Z reszta, to rzeczywiscie bylby wielki stres, tymbardziej, ze w Polsce bede raczej sporo podrozowac..
  Z reszta, to rzeczywiscie bylby wielki stres, tymbardziej, ze w Polsce bede raczej sporo podrozowac..  Mieszkam w Swindon ;]
Moderator: Junior Moderator
 Z reszta, to rzeczywiscie bylby wielki stres, tymbardziej, ze w Polsce bede raczej sporo podrozowac..

i w czym będą na wakacjach mieszkać. i czy będzie gdzie je wypuszczać. i czy nie będzie kotów albo małych dzieci :> i tak dalej. utrudnia nie bardziej niż normalna opieka nad szczurami
 i w czym będą na wakacjach mieszkać. i czy będzie gdzie je wypuszczać. i czy nie będzie kotów albo małych dzieci :> i tak dalej. utrudnia nie bardziej niż normalna opieka nad szczurami  jeszcze zależy gdzie się jedzie, bo pod namiotem może być problem, w domu wczasowym może być zakaz, w domku campingowym mogą gdzieś uciec.....
 jeszcze zależy gdzie się jedzie, bo pod namiotem może być problem, w domu wczasowym może być zakaz, w domku campingowym mogą gdzieś uciec..... albo dostać udaru, te domki w czasie upałów zmieniają się w piekarniki, jeśli np cały dzień jest się na plaży [powiedzmy]. szczura w upał na plażę nie za bardzo, w domku nie za bardzo..
 albo dostać udaru, te domki w czasie upałów zmieniają się w piekarniki, jeśli np cały dzień jest się na plaży [powiedzmy]. szczura w upał na plażę nie za bardzo, w domku nie za bardzo.. ja swoich nie zabieram bo a] nie mam w czym, ale to jest do przejścia, tylko że b] będzie tam pies co nie lubi gryzoni i c] dzieciaki.
 ja swoich nie zabieram bo a] nie mam w czym, ale to jest do przejścia, tylko że b] będzie tam pies co nie lubi gryzoni i c] dzieciaki. 
 jezdze co roku w to samo miejsce nad morze... tam sa takie domki..hm... z drewna :PP i domek stoi w cieniu (tylko rano nie ma ale my chodzimy na plaze ok 14
  jezdze co roku w to samo miejsce nad morze... tam sa takie domki..hm... z drewna :PP i domek stoi w cieniu (tylko rano nie ma ale my chodzimy na plaze ok 14  )  nie jest tam goraco
)  nie jest tam goraco  bedzie je mozna wypuszczac po pokoju i na taras (na szelkach lub na rekach). no i pytalam sie mamy - nie bede musiala z nimi(rodzicami) chodzic codziennie na plaze (i bardzo dobrze bo nie lubie
 bedzie je mozna wypuszczac po pokoju i na taras (na szelkach lub na rekach). no i pytalam sie mamy - nie bede musiala z nimi(rodzicami) chodzic codziennie na plaze (i bardzo dobrze bo nie lubie  ) w sumie nie wiem czy zabrac ogonki czy nie...
) w sumie nie wiem czy zabrac ogonki czy nie... hmmm zabralabym w transporterku w czasie jazdy a w domku bylyby w klatce tej co w domku w miescie
 hmmm zabralabym w transporterku w czasie jazdy a w domku bylyby w klatce tej co w domku w miescie  i chyba to wszystko..
 i chyba to wszystko.. I drugie pytanie, czy nic im się nie stanie gdy przez tydzień lub dwa będą nocować w transporterze? Szczury są dwa, jeden ma rok, drugi 2 miesiące więc jest mały. Mieszczą się tam swobodnie. Wybiegi będą miały raczej długie, po kilka godzin z przerwami.
 I drugie pytanie, czy nic im się nie stanie gdy przez tydzień lub dwa będą nocować w transporterze? Szczury są dwa, jeden ma rok, drugi 2 miesiące więc jest mały. Mieszczą się tam swobodnie. Wybiegi będą miały raczej długie, po kilka godzin z przerwami.