A tak sobie...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: A tak sobie...
No co Ty, Szarusia (Zizzy) mnie olewa równiutko i jak je zabieram do pokoju wybiegać to granatem od krat ja muszę odrywać. Effet co prawda wychodzi sama na ręce, ale zamiast na rękach woli siedzieć pod łóżkiem. Na szczęście przychodzi po małe co nieco, bo bym nie wiedziała jak wygląda
A Ruby... To się okaże po łączeniu 
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
moje maja takie dni ze maja mnie gdzies a czasem same wylaza
zwlaszcza ta duza 
PS. Marcin mi podpowiada ze ''granaty sa malo humanitarne''
:D:D
PS. Marcin mi podpowiada ze ''granaty sa malo humanitarne''
No ale to tylko granaty dymne
i nie bez uprzedzenia. Najpierw stoję pod tą klatką i godzinę proszę, drugą godzinę klnę i się odgrażam, a dopiero potem nerwowo nie wytrzymuję i zaczyna się zabawa w świnki
Mała po raz pierwszy dziś będzie spała ze swoim stadkiem...
Mała po raz pierwszy dziś będzie spała ze swoim stadkiem...
i jak pierwsza noc? bardzo się tłukly?
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
- WildHeart
- Kontakt:
trzymam kciuki 
Hmmm... bardzo to nie, ale nad ranem mała się darła jak opętana. Nie do końca jestem pewna czy jej zachowanie jest prawidłowe, bo zamiast się położyć na plecki ona się z Effie bije na łapki
ale krew się chyba nie polała, nie ma żadnych ran szarpanych, więc chyba żle nie jest. Zresztą Wata chyba się po prostu lubi drzeć, bo jak Effet się przepycha z Zizz, to Ruby też piszczy jak mała panikara
Żal mi jej tylko jak widzę że z jakichś powodów opuszcza koszyczek sypialny i idzie spać na kratki... chyba jej wydziergam jakieś posłanko 
moje dranie tez tak robią. przepychaja sie lapkami a najgorsze jest to ze to Lex zaczyna... Herka sobie spi a ten maly glupolek na nia wskakuje i ucieka xD skoro nie ma ran to znaczy ze one sie tak tylko bawia 
- WildHeart
- Kontakt:
u mnie zasada jest taka: ''napiszcze na Ciebie zanim mi coś zrobisz, bo wtedy zajrzy tu ten duuuży dziwny szczur i Ci powie że ma być spokój'' xD
hah xD fajna zasada xD
u mnie piszczy Heureux ale to tak dziwnie bo gdy zaczyna popiskiwac to Lex przybiega i zaczyna ją iskać
u mnie piszczy Heureux ale to tak dziwnie bo gdy zaczyna popiskiwac to Lex przybiega i zaczyna ją iskać
U mnie dziś w nocy było już spokojnie, choć i tak starsze śpią przytulone w koszyku, mała śpi na drugiej półce 
Wczoraj pół godziny szukałam Ruby pod łóżkiem... nawet myślałam, że ją tym wielkim narożnikiem zgniotłam i umarła tam na śmierć... Wytarzałam się po podłodze całkiem porządnie... już byłam w desperacji, już chciałam meble przesuwać... ale okazało się że spryciula pomyka sobie w drugim kącie pokoju na paluszkach. Teraz ma szlaban, areszt klatkowy, spacerki po łóżeczku, dopóki nie zmądrzeje tak jak starsze
Wczoraj pół godziny szukałam Ruby pod łóżkiem... nawet myślałam, że ją tym wielkim narożnikiem zgniotłam i umarła tam na śmierć... Wytarzałam się po podłodze całkiem porządnie... już byłam w desperacji, już chciałam meble przesuwać... ale okazało się że spryciula pomyka sobie w drugim kącie pokoju na paluszkach. Teraz ma szlaban, areszt klatkowy, spacerki po łóżeczku, dopóki nie zmądrzeje tak jak starsze
ostatnie zdjęcie Effeta mnie urzekło cóż za zabójcze spojrzenie
ahh ślicznoty
ahh ślicznoty
- WildHeart
- Kontakt:
wymiziaj !! piekne!
one są caaaaały czas miziane
ale wymiziam podwójnie
accchhhhh, wię, że śliczne mam te potwory

accchhhhh, wię, że śliczne mam te potwory
P.S. Najśmieszniejsze co o Effecie słyszałam, to że wygląda jakby jej ucięli głowę i przeszczepili od innego szczura