Moje Pyśki <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: Moje kochane szczurotki <3

Post autor: ol. »

Taka mama to skarb !
Mysze niech się trzymają i zdrowieją :)
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

Właśnie Brutus wisi na kolbie. ::) Czy one nie potrafią normalnie jeść?! :D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
szczuruleczka

Post autor: szczuruleczka »

Dziękuję :)
To dobrze, niech podopieczni się dobrze trymają i zdrowieją ;)
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Awatar użytkownika
szczuruleczka

szczurzyca. pisze:Właśnie Brutus wisi na kolbie. ::) Czy one nie potrafią normalnie jeść?! :D
Kto wie co się w tym małym słodkim móżdżku gnieździ ;D
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Jest u mnie teraz półroczna samiczka. Moja mama nazwała ją Charlotte Miał byc to DT, ale ona jet nieziemska. ::) Ku miłemu zaskoczeniu jest to rexik. I to głodny. Jak się rzuciła na miskę to dwie godziny nie odchodziła. :-X Taki mały worek bez dna. :D Mieszka w klatce z Beza i Maliną, co jakiś czas się tłuką (Charlotte i Malina), ale nie jest to na poważnie. Tylko ciągle wstaje je rozdzielac. ::) Zdjęcia będą jak zbiorę siły. Najpewniej ten weekend.
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
szczuruleczka

szczurzyca. pisze:Jest u mnie teraz półroczna samiczka. Moja mama nazwała ją Charlotte Miał byc to DT, ale ona jet nieziemska. ::) Ku miłemu zaskoczeniu jest to rexik. I to głodny. Jak się rzuciła na miskę to dwie godziny nie odchodziła. :-X Taki mały worek bez dna. :D Mieszka w klatce z Beza i Maliną, co jakiś czas się tłuką (Charlotte i Malina), ale nie jest to na poważnie. Tylko ciągle wstaje je rozdzielac. ::) Zdjęcia będą jak zbiorę siły. Najpewniej ten weekend.
Hehe, moje ciuryny też ciągle się tłuką, ale 'nieszkodliwie', chyba ustalają pozycje, i kto tu jest szefem :D
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Widzę, że haszczorek ma się dobrze :)
Pozdrawiamy! :)
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Oj, Chanelka się zaaklimatyzowała. Ostatnio jej coś odbiło i gryzie. Mocno, ale nie do krwi. Raz ją sprało któreś dziadostwo (jakbym wiedziała kto, to byłby szlaban na gerberki! sprać moje haszczakowe cudo?!) i miała ranki na ogonie i uszkach, ale też nic poważnego. Dogadały się i śpią razem na kupie zaszczanych szczurów. Uwielbiam białego szczura w żółtawym odcieniu szczocha. ::) zamówiłyśmy hamaczek i domek u Ogoniastej, więc będzie szaleństwo. :D
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Tadaam!
Obrazek Chanelka, bo wybiegi są po to, żeby je przesypiać.. 8)
Obrazek
Obrazek Pchełka Duffy
Obrazek
Obrazek Diuna i ofiara
Obrazek a co to, kto to?!
Obrazek Jumanji z ogonem pod pachą
Obrazek malutka Coco, znalazłam zdjęcie i się rozczuliłam
Obrazek Psia Mama, czyli Sabulinka
Obrazek Pan Zając. Zobaczymy, czy imię Teoś się przyjmie. :)
Obrazek
Obrazek "weź ten aparat! obrażam się!" i tupnął ::)

dzisiejsza garstka zdjęć :D
publikacja

Re: Potwory z Szafy

Post autor: publikacja »

Oooo ;D
Obrazek
borówka

Post autor: borówka »

wszystkie piękne, ale Duffy *___* cudownaa!
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

odszedł.. mój Barnaba, moja Klucha. :'( kocham Cię, Mały, nie zapominaj. przynajmniej nie cierpisz. mój Ogonku, czekaj na mnie. miałeś ropnia w brzuszku, zajął też Twój pęcherz. to było jedyne rozwiązanie, nie wybudzać Cię z narkozy. cierpiałbyś, Kochanie. tęsknimy za Tobą, Puchatku... :'(
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Dla Barnaby [*] :'(
:-* :-*
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
IHime

Post autor: IHime »

[*] :(
odmienna

Post autor: odmienna »

Barnaba![*] [/size]
jejku Szczurzyco, to napewno była własciwa decyzja, wiem jednak, że i tak nie łatwa... czemu tyle nowych gwiazdek zapala się na grudniowym niebie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”