Malinkowe cudaki ;)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
saszenka

Re: Malinkowe cudaki ;)

Post autor: saszenka »

malina89_dg pisze:W oczach i chłopaków i mamy ;D przecież ona bez nich żyć nie umie ;D a tak nie cierpiała kiedyś szczurków :) rok ja przekonywałam ;D i prosze...
bo z mamami tak już jest, nie da się ich zrozumieć ;)
malina89_dg pisze:A fitness chciałam ;D żeby obroty robili ale pupeczki się kręcić nie chcą :P
to pobiegaj z nimi, my się ganiamy ze szczurasami ;) i wręcz mam wrażenie, że jakieś strasznie chude są, no ale przecież nie będę ich paść siłą i tak jedzą na potęgę ::)
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel

Na tymczasie: cała wataha
Awatar użytkownika
malina89_dg

Post autor: malina89_dg »

Saszenka ganiamy się z chłopakami ;D kiedyś mało co chcieli wychodzić, a teraz już o 18 stoją przy drzwiczkach ;D pulpeciki moje :)
Ale brak makaronu spowodował u Pioruna takiego oto foszka:
Właśnie z taką spuszczoną w dół mordką chłopcy pokazują foszka i smutek ;D
Obrazek
Ale dobry Tajfunek pocieszał braciszka, szepcząc do uszka że na pewno jutro dostaniemy makaronik ;P

A potem Tajfun spojrzał w moje oczy i przekazał informację "Widzisz co narobiłaś?" :D
Obrazek

I mimo, że Piorunek nie dał się przekonać to skończyło się na braterskiej Miłości ;)
Obrazek

Dobrze jest mieć braciszka Przyjaciela i mieć w nim wsparcie :)
Obrazek
Ze mną: Teodor i Leon :)
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki ;)
saszenka

Post autor: saszenka »

O Boziu! Ja myślałam, że takie zdjęcia to są pozowane, a tu proszę ;D ojojojciu, wycałuj chłopaków, cmoka na foszka :-*
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel

Na tymczasie: cała wataha
Awatar użytkownika
gosja1

Post autor: gosja1 »

Rozczulam się wyjątkowo przy Twoich zdjęciach. Obaj to takie pulpeciki, jak mój puchatek :(
I te miny!!! Jak mi ktoś kiedyś jeszcze zasugeruje choćby, że szczury nie robią min, to chyba pobiję! ;D Cudowni są!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 00#p982390
-------------------------------------------------------------
Kubuś [*], Kacperek [*], Boguś[*], Marcelek[*]
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

Łoo jaka śliczna naleśnikowa miłość :D
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

Jaakie serducho :)
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

Powielam saszenkę także myślałam że takie zdjęcia tylko pozowane a tu proszę ! Modele jak znalazł ;D
Awatar użytkownika
malina89_dg

Faceci cieszą się, że się podobają ;)
Może ich na jakiś casting wyślę skoro mówicie że modele ;D może zarobią trochę ;D będą mieć na własne utrzymanie ;D :D
Awatar użytkownika
Arau

Post autor: Arau »

Twoje chociaż pozują, moje mają awersję do aparatu... szósty zmysł, który mówi "ona będzie robić fotkę! ODWRÓT!"
Obrazek
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]

Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
bini

Post autor: bini »

ale serce ;) chłopaki z kalendarza jak widać :D
Cypiska
Numer GG: 17329905

Post autor: Cypiska »

no nieee, padłam przy ostatnim zdjęciu! kapitalni są! Ty to na konkurs jakiś poślij!
Za TM:Cypis
Awatar użytkownika
Nika...

Post autor: Nika... »

Cudowni są :D
Buziaki w te śliczne mordeczko od ciotki Niki :-* ;D
"Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem. "
http://stowarzyszenieprzyjaciolszczurow ... .php?t=132
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36490
Awatar użytkownika
handzia600

O jejciu jakie piękne haszczany :*
Tajfun i Piorun , masz w domu wyładowania atmosferyczne w postaci haszczo szczurów :D Chłopaki pięknie rosną i haszczeją cudne ! ^^ Cud , miód :* Ucałuj wymiziaj od nas chłopaków.
Awatar użytkownika
handzia600

swoją drogą to haszczoszczury mają coś w sobie - ten niepowtarzalny urok i... charakterek :D co u was słychac nowego ?
Awatar użytkownika
malina89_dg

Chłopacy wymiziani i ucałowani :)
A no mam wyładowania ;) wyładowania energii na wybiegach ;) ale muszę stwierdzić, że chłopcy są wyjątkowo spokojnymi szczurkami ;) nie mam z nimi żadnych problemów (jeszcze:P ), nie ma żadnych pisków, kłótni, dominowania. Czasami zastanawiam się czy coś z nimi jest nie tak, ale mam nadzieję że po prostu mają takie spokojne charakterki, albo może jest ich tylko dwóch dlatego taka cisza ;) zachowują się jak papużki nierozłączki, gdzie jeden to i drugi. Jak jeden nie ma ochoty na wybieg to drugi nie wyjdzie bez pierwszego i odwrotnie :) są przekochani ;) ale ich wychwalam ;P hehe a co ;P moi mężczyźni to niech mają ;)
Ale mimo że są braćmi to mają różne charakterki, które kształtują się z każdym dniem coraz bardziej ;)

Piorunek to opanowany, spokojny indywidualista. Wędruje własnymi ścieżkami, nie za bardzo lubi brania na ręce, chyba że coś jem to sam się na nie wdrapuje ;) Piorunek to mój kochany pączuszek, który lubi sobie dobrze zjeść i pospać ;) - typowy facet, brakuje mu tylko tv i pilota ;) myślałam że będzie dominować w moim dwu-szczurkowym stadku, bo jest większy i silniejszy, ale nie... pozwała Tajfunowi skakać sobie po głowie, przewracać się i iskać się ile wlezie ;) jest to też szczur z zasadami, do nikogo oprócz mnie nie wyjdzie z hamaka i broń boże pozwolić wziąć się komuś innemu na ręce ;)

Tajfun zaś, to odwrotny charakter, rozbrykany zaczepniś ;) wesoły szczurek który pierwsze co robi na wybiegu to przybiega do mnie i się melduje że jest ;) i tak średnio co 5 minut ;) lubi jak go czasami wytarmoszę ;) a jak nie poświęcam mu na wybiegu tyle uwagi ile potrzebuje to zaraz idzie obrażony do klatki ;) moja mama mówi na niego że to taki przysłowiowy "cycuś mamusi" :P ale na prawdę tak jest, zawsze musi być obok mnie ;) muszę zostać wyiskana, obsikana i wyczochrana za włosy :)

Czasami martwię się że Piorunek może czuć się odrzucony, ale on jest chyba typem szczurka który nie potrzebuje tyle przytulania bo ucieka i zawsze ma ciekawsze i ważniejsze rzeczy do sprawdzenia :) przychodzi do mnie wtedy kiedy on ma na to ochotę ;) mimo to i tak go zawsze wytarmoszę za uszka i wycałuje nosek :)
Co tu dużo pisać - KOCHAM ICH :) :-* moi przystojni faceci ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”