tak sobie ogladalismy zdjecia Twoich miziakow, sa naprawde super

ale ostatni post poprostu wywolal reakcje slinotoczna

nie moge nawet wybrac swojego ulubienca, bo wszystkie sa swietne no i bardzo fotogeniczne mordki z nich. potarmos wszystkie

Moderator: Junior Moderator

(nawet mi się pisać nie chce, co myślę o tych zdjęciach i ich pięknookich bohaterkach
  (nawet mi się pisać nie chce, co myślę o tych zdjęciach i ich pięknookich bohaterkach  )
 ) wtulający się Koronolo jest niesamowity
  wtulający się Koronolo jest niesamowity  

nic nie muszę mówić bo wiadomo co wyjdzie z każdej strony.. : ochy..achy...
 nic nie muszę mówić bo wiadomo co wyjdzie z każdej strony.. : ochy..achy... 

mam nadzieje, że to nie koniec. Bo był długi okres kiedy ona stała w miejscu
 mam nadzieje, że to nie koniec. Bo był długi okres kiedy ona stała w miejscu 

ooo..! Och..ach.. Jak kocham Uoikę i Ramudilkę, oraz oczy Aweszki
 ooo..! Och..ach.. Jak kocham Uoikę i Ramudilkę, oraz oczy Aweszki  . Łysości Bowudilki i Wuni. A Ydżyntego nie ma dzisiaj to sobie nie pouwielbiam...
. Łysości Bowudilki i Wuni. A Ydżyntego nie ma dzisiaj to sobie nie pouwielbiam...chyba z tym o Ydżyntego (jak to się odmienia ?"Na pewno kogoś brak...ale jak się śpi to tak się wychodzi...jak Zabłocki na mydle"
 ). Ja tak zrozumiałam.
 ). Ja tak zrozumiałam. 

wuwuna najlepiej zmien sobie od razu temat na "fanklub moich szczurow"grzesia pisze:To co zakładamy fan club szczurków wuwuny?

)
  )
W łóżkumaua_czarna pisze: No i ...gdzie ci mezczyzni?:
 (Ydży spał)
 (Ydży spał)Ydżynty'egoBabli pisze:chyba z tym o Ydżyntego (jak to się odmienia ?
 albo Ydży"ego
 albo Ydży"egoAleż oczywiściemaua_czarna pisze:beda jakies?

No ja myślę, że to dzieciom przekaże ( czyt. to obłędne spojrzenie)grzesia pisze:Ja muszę powiedziec że Awaszka jest najpiękniejszym łysolkiem jakim w życiu widziałam!!!
dobre sobiemaua_czarna pisze:wuwuna najlepiej zmien sobie od razu temat na "fanklub moich szczurow"