Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki
Moderator: Junior Moderator
Re: Laylowo-Fedrysiowe Czapeczniki
Staś i Małgosia, ale kusicie tymi zdjęciami, ja już na 99% poległam
Wprawdzie Merch mi wstępnie mówiła, jak wyglądają rezerwacje, ale ja nic z tego nie zapamiętałam, chyba za bardzo byłam przejęta informacją, że są americany w miocie
Więc zapytam jeszcze raz, czy są wolne:
I wersja (najbardziej przeze mnie pożądana
) - mink i niebieszczak
II wersja - niebieszczak i niebieszczak
III wersja - niebieszczak i czarnulka
O agutkę nie pytam, bo jest jedna i wiadomo, że merch jej nikomu nie odda
Kluchy są prześliczne!

Wprawdzie Merch mi wstępnie mówiła, jak wyglądają rezerwacje, ale ja nic z tego nie zapamiętałam, chyba za bardzo byłam przejęta informacją, że są americany w miocie

I wersja (najbardziej przeze mnie pożądana

II wersja - niebieszczak i niebieszczak
III wersja - niebieszczak i czarnulka
O agutkę nie pytam, bo jest jedna i wiadomo, że merch jej nikomu nie odda

Kluchy są prześliczne!
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
ja pisałam do merch że nie reflektuję na czarne w ogóle, nie przepadam za czarnymi, więc wygląda to problematycznie jeśli miałabym brać dwie kluchy, bo nie będzie dla mnie dwóch nieczarnych
więc moje opcje wyglądają tak że najwyżej wzięłabym jedną zamiast dwóch (nieczarną ale obojętnie w jakim kolorze) lub, ostatecznie, mink + czarny, bo wtedy bym nie musiała szukać towarzystwa z adopcji. dwa razy czarny odpada w ogóle.

więc moje opcje wyglądają tak że najwyżej wzięłabym jedną zamiast dwóch (nieczarną ale obojętnie w jakim kolorze) lub, ostatecznie, mink + czarny, bo wtedy bym nie musiała szukać towarzystwa z adopcji. dwa razy czarny odpada w ogóle.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
alken, Ty jesteś przede mną w "kolejce" i masz całkowite pierszeństwo w wyborze
Jeśli jakimś cudem mink byłby wolny, to bym reflektowała, bo takiego jeszcze w stadzie nie mam, do niebieszczaków mam wyraźną słabość i nigdy ich dosyć
a czarne mam w tej chwili 3, więc stąd moje mniejsze nimi zaintereswanie. Ale jestem ostatnie w kolejce, więc zobaczymy, co z tego wyniknie. Pomijam, że została jeszcze 1 % szansa, że tym razem w ogóle się nie skuszę (w co nie wierzę
)

Jeśli jakimś cudem mink byłby wolny, to bym reflektowała, bo takiego jeszcze w stadzie nie mam, do niebieszczaków mam wyraźną słabość i nigdy ich dosyć

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
wiem, ale też nie chcę bić się o szczury i krzyczeć że ja chce takie a takie a nie czarne
najlepiej będzie jak merch i StasiMalgosia wybiorą swoje, to my się jakoś dogadamy
edit: jakbym miała nieograniczony wybór to moje typy wygladały by tak
mink plus agut lub mink plus niebieski.

najlepiej będzie jak merch i StasiMalgosia wybiorą swoje, to my się jakoś dogadamy

edit: jakbym miała nieograniczony wybór to moje typy wygladały by tak
mink plus agut lub mink plus niebieski.
- StasiMalgosia
Izabela zdjęcia nie oddają nawet połowy ich uroku
alken a dlaczego ma nie być nieczarnych
My na pewno bierzemy największą czarnuszkę (F2) nad drugą szczurcią się jeszcze zastanawiamy, potem wybierasz Ty więc nieczarne maluchy jeszcze będą.
alken a dlaczego ma nie być nieczarnych

no tak ale jakby po moim wyborze zostały dwa czarnuchy to kto by je wzial? mysle tez o szczurach a nie tylko o tym co chce 

najwyzej czarnuchy farbniemy na rude
Ja mialam zamiar wziac tylko jedna szczurę do hodowli prawdopodobnie cynamon jesli jakis mink nim zostanie lub aguti, ale decyzje podejme jak je zobacze w przyszla niedziele. Mam nadzieje ze uda zrobic sie tak zeby wszystcy byli zadowoleni.
Ja mialam zamiar wziac tylko jedna szczurę do hodowli prawdopodobnie cynamon jesli jakis mink nim zostanie lub aguti, ale decyzje podejme jak je zobacze w przyszla niedziele. Mam nadzieje ze uda zrobic sie tak zeby wszystcy byli zadowoleni.
Patrze na te dzieciaki jak sroka w kosc i wydaje mi sie ze o ile chlopaki sa am blue, to panny sa am. blue agouti.
Prawdopodobnie wezme dziewczynke F1
Prawdopodobnie wezme dziewczynke F1
- Anka.
- Kontakt:
Tak! Tak! Merch, bierz M1 i M2 
Pozostaną bluty, a że mnie niebieskie nie rzuca na kolana ,będe twarda i nie poddam się, cierpliwie na inne kluchy poczekam:)

Pozostaną bluty, a że mnie niebieskie nie rzuca na kolana ,będe twarda i nie poddam się, cierpliwie na inne kluchy poczekam:)
Czy są jeszcze jakieś wolne maluszki?
Chyba tak:)
Anka a ty bys jakie chciała?
- Anka.
- Kontakt:
merch pisze:Anka a ty bys jakie chciała?
Ehh, Merch, na razie nie chciałabym żadnego, miałam zmiejszyć stado, ale jeśli jakiś pan będzie wolny będzie mi trudno:(
Tak więc prosze mnie nie brać pod uwage, tak tylko smęce,może mi przejdzie.
Maluchy są prześliczne, musowo rozejdą się jak ciepłe bułeczki:)
- StasiMalgosia