[Białystok] 13 szczurków PILNIE szuka DT oraz DS !
Moderator: Junior Moderator
- handzia600
- Numer GG: 12805114
Re: [Białystok] 13 szczurków PILNIE szuka DT oraz DS !
i powiem wam że jeżeli do niedzieli nie znajdą się potencjalni chętni to chyba będę zmuszona zamieścić ogłoszenie w sklepie zoologicznym że oddam szczurki w dobre ręce i jak by ktoś dzwonił będę informować że chcę umowę i wizytę adopcyjna.
swoją drogą mam dwie chętne osoby które chcą ale tylko po jednym szczurze pewnie według was to jest zły pomysł oddać j je tam? ale jak nie będę miała wyjścia tak zrobię bo nie mam możliwości ich trzymania
tak ale transportu znaleźć nie mogę
swoją drogą mam dwie chętne osoby które chcą ale tylko po jednym szczurze pewnie według was to jest zły pomysł oddać j je tam? ale jak nie będę miała wyjścia tak zrobię bo nie mam możliwości ich trzymania
tak ale transportu znaleźć nie mogę
Dla szczura lepiej ciasno ale w stadzie, niż w willi ale samotnie. Nie oddawaj ich osobno, to będzie największa krzywda jaką możesz im zrobić.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- handzia600
najgorsze jest to że ja to wiem ;/ ale nie jestem w stanie ich trzymać u siebie nie mam nawet jak i TŻ się wścieknie. nie wiem co robić na razie patrzę na dziewczyny jak leżą tworząc piramidę i sama bym je wzięła ;3 są ccudne a ich matka to oaza cierpliwości i spokoju
Ale mówisz o tych co masz na DT czy o tych co są u niej ? Bo u niej, po za tragicznymi oczywiście warunkami, nie widzę zagrożenia życia ... więc osobiście nie oddawałabym ich komu popadnie mimo wszystko ( osoba trzymająca samego szczurka dla własnej frajdy, to takie "komu popadnie" ).
Poproś moderacje o zmianę tytułu na [Białystok / Warszawa ] pilne DT dla x chłopców. Może coś się znajdzie ... Do Warszawy transport będzie, a jak będę miała pewność że za kilka dni wyjadą, to i sama będę mogła krótkie DT dać, ale już tylko na zasadzie "dam jeść i pić" bo czasu obecnie całkiem mi brakuje a i miejsca na klatki nie mam
Poproś moderacje o zmianę tytułu na [Białystok / Warszawa ] pilne DT dla x chłopców. Może coś się znajdzie ... Do Warszawy transport będzie, a jak będę miała pewność że za kilka dni wyjadą, to i sama będę mogła krótkie DT dać, ale już tylko na zasadzie "dam jeść i pić" bo czasu obecnie całkiem mi brakuje a i miejsca na klatki nie mam

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Przecież na drugim forum pisała dziewczyna, że 5 listopada zawiezie szczury do Warszawy....
Oddawanie ich byle komu z powodu miejsca? No sorry, ale to gruba przesada. DT zawsze się znajdzie, w awaryjnej sytuacji mogą siedzieć nawet u mnie, tylko ja ich brać na ręce nie będę.
Oddawanie ich byle komu z powodu miejsca? No sorry, ale to gruba przesada. DT zawsze się znajdzie, w awaryjnej sytuacji mogą siedzieć nawet u mnie, tylko ja ich brać na ręce nie będę.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

- handzia600
pisała owszem ale nie odpisala mi na wiadomisc priv czy faktycznie się zgadza i gdzie je dostarczyc nie uzyskałam informacji więc nie mam co liczyć na ten transport plus ja w tygodniu nie mam możliwości siedzenia na komputerze a w czwartek wyjeżdżam a w białym będę dopiero za 1.5 tyg i choćbym chciała nie mam jak tego szukać i załatwiać. zaczyna mnie przerastać ta sytuacja i tak jak mówię ogłoszenie idzie do sklepu zoologicznego zaprzyjaźnionego oczywiście z warunkami adopcji. dopóki nie znajdę transportu chłopców nie zabiore stamtąd skoro jak stwierdziła nova nie umrą tam. samice zabralam i i tak mam też już z nimi problem a raczej nie z nimi a potencjalnymi właścicielami którzy nie wywiązują się z założeń.
-
- Kontakt:
No to ja się z nią dogadam, daj samce do mnie, kilka dni wytrzymają.

-
- Kontakt:
* wytrzymają u mnie bez miętoszenia. Jeść i pić im dam.

- handzia600
mam u siebie 7 samic jutro jadę i nie mam możliwości zabrania samców. musiałabym wcześniej o tym wiedzieć teraz jest niestety za późno ja kończę zajęcia późno muszę dojechać na stancje zabrać szczury i i tak będę około 19 w białymstoku ta dziewczyna dzisiaj jedzie "na groby" więc też nie ma możliwości.
-
- Kontakt:
Kurcze. A może ja bym mogła po nie zajechać? Tylko daj mi kontakt do niej.

-
to jednak samce są do adopcji?
samiec nr 3 też?
bo mój m. sie zgodził i ...
samiec nr 3 też?
bo mój m. sie zgodził i ...
- handzia600
nakasha dzisiaj się dowiem
są wolne samce numer 4 i 3
są wolne samice 8 9 10 11 i mama (chociaż nie jestem pewna co do 2 samic wstępnie zarezerwowane )
są wolne samce numer 4 i 3
są wolne samice 8 9 10 11 i mama (chociaż nie jestem pewna co do 2 samic wstępnie zarezerwowane )
Handzia, na poprzedniej stronie Cann pisała, że może samce wziąć na DT. Widziałaś ?
Ze mną : Trish, Tasza, Tośka i Tola
Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Za TM, na zielonej szczurzej łączce : Tutek, Fibi i Fryta [*][/color]

Transport jest już niestety nieaktualny, właśnie dostałam maila.
-
- Kontakt:
Ok. W razie czego tydzień... dwa, czy trzy, mogą siedzieć u mnie, aż znajdziemy transport do Wawy. Bo alternatywa jest nie do przyjęcia.
Więc wolę się przemęczyć.