Wrzucisz fotki jak ciut podrosną, to od razu pokradną serca użytkowników
Ciężarna
Moderator: Junior Moderator
Re: Ciężarna
Jeszcze chyba nie było maluszków które nie znalazłyby domków 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
hehe no mam nadzieję, dlatego też zaoferowałam transport do miast do których mogę dojechać:)
Jak zobaczę że maluszki nabierają kolorków to zacznę robić zdjęcia:)

Jak zobaczę że maluszki nabierają kolorków to zacznę robić zdjęcia:)
- sasza&masza
 - Numer GG: 9176574

mam jeszcze jedno pytanie: kiedy mogę sprzątnąć ściółkę i dać nową? Bo dzisiaj tylko dosypałam troszkę ściółki i nic nie sprzątałam. 
??

Ja chyba po 6ciu dniach posprzątałam w okół gniazda, samego gniazdka nie ruszałam .... A całą klatkę sprzątnęłam po 2-3 tygodniach dopiero ... I to i tak był straszny stres dla mamy, która pół godziny nosiła dzieci w tą i z powrotem szukając im miejsca.

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
hmm to nie wiem co mam robić, ponieważ Pchełka zrobiła sobie gniazdko w domku a wejścia do domku "zamknęła" wielkim kopcem ze ściółki, szmatek itd.
Mam sprzątnąć ten kopiec troszkę nie naruszając wejścia do domku?

Mam sprzątnąć ten kopiec troszkę nie naruszając wejścia do domku?
U mnie wszystkie kupki, śmieci, resztki pokarmu i nieświeża ściółka została z gniazda wywalana na bok klatki ... Może ona też będzie tak sobie sprzątać 

hmm możliwe, więc poczekam 
:) 
Dzięki za odp;)

Dzięki za odp;)
vAnetav przecież założyłaś swój temat o maluchach, to czemu tam nie piszesz?

w temacie o adopcji maluchów? 
sorry, ale jeszcze nie jestem obeznana dobrze na tym forum....więc proszę o zrozumienie;]

sorry, ale jeszcze nie jestem obeznana dobrze na tym forum....więc proszę o zrozumienie;]
tak, tam 
.
pyt, które zadajesz dot właśnie tego twojego miotu, więc zadawaj je na ich temacie, bo wszyscy śledzący temat [m.in. przyszli "rodzice"] będą wiedzieli czy z mamą/maluchami się coś działo. a osoby znające się na zachowaniach/miotach/ciążach będą mogli ci odp na pyt.

pyt, które zadajesz dot właśnie tego twojego miotu, więc zadawaj je na ich temacie, bo wszyscy śledzący temat [m.in. przyszli "rodzice"] będą wiedzieli czy z mamą/maluchami się coś działo. a osoby znające się na zachowaniach/miotach/ciążach będą mogli ci odp na pyt.