Cyklostadko: Strachkwas i Tobiasz Trzeci.

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Re: Cyklostadko

Post autor: Jessica »

*Delilah* pisze:Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!!
pierwsza go ukradnę :)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

*Delilah* pisze:Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!! Cyklo strzeż się mnie :) Filmik naprawdę rozbrajający, czym go nafaszerowałaś, że taki podatny się zrobił na uściski ;)?
Domyślam się tutaj wkładu Twej medycznej ręki:D
Pavulon :) Po około 2 min. od podania dożylnego wywołuje pełne zwiotczenie mięśni :)
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

Wiedziałem, że 'na trzeźwo' taki nie jest :D
Awatar użytkownika
Raila
Kontakt:

Post autor: Raila »

Cyklotymia pisze:Hahaha, a Ewoś to tylko taki miziak i ciapa dla człowieka - goni strasznie Precla, zaczepia resztę chłopaków, podskakuje, wkurza się, przewraca na plecki, iska jakoś tak dwa razy szybciej i mocniej niż taki spokojny i opanowany Tobiaszek... :) Mnie już dwa razy skubnął, raz jak rozdzielałam go i Precla (nie do krwi, ale mocno), drugi raz jak gonił Precla, czarnuch mu nawiał, a że miał moje kolano pod nosem to się na nim wyżył i zrobił... dziurkę w piżamie xD No co za szczur :D Myślałam że pęknę ze śmiechu :D
O rany boskie, on się brata nie wyrzeknie nigdy w życiu! Echo jest kropka w kropkę taki jak Ewok. Nie dość, że odmiana ta sama, to i charakter. Obecnie całe stado łączy się z nowym szczurem - 4 miesięcznym Cavo. I o ile reszta przyjęła Kawkę tak Echo czasem jeszcze się przepycha z nim. Ale potrafi też położyć się obok niego na boku i mieć wszystko gdzieś. Dzisiaj tak sobie stałam nad duną i przez pięć minut miziałam Echo po brzuchu, a on go tylko coraz bardziej odsłaniał :D Filmiku nagrać nie mogłam, ale możesz mi uwierzyć na słowo.
A balanced person has rat on each shoulder.
Obrazek
Awatar użytkownika
Agatow

Post autor: Agatow »

Pavulon ;D Może moim kręcityłkom zarzucę ;) Fajny filmik, czekamy na więcej jak znajdzie się czas, ochota ;)
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Agatow pisze: Fajny filmik, czekamy na więcej jak znajdzie się czas, ochota ;)
uwielbiam filmiki made in CYKLO ::) jak nie jajecznica to Ewoś ::) rozkosz dla oczu, grzech dla sumienia (wszechogarniająca zazdrość) 8)
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

HHAHAHA, wiedziałam ,ze Pavulon. Chyba też sobie zaaplikuję;)
Jessica, na pewno mnie nie wyprzedzisz ,bo mam bliżej :D:D:D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Cyklotymia

Wróciłam do domu po weekendzie a tu WWW ma krwawiącą ranę przez cały pyszczek... Świeżą, musiały się pożreć tuż przed moim przyjściem, no cholera... :< Co za gamonie zębate... :< I nawet nie wiem który to taki ostrozęby i którego ochrzanić!
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

biedny WWW. :( niech się rana szybko goi. co za Łobuzy małe :(
Cyklotymia

Podejrzewam Ewosia (!!!), bo się WWW peszy jakoś na jego widok i schodzi mu z drogi. Widzę że sobie Ewok zaczyna wywalczać pozycję alfy, bo rozstawia inne ciury po kątach. Ale nie mogę się na niego gniewać jak rozpłaszcza mi się na rękach i wylizuje palce i daje się miziać po brzuchu, dokładnie tak jak Echo od Raili :)
A dzisiaj Precelek mnie rozczulił, otworzyłam klatkę to pierwszy do mnie wyleciał, wtulił się w zgięcie łokcia i rozpulsował oczkami... Potem nie chciał się stamtąd ruszyć, co chwilę tylko na zmianę ziewał i mył sobie pyszczek, za każdym razem coraz wolniej, wolniej aż w końcu usnął :)

Na razie tulofoty hamakowe dwie
Obrazek
Obrazek
Tu z genialną miną Precla

I na deser najbardziej debilna mina Tobiasza jaką tylko był w stanie zrobić... :D No padłam jak zobaczyłam to zdjęcie, szkoda że nieostre, ale ten mój aparat sobie dobiera ostrość wedle sobie tylko znanych kryteriów, zupełnie jakby chciał zrobić mi na złość...

Obrazek
Tadaaam! :) Wygląda tu jak ryczący knurek :D
Cyklotymia

Wybaczcie post pod postem, ale właśnie zrobiłam zdjęcie Wuwusiowej mordki...

Obrazek
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Post autor: Ogoniasta »

Cyklotymia pisze: A dzisiaj Precelek mnie rozczulił, otworzyłam klatkę to pierwszy do mnie wyleciał, wtulił się w zgięcie łokcia i rozpulsował oczkami... Potem nie chciał się stamtąd ruszyć, co chwilę tylko na zmianę ziewał i mył sobie pyszczek, za każdym razem coraz wolniej, wolniej aż w końcu usnął :)
łooo...kochany Misio-Pysio :-* :-*

Wycałuj porządnie wszystkie brzucholki :-*

Kciuki trzymam za wuwusiową mordeczkę..niech się szybciutko zagoi :-*
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Tobiaszek, prosiaczek :)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
ol.

Post autor: ol. »

biedaczek WWW, któryś mu urody pozazdrościł ::)
ale nie wiedział, że blizna prawdziwego faceta nie szpeci :P
W. ślicznota z Ciebie !

http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... nt=2-5.jpg - ten podstępny wyraz twarzy dumbusiowych reksików :D
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

ol. pisze: http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... nt=2-5.jpg - ten podstępny wyraz twarzy dumbusiowych reksików :D
He,he!!! :D ;D :D No tak,one knują,kombinują... ;) Cyklo,miej się na baczności!!!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”