Camelliowe Pyszczki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Camelliowe Pyszczki
Ja też na to czekamwiewi pisze:Ojj Camellia ja czekam niecierpliwie aż napiszesz, że masz słodziaki u siebie!

Chłopcy są przeuroczy i im dłużej u mnie są, tym ciężej będzie sie z nimi pożegnać.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- marryjuana
Camelia, przeczytałam właśnie Twój wątek od stóp do głów - co za przeurocze chłopaki! Są trochę podobni do mojego maluszka
.
Transporter na bezogonki czeka, spokojnie mieści się do eko-torby. Tak też wczoraj swoich duperasków niosłam do weta, żeby im nie wiało
. Nikt nie wiedział, że mam w środku ogony
.
Życzę Ci, żeby z bezogonkami nie było najmniejszych problemów, a już w przyszlym tygodniu mam nadzieję oglądać tu ich zdjęcia
.

Transporter na bezogonki czeka, spokojnie mieści się do eko-torby. Tak też wczoraj swoich duperasków niosłam do weta, żeby im nie wiało

Życzę Ci, żeby z bezogonkami nie było najmniejszych problemów, a już w przyszlym tygodniu mam nadzieję oglądać tu ich zdjęcia

Marti, Nelmanek i Feluś
---> http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 50#p900950

- marryjuana
A tak swoją drogą... kusi mnie, żeby zapytać... nie chodziłaś do szkoły do Domeyki przy Słodowcu?
Marti, Nelmanek i Feluś

Hehe dzięki
Uroczy może są, ale jak rozrabiają!
Na razie jest jakaś, może niewielka, szansa na transport, dostanę info bodajże wieczorem
A jak nie wypali i nic nowego się nie pojawi to jedziemy sami w czwartek - i wtedy "ukradnę" Ci transporter, marry
Zdjęcia będą jak tylko chłopaki się pojawią w nowym domku, to oczywiste
Do podstawówki chodziłam na Staffa, do gimnazjum na Perzyńskiego, do liceum na Lindego. No a teraz to już wyższa szkoła jazdy, Praga Południe

Na razie jest jakaś, może niewielka, szansa na transport, dostanę info bodajże wieczorem

Do podstawówki chodziłam na Staffa, do gimnazjum na Perzyńskiego, do liceum na Lindego. No a teraz to już wyższa szkoła jazdy, Praga Południe

Galeria moich chłopaczków

Oraz ich wątek: klik!
- marryjuana
Ja gim. też na Perzyńskiego, potem liceum Domeyko przy Staffa
. Myślałam, że zahaczyłyśmy się może o Domeykę, ale wygląda na to, że byłyśmy razem w gimnazjum, z tym, że Ty (jeśli jesteś z 90r.) byłaś w pierwszej klasie, a ja w trzeciej
. No, nie ważne, szkolny off top, a tu o szczurasy chodzi przecież! 

Marti, Nelmanek i Feluś

No i weź wypuść szczury na wybieg... a one wracają do klatki! Przynajmniej Piorun tak robi, że tylko trochę polata, a potem siup do klatki się powylegiwać na hamaczku
Spokojny leniuch z niego
Za to Chaps lata jak szalony i tylko szuka różnych dziurek, w które mógłby się wcisnąć. Tym razem zastawiłam szafę i regał, nie chciałam znów bawić się w chowanego
Mimo wszystko próbował tam wejść, ech! Oprócz tego włazi na biurko i klawiaturę, za wieżę, a nawet do szuflady... Dziś przeszedł samego siebie, wpadł do pokojowego śmietnika!
Na szczęście tam są tylko "niegroźne" śmieci, same papierki, chusteczki i takie tam
Jeszcze ten mały nicpoń wracał do tego śmietnika, w końcu musiałam go w ogóle odstawić. A jak wlazł po mnie na stół, to znalazł jakiś kawałek chrupka i zaczął z nim uciekać
Został zatrzymany za kradzież
Kochane chłopaki już są wielgachne i coraz bardziej siwieją
Cały czas trzeba ich mieć na oku, nigdy nie wiadomo co im przyjdzie do tych małych łebków 
Piorun:

