Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Re: Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki

Post autor: Anka. »

Mrrrau, jakie cudeńka. Siedziałabym cały dzień i sie wpatrywała :-*
ObrazekObrazek
Izabela

Post autor: Izabela »

Staś i Małgosia, ale kusicie tymi zdjęciami, ja już na 99% poległam ::)

Wprawdzie Merch mi wstępnie mówiła, jak wyglądają rezerwacje, ale ja nic z tego nie zapamiętałam, chyba za bardzo byłam przejęta informacją, że są americany w miocie ;) Więc zapytam jeszcze raz, czy są wolne:
I wersja (najbardziej przeze mnie pożądana :P ) - mink i niebieszczak
II wersja - niebieszczak i niebieszczak
III wersja - niebieszczak i czarnulka
O agutkę nie pytam, bo jest jedna i wiadomo, że merch jej nikomu nie odda :)

Kluchy są prześliczne!
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

ja pisałam do merch że nie reflektuję na czarne w ogóle, nie przepadam za czarnymi, więc wygląda to problematycznie jeśli miałabym brać dwie kluchy, bo nie będzie dla mnie dwóch nieczarnych :-\
więc moje opcje wyglądają tak że najwyżej wzięłabym jedną zamiast dwóch (nieczarną ale obojętnie w jakim kolorze) lub, ostatecznie, mink + czarny, bo wtedy bym nie musiała szukać towarzystwa z adopcji. dwa razy czarny odpada w ogóle.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Izabela

Post autor: Izabela »

alken, Ty jesteś przede mną w "kolejce" i masz całkowite pierszeństwo w wyborze :)
Jeśli jakimś cudem mink byłby wolny, to bym reflektowała, bo takiego jeszcze w stadzie nie mam, do niebieszczaków mam wyraźną słabość i nigdy ich dosyć ;) a czarne mam w tej chwili 3, więc stąd moje mniejsze nimi zaintereswanie. Ale jestem ostatnie w kolejce, więc zobaczymy, co z tego wyniknie. Pomijam, że została jeszcze 1 % szansa, że tym razem w ogóle się nie skuszę (w co nie wierzę ;D )
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Awatar użytkownika
alken

wiem, ale też nie chcę bić się o szczury i krzyczeć że ja chce takie a takie a nie czarne ;)
najlepiej będzie jak merch i StasiMalgosia wybiorą swoje, to my się jakoś dogadamy :P

edit: jakbym miała nieograniczony wybór to moje typy wygladały by tak
mink plus agut lub mink plus niebieski.

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Izabela zdjęcia nie oddają nawet połowy ich uroku

alken a dlaczego ma nie być nieczarnych :) My na pewno bierzemy największą czarnuszkę (F2) nad drugą szczurcią się jeszcze zastanawiamy, potem wybierasz Ty więc nieczarne maluchy jeszcze będą.
Obrazek
Awatar użytkownika
alken

no tak ale jakby po moim wyborze zostały dwa czarnuchy to kto by je wzial? mysle tez o szczurach a nie tylko o tym co chce ;)

merch

Post autor: merch »

najwyzej czarnuchy farbniemy na rude
Ja mialam zamiar wziac tylko jedna szczurę do hodowli prawdopodobnie cynamon jesli jakis mink nim zostanie lub aguti, ale decyzje podejme jak je zobacze w przyszla niedziele. Mam nadzieje ze uda zrobic sie tak zeby wszystcy byli zadowoleni.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
merch

Patrze na te dzieciaki jak sroka w kosc i wydaje mi sie ze o ile chlopaki sa am blue, to panny sa am. blue agouti.
Prawdopodobnie wezme dziewczynke F1
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Tak! Tak! Merch, bierz M1 i M2 :D
Pozostaną bluty, a że mnie niebieskie nie rzuca na kolana ,będe twarda i nie poddam się, cierpliwie na inne kluchy poczekam:)
ObrazekObrazek
JarekX

Post autor: JarekX »

Czy są jeszcze jakieś wolne maluszki?
merch

Chyba tak:)
Obrazek
merch

Anka a ty bys jakie chciała?
Obrazek
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

merch pisze:Anka a ty bys jakie chciała?

Ehh, Merch, na razie nie chciałabym żadnego, miałam zmiejszyć stado, ale jeśli jakiś pan będzie wolny będzie mi trudno:(
Tak więc prosze mnie nie brać pod uwage, tak tylko smęce,może mi przejdzie.
Maluchy są prześliczne, musowo rozejdą się jak ciepłe bułeczki:)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Maluszki zmieniają się z każdą godziną. Już nie mają w sobie nic z różowych kluseczek z przed paru dni. Nabrały pięknych kolorków a sierść mają jak aksamit, delikatną i nieprawdopodobnie błyszczącą. Jeszcze trochę i nie będę w stanie oddać żadnego z maluchów. :P

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”