Moderator: Junior Moderator

Hahaha! Miałam niedawno podobną sytuację! Siedziałam sobie w łóżku i coś bezmyślnie klikałam.. jak przebiegła mi po dłoni Laura i poczułam coś mokrego to pierwszym odruchem było wsadzenie łapki do ust.. Zazwyczaj zalewam się tak colą i po prostu ją zsysam z dłoni, wtedy nie miałam tyle szczęściatosiakks pisze:daje chlopcom buzi w łepek...i co sie okazalo? Fuks nasikał Spidiemu na głowe

Dobrze chociaż tyle, ze i tak zorientowałam się niemal od razu i po przemyciu czubka języka wszystko wróciło do normy
  Dobrze chociaż tyle, ze i tak zorientowałam się niemal od razu i po przemyciu czubka języka wszystko wróciło do normy  

Sysa pisze:Dobrze chociaż tyle, ze i tak zorientowałam się niemal od razu i po przemyciu czubka języka wszystko wróciło do normy

Chociaż dziewczyny też uwielbiały lać na mnie za każdym razem, gdy przebiegały po mojej dłoni.
 Chociaż dziewczyny też uwielbiały lać na mnie za każdym razem, gdy przebiegały po mojej dłoni.
Wszystko przed Tobąsmeg pisze:Haha, mi się jeszcze nie zdarzyła konsumpcja szczurzych sikówChociaż dziewczyny też uwielbiały lać na mnie za każdym razem, gdy przebiegały po mojej dłoni.
 Nie szczur, to mysz
 Nie szczur, to mysz  

czasami biegaja ale to musi im sie chciec:)
  czasami biegaja ale to musi im sie chciec:) 

Nie wiem , czy awersję do kotów przekazują sobie w genach , ale u nas żywot grubiutkiego i mięciutkiego kocyka z kotem był niezmiernie krótki . A zaczęło się całkiem niegroźnie : od małej klapki na wysokości kociego ucha ( coby nie słyszało kocię , jak szczury harcują!
  Nie wiem , czy awersję do kotów przekazują sobie w genach , ale u nas żywot grubiutkiego i mięciutkiego kocyka z kotem był niezmiernie krótki . A zaczęło się całkiem niegroźnie : od małej klapki na wysokości kociego ucha ( coby nie słyszało kocię , jak szczury harcują!  )
 )
 ; czasami udaje mi się tego doświadczyć…
  ; czasami udaje mi się tego doświadczyć…
kocyk caly:) Spidi nie niszczyunipaks pisze:Rozbrajające…
Nie mów , że kocyk w całości?!
 ale Fuks zaczyna
 ale Fuks zaczyna