciucki (chociaż ona ich nie ma ale na pewno życzy szczęścia Tajdze ), i b. wierzę w Tajgusię
na pewno jej się uda pokonać to coś

grzej grzej i karm... i pilnuj..
i zdaj jutro relacje..
i zdaj jutro relacje..