Jejciu, jakie maluchy!
Moderator: Junior Moderator
Jejciu, jakie maluchy!
a kiedy te maluszki beda samodzielne? za ile tygodni?
ze mną: Mysh
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
20 aniołków po drugiej stronie tęczy: Mr Happy; Harry; Floyd; Ramzes; Mia; Baby; Lucy; Elsa vel Elly; Alex; Pandora vel Panda; Dolls; Zazu; D; Shanti; Salomea Nine vel Sally; Antehai vel Anti; Elmer vel Elmo; Salem; Oskar; Tigra [']
-
Jejciu, jakie maluchy!

na tym 9.jpg to ten mój devilek jest czwart od dołu... najciemniejszy jest .
A te jasne... nie znam sie za bardzo, one będą miały czerwone oczka?
MOI CHŁOPCY: tuptuś-filipek (husky), Przecinek (kapturek) i RODZYNEK W MĘSKIM GRONIE: AMELKA 

Jejciu, jakie maluchy!
Będą samodzielne standardowo za 4 tygodnie i jeden dzień
Ciemne raczej nie mają czerwonych oczu- natomiast te jasne- pewnie będą miały. W PL nie ma BEWów.
Andre- napisz nam jak tam z odcieniami? Czy moje słonko mocno różni się od malucha szczurkowej?
Dodano po 5 minutach:
Tak sobie myślę nad imieniem- Aave lub Ankara- zależy co to będzie. Rozpatruję także Lumi o ile będzie miała skarpetki i będzie dziewczynką. Co powiecie na fińskie światło- Valo?
A może Apis? Podoba mi się jeszcze Dumballa i Dorset (choć mam seterzycę Dorlandię :roll: ). Miłe jest też Hanta, bo to znaczy ogon...
Ależ mam problem :roll:
Ciemne raczej nie mają czerwonych oczu- natomiast te jasne- pewnie będą miały. W PL nie ma BEWów.
Andre- napisz nam jak tam z odcieniami? Czy moje słonko mocno różni się od malucha szczurkowej?
Dodano po 5 minutach:
Tak sobie myślę nad imieniem- Aave lub Ankara- zależy co to będzie. Rozpatruję także Lumi o ile będzie miała skarpetki i będzie dziewczynką. Co powiecie na fińskie światło- Valo?

Ależ mam problem :roll:
W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Jejciu, jakie maluchy!
Nio, chwilowo trudno ocenić - z dnia na dzień kolory stają się wyraźniejsze. Huski jakby ściemniał, ale ciemnieje wolniej od czarnuszków, które są b. podobne - tylko te gwiazdki na czółkach, każda inna!
Kapturek mi się bardzo podoba - jest różnorodny
Kapturek mi się bardzo podoba - jest różnorodny

Jejciu, jakie maluchy!
Jaki husky?
Jaki husky?
Toż to blaze ma być
Jaki husky?
Toż to blaze ma być

W sprawach jakichkolwiek (transport, pytania itd) proszę WYŁĄCZNIE o kontakt meilowy - ratteria[małpka]gmail.com
RATTERIA.W.INTERIA.PL
RATTERIA.W.INTERIA.PL
Jejciu, jakie maluchy!
[quote="Mycha"]W PL nie ma BEWów. [/quote]
jest jeden - BATON, którego miałam kiedyś adoptować... ma prawie 2 lata i jest BEW-em...
Dodano po 7 minutach:
jejkuuuuuuu... niech te kluski mają już futerko... bo mi się podobają te jaśniutkie i jestem ciekawa ich kolorku i płci...
Dodano po 2 minutach:
a nie widać może czasem ich płci?
jest jeden - BATON, którego miałam kiedyś adoptować... ma prawie 2 lata i jest BEW-em...
Dodano po 7 minutach:
jejkuuuuuuu... niech te kluski mają już futerko... bo mi się podobają te jaśniutkie i jestem ciekawa ich kolorku i płci...
Dodano po 2 minutach:
a nie widać może czasem ich płci?
Jejciu, jakie maluchy!
Tak wytrawnym hodowcą nie jestem, żeby poznać :oops:
Rzućcie okiem na to:
http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/10.jpg
http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/11.jpg
http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/12.jpg
http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/13.jpg
Rzućcie okiem na to:

