Jejciu, jakie maluchy!

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Ayumi »

a kiedy te maluszki beda samodzielne? za ile tygodni?
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
szczurkowa_pani

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: szczurkowa_pani »

;) Mycha hehehe ;) jak blaze to blaze ;)
na tym 9.jpg to ten mój devilek jest czwart od dołu... najciemniejszy jest .
A te jasne... nie znam sie za bardzo, one będą miały czerwone oczka?
MOI CHŁOPCY: tuptuś-filipek (husky), Przecinek (kapturek) i RODZYNEK W MĘSKIM GRONIE: AMELKA :)
Mycha
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Mycha »

Będą samodzielne standardowo za 4 tygodnie i jeden dzień :wink:
Ciemne raczej nie mają czerwonych oczu- natomiast te jasne- pewnie będą miały. W PL nie ma BEWów.
Andre- napisz nam jak tam z odcieniami? Czy moje słonko mocno różni się od malucha szczurkowej? :wink:

Dodano po 5 minutach:

Tak sobie myślę nad imieniem- Aave lub Ankara- zależy co to będzie. Rozpatruję także Lumi o ile będzie miała skarpetki i będzie dziewczynką. Co powiecie na fińskie światło- Valo? :) A może Apis? Podoba mi się jeszcze Dumballa i Dorset (choć mam seterzycę Dorlandię :roll: ). Miłe jest też Hanta, bo to znaczy ogon...
Ależ mam problem :roll:
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Andre
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Andre »

Nio, chwilowo trudno ocenić - z dnia na dzień kolory stają się wyraźniejsze. Huski jakby ściemniał, ale ciemnieje wolniej od czarnuszków, które są b. podobne - tylko te gwiazdki na czółkach, każda inna!
Kapturek mi się bardzo podoba - jest różnorodny :)
Mycha
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Mycha »

Jaki husky?
Jaki husky?
Toż to blaze ma być :P
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

[quote="Mycha"]W PL nie ma BEWów. [/quote]
jest jeden - BATON, którego miałam kiedyś adoptować... ma prawie 2 lata i jest BEW-em...

Dodano po 7 minutach:

jejkuuuuuuu... niech te kluski mają już futerko... bo mi się podobają te jaśniutkie i jestem ciekawa ich kolorku i płci...

Dodano po 2 minutach:

a nie widać może czasem ich płci?
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

ale te białaski są śmieszne... rakie różowiutkie klusie ^^ :zakochany:

Dodano po 1 minutach 1 minucie:

ja tam się już kompletnie zaszczurzyłam... dopóki nie kupiłam pierwszej szczurci, to nie myślałam, że szczurki mogą być takie kochane...
Korlis

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: Korlis »

Wszystkie oseski sa słodziutkie!!!!!!!! :oops:
Aż przyjemnie tak patrzeć
Niech zdrowo rosną! :P
:P
an

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: an »

Andre, no i cos Ty zrobil? teraz Mycha ma smaka na robaka i juz sie nie odczepi, poki blaze nie dostanie... a jak sie jakims cudem okaze, ze to nie blaze, to mu pewnie kreske z przodu dorobi ;P
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

szkoda, że różowiutkie klusie nie zostają takie różowiutkie na zawsze :scratch:
Awatar użytkownika
jokada
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: jokada »

[quote="Andre"]Rzućcie okiem na to: [/quote] he he :twisted: tak fotki robisz ze na ani jednym pysiów nie widac :lol: :wink:
nezu
Kontakt:

Jejciu, jakie maluchy!

Post autor: nezu »

Jak teraz na nie zerkam to mi jednak wychodzi ze wszystkie ciemne to husky..;)

Husky z gwiazdka i jeden husky z cienka kreska. Mycha nie obraz sie ale one sie robia jakies grafitowe...:P
Za to, uwaga uwagas, nie jestem pewna ale jeden z maluszkow czerwonookich chyba nie bedzie white. Nie mam pewnosci, bo to moze byc przeklamanie w kolorze, ale moze, bardzo moze wyrosnie z tego malca beige.

Andre ty wiesz ze mi kapturek tez sie najbardziej podoba..(wlasciwie to nie kaptur tylko husky striped czy jakos tak... ale i tak boski)
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

a mi się jasne bąble podobają... i właśnie się zastanawiam, czy ci Andre nie ukraść jednego... :wink: a może dwóch? (to już by było za dużo szczęścia w domku ^^) ale gdyby jeden białasek był dziewczynką... :roll:
Awatar użytkownika
Ayumi

Jejciu, jakie maluchy!

a może jednak dwa jaśniutkie? wszystko zależy od płci...

ciekawe co ty na to Andre, że twoje maluchy mają takie wzięcie? :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”