pierwsza go ukradnę*Delilah* pisze:Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!!

Moderator: Junior Moderator
pierwsza go ukradnę*Delilah* pisze:Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!!
Pavulon*Delilah* pisze:Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!! Cyklo strzeż się mnieFilmik naprawdę rozbrajający, czym go nafaszerowałaś, że taki podatny się zrobił na uściski
?
Domyślam się tutaj wkładu Twej medycznej ręki:D
O rany boskie, on się brata nie wyrzeknie nigdy w życiu! Echo jest kropka w kropkę taki jak Ewok. Nie dość, że odmiana ta sama, to i charakter. Obecnie całe stado łączy się z nowym szczurem - 4 miesięcznym Cavo. I o ile reszta przyjęła Kawkę tak Echo czasem jeszcze się przepycha z nim. Ale potrafi też położyć się obok niego na boku i mieć wszystko gdzieś. Dzisiaj tak sobie stałam nad duną i przez pięć minut miziałam Echo po brzuchu, a on go tylko coraz bardziej odsłaniałCyklotymia pisze:Hahaha, a Ewoś to tylko taki miziak i ciapa dla człowieka - goni strasznie Precla, zaczepia resztę chłopaków, podskakuje, wkurza się, przewraca na plecki, iska jakoś tak dwa razy szybciej i mocniej niż taki spokojny i opanowany Tobiaszek...Mnie już dwa razy skubnął, raz jak rozdzielałam go i Precla (nie do krwi, ale mocno), drugi raz jak gonił Precla, czarnuch mu nawiał, a że miał moje kolano pod nosem to się na nim wyżył i zrobił... dziurkę w piżamie xD No co za szczur
Myślałam że pęknę ze śmiechu
uwielbiam filmiki made in CYKLOAgatow pisze: Fajny filmik, czekamy na więcej jak znajdzie się czas, ochota
łooo...kochany Misio-PysioCyklotymia pisze: A dzisiaj Precelek mnie rozczulił, otworzyłam klatkę to pierwszy do mnie wyleciał, wtulił się w zgięcie łokcia i rozpulsował oczkami... Potem nie chciał się stamtąd ruszyć, co chwilę tylko na zmianę ziewał i mył sobie pyszczek, za każdym razem coraz wolniej, wolniej aż w końcu usnął![]()
He,he!!!ol. pisze: http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... nt=2-5.jpg - ten podstępny wyraz twarzy dumbusiowych reksików