[Wrocław] 12 cudownych kluseczek :)
Moderator: Junior Moderator
Re: [Wrocław] 12 cudownych kluseczek :)
Veerena! powiedz, proszę, że wszystkie samce mają już zapewniony dobry dom! proszę! powiedz taaak.... 

Przykro mi, ale nie mają  to którego chcesz
  to którego chcesz 

to którego chcesz
  to którego chcesz 
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
A buuuuuuuuuuuuu, ja właśnie nie mogęęęęęęę, nie wolno mi myśleć nawet o małym słodkim szczurkuuuuuuuuu   (chyba, że zdarzyłby się cud...) chce mi serce pęknąć, bo patrz co właśnie straciłam: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/194 ... f8aa7.html ( to, że tam pisze, że dziewczynka, to pomyłka – to zdjęcie mojego cudnego Dara) – wiem, że Dar był jeden, jedyny we wszechświecie, ale te maluszki... wierzę jednak, że wszystkie znajdą najlepsze z możliwych domy i będą dla swoich opiekunów źródłem radości takiej, jakiej dostarczyły mi Moje Czarne Serca.
 (chyba, że zdarzyłby się cud...) chce mi serce pęknąć, bo patrz co właśnie straciłam: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/194 ... f8aa7.html ( to, że tam pisze, że dziewczynka, to pomyłka – to zdjęcie mojego cudnego Dara) – wiem, że Dar był jeden, jedyny we wszechświecie, ale te maluszki... wierzę jednak, że wszystkie znajdą najlepsze z możliwych domy i będą dla swoich opiekunów źródłem radości takiej, jakiej dostarczyły mi Moje Czarne Serca.

(chyba, że zdarzyłby się cud...) chce mi serce pęknąć, bo patrz co właśnie straciłam: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/194 ... f8aa7.html ( to, że tam pisze, że dziewczynka, to pomyłka – to zdjęcie mojego cudnego Dara) – wiem, że Dar był jeden, jedyny we wszechświecie, ale te maluszki... wierzę jednak, że wszystkie znajdą najlepsze z możliwych domy i będą dla swoich opiekunów źródłem radości takiej, jakiej dostarczyły mi Moje Czarne Serca.
 (chyba, że zdarzyłby się cud...) chce mi serce pęknąć, bo patrz co właśnie straciłam: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/194 ... f8aa7.html ( to, że tam pisze, że dziewczynka, to pomyłka – to zdjęcie mojego cudnego Dara) – wiem, że Dar był jeden, jedyny we wszechświecie, ale te maluszki... wierzę jednak, że wszystkie znajdą najlepsze z możliwych domy i będą dla swoich opiekunów źródłem radości takiej, jakiej dostarczyły mi Moje Czarne Serca.Re: [Wrocław] 12 cudownych kluseczek :)
Odmienna nie namawiam  

Dupeczki korzystają już z hamaczka dzisiaj rano patrzę  nie ma dzieci
  dzisiaj rano patrzę  nie ma dzieci  .....ooo leżą na hamaczku
 .....ooo leżą na hamaczku  idealnie się wkomponowały
 idealnie się wkomponowały   

Nawet matka już karmi je tam aaaaa i piją z poidełka
    aaaaa i piją z poidełka  jestem dumna ze szkrabków, a zarazem smutno bo to oznacza, że już nie będę im potrzebna wkrótce
 jestem dumna ze szkrabków, a zarazem smutno bo to oznacza, że już nie będę im potrzebna wkrótce  

Dupeczki korzystają już z hamaczka
 dzisiaj rano patrzę  nie ma dzieci
  dzisiaj rano patrzę  nie ma dzieci  .....ooo leżą na hamaczku
 .....ooo leżą na hamaczku  idealnie się wkomponowały
 idealnie się wkomponowały   
 Nawet matka już karmi je tam
 aaaaa i piją z poidełka
    aaaaa i piją z poidełka  jestem dumna ze szkrabków, a zarazem smutno bo to oznacza, że już nie będę im potrzebna wkrótce
 jestem dumna ze szkrabków, a zarazem smutno bo to oznacza, że już nie będę im potrzebna wkrótce  

Serducho mi mięknie jak patrze na te foty .Ja już się nie mogę doczekać i Jajek mój kochany chyba tez  ) Ucałuj maluszki od nas
) Ucałuj maluszki od nas  Jesteś wielka za te zdjęcia na prawdę mega kochana
 Jesteś wielka za te zdjęcia na prawdę mega kochana 

) Ucałuj maluszki od nas
) Ucałuj maluszki od nas  Jesteś wielka za te zdjęcia na prawdę mega kochana
 Jesteś wielka za te zdjęcia na prawdę mega kochana 

"Kim jest oddany przyjaciel?Nie czynimy nic poza odwlekaniem nieuniknionego.Nie jesteśmy niczym więcej jak czekającymi oprawcami..."

Ten wątek powinien być zakazany dla ludzi o miękkim sercu! 
Absolutnie piękne i słodziaste!

Absolutnie piękne i słodziaste!
marcheweczka i jabłuszko   

mama nam pokazała co i jak

Witaminki witaminkami mamusia najlepsze mleczko ma 

Witaminki witaminkami mamusia najlepsze mleczko ma

Jejuuu jak pałaszuja <3 matko kochana ja już sie naprawde nie moge doczekac przybycia moich 2 "synkow". Klateczka juz na nich czeka i powoli zaczynam ja juz tak kombinowac co by ciekawo bylo^^ az mnie stres zaczyna zjadac jak Jajek na nich zareaguje ^^ 
Ucaluj moje dwa szkraby )
)

Ucaluj moje dwa szkraby
 )
)
"Kim jest oddany przyjaciel?Nie czynimy nic poza odwlekaniem nieuniknionego.Nie jesteśmy niczym więcej jak czekającymi oprawcami..."
Jest jeszcze wolny samiec 1 i 2 tylko wolałabym, żeby poszli razem  (to co dwa
 (to co dwa  )
 ) 
Maluchy wycałowane

(to co dwa
 (to co dwa  )
 ) Maluchy wycałowane

nienienienienienienieeeeeee!!! miękne i mam ogromną chęć posiadania jednego z nich!  

Ze mną:
za TM: Ogryzka, Walenty, Bubu, Klusek.

za TM: Ogryzka, Walenty, Bubu, Klusek.