Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ja nie jestem jakąś rozmnażalnią nie chce żeby mojej małej coś przy porodzie się stało , więc wole żeby ona sobie spokojnie żyła bez jakieś niepotrzebnej męki wkasytruje jej partnera i będą sobie razem spokojnie żyć
blueangel28 pisze:Ja nie jestem jakąś rozmnażalnią nie chce żeby mojej małej coś przy porodzie się stało , więc wole żeby ona sobie spokojnie żyła bez jakieś niepotrzebnej męki wkasytruje jej partnera i będą sobie razem spokojnie żyć
Żeby więcej ludzi miało Twoje podejscie do takich spraw to byłoby super Śliczne ogony! Zauwazylkem spręzynkę w klatce - najlepiej ją wyciągnij, bo chwila moment będzie tam za ciasno:)
Ja wiem jak już zauważę, że nie bd się mieścić to wyjmę, bo nie chce żeby sobie krzywdę zrobiła
Już mam troche lat i wiem, że o zwierze które się ma trzeba odpowiednio dbać
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!