Jeśli ktoś jest jeszcze chętny to mogę z 2/3 kilo odstąpić, wątpię, czy dziewczyny same przejedzą 5 kg.
Wszystkie moje posty na tym forum to czysta fikcja literacka. Nie ponoszę odpowiedzialności za wywołane przez nie wybuchy szału, akty desperacji, planowane ciąże i nieplanowane samobójstwa.
Super A czy w razie gdybym nie znalazła zastępstwa, mogłabym odebrać swój kilogram troszkę później? W przyszłym tygodniu idę na sterylkę i będę czuwać dniami i nocami...
Dziewczyny bardzo się cieszą i wręcz już nie mogą doczekać!
Wszystkie moje posty na tym forum to czysta fikcja literacka. Nie ponoszę odpowiedzialności za wywołane przez nie wybuchy szału, akty desperacji, planowane ciąże i nieplanowane samobójstwa.
Odebrałem i moje chłopaki wcinają aż im się uszy trzęsą Mam nadzieję, że tak zostanie i im się za szybko nie przeje Oczywiście mają wybór, bo w miseczce również inne karmy.
Ej właśnie, czy to na pewno Labo B? Moje też się zajadają jak głupie, a wcześniej walczyłam 2 miesiące żeby zechciały w ogóle spojrzeć, i to dopiero wtedy jak drugi dzień nic innego nie było. A teraz: mają różności a Labo wcinają jak szalone! Szok!
zazdroszczę bo moje nawet nie chciały na nią spojrzeć jedynie Szyszka ją chrupie ale ona zje wszystko co jej się da Mam kurcze nadzieję że jednak zaczną ją jeść bo je ogolę na łysooo
Jak ktoś będzie robił kolejne zamówienie, ja się na to piszę Ale na początek nie szalałbym z ilością i wziąłbym 2kg, żeby zobaczyć czy moje dziewczyny w ogóle to ruszą
Ze mną: Chrupka, Parówka, Kawa, Śrubka, Marcelka 2
Za TM: Marcelka, Fasolka, Łatka, Usia, Kluska, Plamka, Perła