Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
spokojnie pierwszego dnia Neska tez piskała i kuliła uszy jak ją głaskałam, nastepnego dnia nabrała ciut zaufania i już mozna było ją czochrac po głowie Neura za to rozrabiak pierwsza klasa jak na swoją wielkość.
a ze piszczy tio się nie martw popiszczy zobaczey ze jej nic nie grozi i przestanie
Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio Mała Mi uciekła ... Melina ma się dobrze w nowym domku
Akiz jeszcze raz Cie przepraszam za te wszoły.
No niestety nie wiedziałam w jakim stanie dostaję malutką. Nie fair wobec nowych właścicieli ale jak widać Ch. nie robi sobie z tego nic. Ja już małej nigdzie nie oddam i nie wypuszczę z moich rąk Jest prze kochana! Wczoraj jak wypuściłam wszystkie na wybiego-łączenie ( wiem że małe mają wszoły i Nadia mogła się zarazić ale u niej zauważyłam pchełki więć też ją będę odrobaczać ) mała weszła mi na kolana schowała się w moje ręce i taka opatulona położyła główkę na moim palcu i spała No nic. Trzeba teraz sobie z tym wszystkim poradzić
Chciałabym wstawić nowe zdjęcia maluchów ale Neska tak szybko się porusza że tylko smugi zostają Bidulka dobija się do Nadii już nie mogą odczekać się łączenia.
Tak jak już w temacie ciążowym pisałam , noovaa była u mnie wczoraj na wizycie przed adopcyjnej i przy okazji załatwiłyśmy kilka kwestii. Pomacała małą i według jej oceny brzuszek jest większy , napięty , widać sutki , brzuszek nie ma tłuszczyku , widać zniekształcenia brzucha 'guzki' które zaraz znikają jakby płody ale nie jesteśmy pewne w 100%. Według Sylwii nadia jest w ciąży. Czekamy do środy okaże się
Jakie piękne, artystyczne zdjęcia
A fotograf pierwsza klasa i oczywiście z Nadii jest wielka ślicznotka
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Neski i Neury już wiem że będą fantastyczne
ach... zdjęcia w ramkę i na ścianę normalnie