Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
No spójrzcie tylko!! Szczurzy degustatorzy, psia krew! Takim to dobrze...no ale i okazja nie byle jaka. Toast wzniesiony!!
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
w tajemnicy się przyznam, że chętnie bym zobaczyła podchmielonego szczura . Gdyby nie to, że ceną za stan zamroczenia alkoholowego jest kac, kto wie, czy wyrywałabym kiedyś z łapek Cholerka, nasączonego spirytusem herbatnika, skradzionego z talerzyka z plackiem zwanym „pijakiem”.... Kaca ryzykować nie będziemy.
o, a ja kiedyś upiłam szczura. niechcący. sokiem wiśniowym.
z soku zrobiło się wino, szczur wygryzł dziurę w plastikowej butelce stojącej obok kosza i się ochlał jak głupi. potem go trochę znosiło na boki i smierdział jak stary pijaczyna, ale i tak dużo czasu mi zajęło odgadnięcie co mu sie stało..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nasze siostrzyce po alkoholu były całkiem miłe nawet dla siebie wzajemnie . Ciągną do promili jak muchy do miodu .
No ale ty to przebiegła taka jesteś , wytrawnym je przechytrzyłaś
Jest problem:
Mam (w doniczce- a gdzie mam mieć? ) trzy krzaczki poziomek. Jedna poziomeczka się zaczyna rumienić. JEDNA! A ja mam pięć szczurów. I co teraz?
Za tydzień DD skończą roczek. Muszę wtedy mieć 5 (słownie pięć) a nawet przydałoby się siedem dojrzałych poziomek. Jak mam tego dokonać Apeluję o rady, zaznaczam jednak z, że rady typu: „kup w sklepie/na placu” – z góry zaliczam do kategorii „głupie” (inna sprawa, że czasami głupie rady, są najtrafniejsze )
….. Usiłuję się dostać dzisiaj do jednego z kont w komputerze, wpisuję hasło: „grafik” –„błąd, zapomniałeś hasło?” e, zapomniałeś! Przecie dobre jest. Ponawiam…za czwartym razem załapałam: ma być „ gacek”!
Wnioski:
1. nie warto szarpać się z rzeczywistością przed wypiciem porannej kawy
2. czasami mania nadawania dwojga (albo i więcej) imion, bywa uciążliwa.