http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/10.jpg
http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/11.jpg
http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/12.jpg
http://strony.aster.pl/andre/foto/szczurki/13.jpg
Jejciu, jakie maluchy!
ale te białaski są śmieszne... rakie różowiutkie klusie ^^ :zakochany:
Dodano po 1 minutach 1 minucie:
ja tam się już kompletnie zaszczurzyłam... dopóki nie kupiłam pierwszej szczurci, to nie myślałam, że szczurki mogą być takie kochane...
Dodano po 1 minutach 1 minucie:
ja tam się już kompletnie zaszczurzyłam... dopóki nie kupiłam pierwszej szczurci, to nie myślałam, że szczurki mogą być takie kochane...
Jejciu, jakie maluchy!
Wszystkie oseski sa słodziutkie!!!!!!!! :oops:
Aż przyjemnie tak patrzeć
Niech zdrowo rosną!
Aż przyjemnie tak patrzeć
Niech zdrowo rosną!

Jejciu, jakie maluchy!
Andre, no i cos Ty zrobil? teraz Mycha ma smaka na robaka i juz sie nie odczepi, poki blaze nie dostanie... a jak sie jakims cudem okaze, ze to nie blaze, to mu pewnie kreske z przodu dorobi ;P
Black American Irish, Black Hooded, Dumbo Topaz, Dumbo Rex Black, Dumbo Rex Merle Lilac Aguti, Dumbo Blaze Beige Fuzz
Jejciu, jakie maluchy!
szkoda, że różowiutkie klusie nie zostają takie różowiutkie na zawsze :scratch:
Jejciu, jakie maluchy!
[quote="Andre"]Rzućcie okiem na to: [/quote] he he :twisted: tak fotki robisz ze na ani jednym pysiów nie widac :lol: 
Jejciu, jakie maluchy!
Jak teraz na nie zerkam to mi jednak wychodzi ze wszystkie ciemne to husky..
Husky z gwiazdka i jeden husky z cienka kreska. Mycha nie obraz sie ale one sie robia jakies grafitowe...
Za to, uwaga uwagas, nie jestem pewna ale jeden z maluszkow czerwonookich chyba nie bedzie white. Nie mam pewnosci, bo to moze byc przeklamanie w kolorze, ale moze, bardzo moze wyrosnie z tego malca beige.
Andre ty wiesz ze mi kapturek tez sie najbardziej podoba..(wlasciwie to nie kaptur tylko husky striped czy jakos tak... ale i tak boski)

Husky z gwiazdka i jeden husky z cienka kreska. Mycha nie obraz sie ale one sie robia jakies grafitowe...

Za to, uwaga uwagas, nie jestem pewna ale jeden z maluszkow czerwonookich chyba nie bedzie white. Nie mam pewnosci, bo to moze byc przeklamanie w kolorze, ale moze, bardzo moze wyrosnie z tego malca beige.
Andre ty wiesz ze mi kapturek tez sie najbardziej podoba..(wlasciwie to nie kaptur tylko husky striped czy jakos tak... ale i tak boski)
Jejciu, jakie maluchy!
a mi się jasne bąble podobają... i właśnie się zastanawiam, czy ci Andre nie ukraść jednego...
a może dwóch? (to już by było za dużo szczęścia w domku ^^) ale gdyby jeden białasek był dziewczynką... :roll:
Jejciu, jakie maluchy!
a może jednak dwa jaśniutkie? wszystko zależy od płci...
ciekawe co ty na to Andre, że twoje maluchy mają takie wzięcie?
ciekawe co ty na to Andre, że twoje maluchy mają takie wzięcie?