nie chce żeby mojej małej coś przy porodzie się stało , więc wole żeby ona sobie spokojnie żyła bez jakieś niepotrzebnej męki
 nie chce żeby mojej małej coś przy porodzie się stało , więc wole żeby ona sobie spokojnie żyła bez jakieś niepotrzebnej męki  wkasytruje jej partnera i będą sobie razem spokojnie żyć
 wkasytruje jej partnera i będą sobie razem spokojnie żyć 
Moderator: Junior Moderator

nie chce żeby mojej małej coś przy porodzie się stało , więc wole żeby ona sobie spokojnie żyła bez jakieś niepotrzebnej męki
 nie chce żeby mojej małej coś przy porodzie się stało , więc wole żeby ona sobie spokojnie żyła bez jakieś niepotrzebnej męki  wkasytruje jej partnera i będą sobie razem spokojnie żyć
Żeby więcej ludzi miało Twoje podejscie do takich spraw to byłoby superblueangel28 pisze:Ja nie jestem jakąś rozmnażalniąnie chce żeby mojej małej coś przy porodzie się stało , więc wole żeby ona sobie spokojnie żyła bez jakieś niepotrzebnej męki
 Śliczne ogony! Zauwazylkem spręzynkę w klatce - najlepiej ją wyciągnij, bo chwila moment będzie tam za ciasno:)
 Śliczne ogony! Zauwazylkem spręzynkę w klatce - najlepiej ją wyciągnij, bo chwila moment będzie tam za ciasno:) jak już zauważę, że nie bd się mieścić to wyjmę, bo nie chce żeby sobie krzywdę zrobiła
 jak już zauważę, że nie bd się mieścić to wyjmę, bo nie chce żeby sobie krzywdę zrobiła 

i mam nadzieję, że nie będą mieć
 i mam nadzieję, że nie będą mieć