Chaps:

Razem:
Do zainteresowanych sprawą bezogonków: oszalałam. Jutro jedziemy wraz z TŻ po nowych lokatorów. Wszystko już umówione
Tak więc zapraszam po więcej informacji i nowych zdjęć już w weekend 

Piorun:
Chaps:
Razem:
Do zainteresowanych sprawą bezogonków: oszalałam. Jutro jedziemy wraz z TŻ po nowych lokatorów. Wszystko już umówione

-
- Numer GG: 10899066
co za dobre wieści bardzo sie cieszę że w końcu Twoje bezoogony będą już u Ciebie
Buziaki dla chłopaków od całej rodzinki
I co mówiłam że piorun to miziak i leniuszek na maxa

I co mówiłam że piorun to miziak i leniuszek na maxa

już jutro? Hahah super!
To trzymam kciuki za spokojną i szybką podróż 
A chłopaki śliczne, kurczę mam wrażenie,że moim się przytyło, z dziewczynami nie porównywałam bo wiadomo, że inna wielkość, ale Chaps i Piorun sprawiają wrażenie hmm szczuplejszych
Chyba Edek i Maniek pójdą na dietę...

A chłopaki śliczne, kurczę mam wrażenie,że moim się przytyło, z dziewczynami nie porównywałam bo wiadomo, że inna wielkość, ale Chaps i Piorun sprawiają wrażenie hmm szczuplejszych

Wydaje Ci się, Wiewi, też są wypaśni 
Fajnie, że już jutro będziesz miała te dwa bidulki. Czekamy na zdjęcia.

Fajnie, że już jutro będziesz miała te dwa bidulki. Czekamy na zdjęcia.
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Wg mnie żadne z tych naszych szczurasów nie są tłuste
Ale to waga prawdę Ci powie hehe
No więc bilety kupione, wydrukowane, transporter pożyczony od marry (dzięki!!)
Pozostaje spakowanie się i wyszykowanie transporterka. Jeszcze trzeba go sprytnie ukryć, zakryć
Rano zabieram pasażerkę na gapę, która jedzie do Wrocka do nowego domku! A wracam już z moimi kochanymi bezogonkami
Kciukajcie za bezproblemową podróż w obie strony 

No więc bilety kupione, wydrukowane, transporter pożyczony od marry (dzięki!!)

- handzia600
- Numer GG: 12805114
kciukamy
Pamiętaj tylko aby mieć przy sobie ten transporter i nie za dużo więcej bo zwracają uwagę przy sprawdzaniu rezerwacji na większe gabaryty ...

Pamiętaj tylko aby mieć przy sobie ten transporter i nie za dużo więcej bo zwracają uwagę przy sprawdzaniu rezerwacji na większe gabaryty ...
Będę miała tylko plecak i ten transporter w torbie. Myślisz, że mogą mi tam zaglądać czy damy radę bez wzbudzania podejrzeń?
A Ty jak duży transporter miałaś?

- handzia600
- Numer GG: 12805114
plecak mogą kazać włożyć do bagażówki.
Standardowy transporter pożyczony od noovva
o taki o http://www.ceneo.pl/17862660 też w torbie ekologicznej tyle że ja miała tylko tą torbę i w nią włożyłam moją torebkę aby nie wzbudzac podejrzeń. Do torby raczej nie zajrzą wręcz nie mają takiego prawa
mają tylko prawo odmówić przewozu zbyt dużego bagażu podręcznego wewnątrz autobusu. Więc jeżeli masz duży plecak to niech partner stoi w kolejce do bagażówki a Ty w kolejce do autobusu i pamiętaj że na tą linię jest oblężenie wręcz ;P lepiej być tam 30 minut przed czasem .... bo 15 min przed odjazdem jest zdanie bagażu
Standardowy transporter pożyczony od noovva