Mysze niech się trzymają i zdrowieją
Moje Pyśki <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane szczurotki <3
Taka mama to skarb !
- szczurzyca.
- Kontakt:
Właśnie Brutus wisi na kolbie.
Czy one nie potrafią normalnie jeść?! 
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczuruleczka
Dziękuję
To dobrze, niech podopieczni się dobrze trymają i zdrowieją
To dobrze, niech podopieczni się dobrze trymają i zdrowieją
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- szczuruleczka
Kto wie co się w tym małym słodkim móżdżku gnieździszczurzyca. pisze:Właśnie Brutus wisi na kolbie.Czy one nie potrafią normalnie jeść?!
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
- szczurzyca.
- Kontakt:
Jest u mnie teraz półroczna samiczka. Moja mama nazwała ją Charlotte Miał byc to DT, ale ona jet nieziemska.
Ku miłemu zaskoczeniu jest to rexik. I to głodny. Jak się rzuciła na miskę to dwie godziny nie odchodziła.
Taki mały worek bez dna.
Mieszka w klatce z Beza i Maliną, co jakiś czas się tłuką (Charlotte i Malina), ale nie jest to na poważnie. Tylko ciągle wstaje je rozdzielac.
Zdjęcia będą jak zbiorę siły. Najpewniej ten weekend.
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczuruleczka
Hehe, moje ciuryny też ciągle się tłuką, ale 'nieszkodliwie', chyba ustalają pozycje, i kto tu jest szefemszczurzyca. pisze:Jest u mnie teraz półroczna samiczka. Moja mama nazwała ją Charlotte Miał byc to DT, ale ona jet nieziemska.Ku miłemu zaskoczeniu jest to rexik. I to głodny. Jak się rzuciła na miskę to dwie godziny nie odchodziła.
Taki mały worek bez dna.
Mieszka w klatce z Beza i Maliną, co jakiś czas się tłuką (Charlotte i Malina), ale nie jest to na poważnie. Tylko ciągle wstaje je rozdzielac.
Zdjęcia będą jak zbiorę siły. Najpewniej ten weekend.
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Widzę, że haszczorek ma się dobrze 
Pozdrawiamy!
Pozdrawiamy!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
- szczurzyca.
- Kontakt:
Oj, Chanelka się zaaklimatyzowała. Ostatnio jej coś odbiło i gryzie. Mocno, ale nie do krwi. Raz ją sprało któreś dziadostwo (jakbym wiedziała kto, to byłby szlaban na gerberki! sprać moje haszczakowe cudo?!) i miała ranki na ogonie i uszkach, ale też nic poważnego. Dogadały się i śpią razem na kupie zaszczanych szczurów. Uwielbiam białego szczura w żółtawym odcieniu szczocha.
zamówiłyśmy hamaczek i domek u Ogoniastej, więc będzie szaleństwo. 
- szczurzyca.
- Kontakt:
Tadaam!
Chanelka, bo wybiegi są po to, żeby je przesypiać.. 

Pchełka Duffy

Diuna i ofiara
a co to, kto to?!
Jumanji z ogonem pod pachą
malutka Coco, znalazłam zdjęcie i się rozczuliłam
Psia Mama, czyli Sabulinka
Pan Zając. Zobaczymy, czy imię Teoś się przyjmie. 

"weź ten aparat! obrażam się!" i tupnął 
dzisiejsza garstka zdjęć
Chanelka, bo wybiegi są po to, żeby je przesypiać.. 
Pchełka Duffy
Diuna i ofiara
a co to, kto to?!
Jumanji z ogonem pod pachą
malutka Coco, znalazłam zdjęcie i się rozczuliłam
Psia Mama, czyli Sabulinka
Pan Zając. Zobaczymy, czy imię Teoś się przyjmie. 
"weź ten aparat! obrażam się!" i tupnął dzisiejsza garstka zdjęć
Re: Potwory z Szafy
wszystkie piękne, ale Duffy *___* cudownaa!
- szczurzyca.
- Kontakt:
odszedł.. mój Barnaba, moja Klucha.
kocham Cię, Mały, nie zapominaj. przynajmniej nie cierpisz. mój Ogonku, czekaj na mnie. miałeś ropnia w brzuszku, zajął też Twój pęcherz. to było jedyne rozwiązanie, nie wybudzać Cię z narkozy. cierpiałbyś, Kochanie. tęsknimy za Tobą, Puchatku... 
Barnaba![*] [/size]
jejku Szczurzyco, to napewno była własciwa decyzja, wiem jednak, że i tak nie łatwa... czemu tyle nowych gwiazdek zapala się na grudniowym niebie?
jejku Szczurzyco, to napewno była własciwa decyzja, wiem jednak, że i tak nie łatwa... czemu tyle nowych gwiazdek zapala się na grudniowym niebie?