A co do siedzenia, hm posiedziec mozna w kazdym parku prawie, na wyspie slodowej to w sumie nie trzeba nawet koca
Spotkania Dolnoślązaków
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Spotkania Dolnoślązaków
Ja moich nie wezme, nie bylabym w stanie ich upilnowac
Setka nie mialaby zamiaru grzecznie siedziec na ramieniu, a Szu siedziec moze, ale zazwyczaj ma gdzies to, ze ja wolam, wiec tez odpada
ale chetnie pomiziam wasze 
A co do siedzenia, hm posiedziec mozna w kazdym parku prawie, na wyspie slodowej to w sumie nie trzeba nawet koca
(zreszta, zawsze mozna siedziec na torebce, jesli komus szkoda spodni/spodnicy
)
Wyszukiwarka nie gryzie
Mort mam nadzieję, że nie miałeś na myśli napoi alkoholowych? ;>
Tak! Tak! Wyspa słodowa!
Ja chyba nie będę brała żadnego ze swoich ogonów, chyba, ze Puff się taki grzeczny zrobi, że go wezmę. Ale jeszcze pomyślę.. Może Ruth, Bletka, Mela, Bella.. ? Jeszcze jest czas. ;p
W sumie przyjadę pewnie z Kasią (kasia. z spsu), a jej Pufa jest strasznie grzeczna, możliwe, że ją weźmiemy.
o! Może wyjść tak, że w dzień spotkania moi chłopcy będą kastrowani, to akurat się na piknik załapią.
Tak! Tak! Wyspa słodowa!
Ja chyba nie będę brała żadnego ze swoich ogonów, chyba, ze Puff się taki grzeczny zrobi, że go wezmę. Ale jeszcze pomyślę.. Może Ruth, Bletka, Mela, Bella.. ? Jeszcze jest czas. ;p
W sumie przyjadę pewnie z Kasią (kasia. z spsu), a jej Pufa jest strasznie grzeczna, możliwe, że ją weźmiemy.
o! Może wyjść tak, że w dzień spotkania moi chłopcy będą kastrowani, to akurat się na piknik załapią.
Wstępnie 9-10 maj? Skargi, zażalenia albo inne propozycje?
Ja zależnie od pogody wezme Trish i jedną albo dwie dziewuchy do towarzystwa
Ja zależnie od pogody wezme Trish i jedną albo dwie dziewuchy do towarzystwa
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Na dzięń dzisiejszy mi pasuje. ;p
A czemu nie, coś można wypić?;p
...hm mam wrazenie ze moje propozycje sa tu tak jakos nie na miejscu;p....ale ciekawym miejscem sa tez tory albo berlin, pafawag, bo wiadomo ze na wyspie zawsze miejsca zajete sa w ladna pogode.
...hm mam wrazenie ze moje propozycje sa tu tak jakos nie na miejscu;p....ale ciekawym miejscem sa tez tory albo berlin, pafawag, bo wiadomo ze na wyspie zawsze miejsca zajete sa w ladna pogode.
ja tych miejsc ktore Mort wymieniasz nie znam
ale ja w sumie we wro znam tylko najtansze bary blisko uczelni i akademiki... no i wyspe. a niekoniecznie nie bedzie miejsca na wyspie 
mi 9-10 narazie pasuje
mi 9-10 narazie pasuje
Wyszukiwarka nie gryzie
Chcecie sprowadzać na złą droge nieletnią ogonową?
Bo strupa sie już nie da
Wy wrocławiacy sie dogadujcie co do miejsca, a przyjezdni sie dopasują
Wy wrocławiacy sie dogadujcie co do miejsca, a przyjezdni sie dopasują
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Właśnie, bo się mama nie zgodzi, jak przypadkiem to przeczytaNina pisze:Chcecie sprowadzać na złą droge nieletnią ogonową?
Edit//
Myślę jeszcze nad przenocowaniem u dziadków z soboty na niedzielę.. pojechałabym sobie do nich
Z pociągów pod Brzegiem wypadają w okresie Woodstockowym ^^
Na soczek, herbatke czy co kto woli
Ja jestem bezalkoholowa bo mam tak słabą głowe, że bym później do domu nie wróciła i dopiero wesoło by było 
Z Opola to sie do pineski uśmiechaj
Moja mum mnie przeraziła. Stwierdziła, że ona też chce Was poznać bo ma już dość wysłuchiwania o ludziach, których nie zna
Nie ma tak dobrze, siedzi w domu i szczurów pilnuje a ja sie będe integrować 
Na soczek, herbatke czy co kto woli
Z Opola to sie do pineski uśmiechaj
Moja mum mnie przeraziła. Stwierdziła, że ona też chce Was poznać bo ma już dość wysłuchiwania o ludziach, których nie zna
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Idę właśnie gadaćNina pisze:Z Opola to sie do pineski uśmiechaj
Oj Nina bez przesady, da się jeszcze. ;p
Ja bardzo lubie Twoja mame i też bym chciała ja poznać. ;p
Ja bardzo lubie Twoja mame i też bym chciała ja poznać. ;p
Coż takie miejsca to licealisci znaja raczej;p
9-10? czy ja dobrze slysze...toż to noc jeszcze
9-10? czy ja dobrze slysze...toż to noc jeszcze
Mort, 9-10 maja, nie 9-10 godzina..
a to dobrze bo juz sie przerazilem...to ja jestem ze dniem 10 maja bo 9 to tak po juvenaliach i moge sie zle czuc 
Ja wolę sobotę - 9.