Camelliowe Pyszczki

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
wiewi

Re: Camelliowe Pyszczki

Post autor: wiewi »

Ojj Camellia ja czekam niecierpliwie aż napiszesz, że masz słodziaki u siebie! :)
Edek,Maniek,Dean,Beam,Dełko
Obrazek
wątek
bazarek
za TM: Sammy[*]
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

wiewi pisze:Ojj Camellia ja czekam niecierpliwie aż napiszesz, że masz słodziaki u siebie! :)
Ja też na to czekam :P
Chłopcy są przeuroczy i im dłużej u mnie są, tym ciężej będzie sie z nimi pożegnać.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
wiewi

Wcale się nie dziwię :)
Obrazek
wątek
bazarek
Awatar użytkownika
marryjuana

Post autor: marryjuana »

Camelia, przeczytałam właśnie Twój wątek od stóp do głów - co za przeurocze chłopaki! Są trochę podobni do mojego maluszka :).

Transporter na bezogonki czeka, spokojnie mieści się do eko-torby. Tak też wczoraj swoich duperasków niosłam do weta, żeby im nie wiało :). Nikt nie wiedział, że mam w środku ogony :D.

Życzę Ci, żeby z bezogonkami nie było najmniejszych problemów, a już w przyszlym tygodniu mam nadzieję oglądać tu ich zdjęcia :).
Awatar użytkownika
marryjuana

A tak swoją drogą... kusi mnie, żeby zapytać... nie chodziłaś do szkoły do Domeyki przy Słodowcu?
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Post autor: Camellia »

Hehe dzięki :) Uroczy może są, ale jak rozrabiają! ;D

Na razie jest jakaś, może niewielka, szansa na transport, dostanę info bodajże wieczorem :) A jak nie wypali i nic nowego się nie pojawi to jedziemy sami w czwartek - i wtedy "ukradnę" Ci transporter, marry :P Zdjęcia będą jak tylko chłopaki się pojawią w nowym domku, to oczywiste :D

Do podstawówki chodziłam na Staffa, do gimnazjum na Perzyńskiego, do liceum na Lindego. No a teraz to już wyższa szkoła jazdy, Praga Południe ;D

Galeria moich chłopaczków Obrazek
Obrazek

Oraz ich wątek: klik!
Awatar użytkownika
marryjuana

Ja gim. też na Perzyńskiego, potem liceum Domeyko przy Staffa :). Myślałam, że zahaczyłyśmy się może o Domeykę, ale wygląda na to, że byłyśmy razem w gimnazjum, z tym, że Ty (jeśli jesteś z 90r.) byłaś w pierwszej klasie, a ja w trzeciej :). No, nie ważne, szkolny off top, a tu o szczurasy chodzi przecież! :D
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

No i weź wypuść szczury na wybieg... a one wracają do klatki! Przynajmniej Piorun tak robi, że tylko trochę polata, a potem siup do klatki się powylegiwać na hamaczku ;) Spokojny leniuch z niego :) Za to Chaps lata jak szalony i tylko szuka różnych dziurek, w które mógłby się wcisnąć. Tym razem zastawiłam szafę i regał, nie chciałam znów bawić się w chowanego :D Mimo wszystko próbował tam wejść, ech! Oprócz tego włazi na biurko i klawiaturę, za wieżę, a nawet do szuflady... Dziś przeszedł samego siebie, wpadł do pokojowego śmietnika! :P Na szczęście tam są tylko "niegroźne" śmieci, same papierki, chusteczki i takie tam ;) Jeszcze ten mały nicpoń wracał do tego śmietnika, w końcu musiałam go w ogóle odstawić. A jak wlazł po mnie na stół, to znalazł jakiś kawałek chrupka i zaczął z nim uciekać :D Został zatrzymany za kradzież ;D Kochane chłopaki już są wielgachne i coraz bardziej siwieją ::) Cały czas trzeba ich mieć na oku, nigdy nie wiadomo co im przyjdzie do tych małych łebków ;)

Piorun:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chaps:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Razem:
Obrazek Obrazek

Do zainteresowanych sprawą bezogonków: oszalałam. Jutro jedziemy wraz z TŻ po nowych lokatorów. Wszystko już umówione :) Tak więc zapraszam po więcej informacji i nowych zdjęć już w weekend :)

Obrazek

spinka2430
Numer GG: 10899066

Post autor: spinka2430 »

co za dobre wieści bardzo sie cieszę że w końcu Twoje bezoogony będą już u Ciebie :) Buziaki dla chłopaków od całej rodzinki :)
I co mówiłam że piorun to miziak i leniuszek na maxa ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
wiewi

już jutro? Hahah super! :) To trzymam kciuki za spokojną i szybką podróż :)
A chłopaki śliczne, kurczę mam wrażenie,że moim się przytyło, z dziewczynami nie porównywałam bo wiadomo, że inna wielkość, ale Chaps i Piorun sprawiają wrażenie hmm szczuplejszych ;) Chyba Edek i Maniek pójdą na dietę...
Obrazek
wątek
bazarek
dorloc

Post autor: dorloc »

Wydaje Ci się, Wiewi, też są wypaśni :)
Fajnie, że już jutro będziesz miała te dwa bidulki. Czekamy na zdjęcia.
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]
Obrazek
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Wg mnie żadne z tych naszych szczurasów nie są tłuste :P Ale to waga prawdę Ci powie hehe ;)

No więc bilety kupione, wydrukowane, transporter pożyczony od marry (dzięki!!) :) Pozostaje spakowanie się i wyszykowanie transporterka. Jeszcze trzeba go sprytnie ukryć, zakryć ::) Rano zabieram pasażerkę na gapę, która jedzie do Wrocka do nowego domku! A wracam już z moimi kochanymi bezogonkami ;D Kciukajcie za bezproblemową podróż w obie strony :)

Obrazek

Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

kciukamy :)
Pamiętaj tylko aby mieć przy sobie ten transporter i nie za dużo więcej bo zwracają uwagę przy sprawdzaniu rezerwacji na większe gabaryty ...
Awatar użytkownika
Camellia
Kontakt:

Będę miała tylko plecak i ten transporter w torbie. Myślisz, że mogą mi tam zaglądać czy damy radę bez wzbudzania podejrzeń? ::) A Ty jak duży transporter miałaś?

Obrazek

Awatar użytkownika
handzia600
Numer GG: 12805114

Post autor: handzia600 »

plecak mogą kazać włożyć do bagażówki.
Standardowy transporter pożyczony od noovva :D o taki o http://www.ceneo.pl/17862660 też w torbie ekologicznej tyle że ja miała tylko tą torbę i w nią włożyłam moją torebkę aby nie wzbudzac podejrzeń. Do torby raczej nie zajrzą wręcz nie mają takiego prawa :P mają tylko prawo odmówić przewozu zbyt dużego bagażu podręcznego wewnątrz autobusu. Więc jeżeli masz duży plecak to niech partner stoi w kolejce do bagażówki a Ty w kolejce do autobusu i pamiętaj że na tą linię jest oblężenie wręcz ;P lepiej być tam 30 minut przed czasem .... bo 15 min przed odjazdem jest zdanie bagażu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”