.I umówiłem się z mamą tak,żeby nie kupowała mi picia do szkoły,tylko dawała kase na picie.Niekupuje w szkole picia i tak po prostu będe zbierał
 .I umówiłem się z mamą tak,żeby nie kupowała mi picia do szkoły,tylko dawała kase na picie.Niekupuje w szkole picia i tak po prostu będe zbierał  .
 .Moderator: Junior Moderator

.I umówiłem się z mamą tak,żeby nie kupowała mi picia do szkoły,tylko dawała kase na picie.Niekupuje w szkole picia i tak po prostu będe zbierał
 .I umówiłem się z mamą tak,żeby nie kupowała mi picia do szkoły,tylko dawała kase na picie.Niekupuje w szkole picia i tak po prostu będe zbierał  .
 .
Axen97 pisze:zbieranie kasy idze dobrze.Już mam prawie 10 zł + 15 zł,które ma mi oddać mama.I umówiłem się z mamą tak,żeby nie kupowała mi picia do szkoły,tylko dawała kase na picie.Niekupuje w szkole picia i tak po prostu będe zbierał
.

RAno nie ma czasu na herbate,a soku prawie nigdy nie ma.Ale ja jej nie oszukuje,tylko mi mówi,żebym zrobił z nią co chce,no więc robieDo picia mozesz zawsze sobie zrobić herbaty albo wziać soku. A czy dostajesz jakies kieszonkowe? Głupio tak troche mame oszukiwac
 .
 . .Ja trzymam karme w takim szczelnym pudełku,i tam mniecałe 0,5 kg wchodzi.Ale poczekaj aż ktoś doświadczony odpowie
 .Ja trzymam karme w takim szczelnym pudełku,i tam mniecałe 0,5 kg wchodzi.Ale poczekaj aż ktoś doświadczony odpowie  .
 .
Jak będzie to kupieNie kupuj Vitapolu. Jak już nie masz wyboru to kup TROPIFIT RAT
 .
 .Wszystkie mają rodowód.Axen97 pisze:Czy jak sie urodzą szczury rasowe,to rodowód mają tylko 2 pierwsze czy coś takiego?Bo przy psach i kotach tak jest.
 .Dzisiaj Beata nauczyła Frytke wspinania się po oparciu krzesła i normalnie uczeń przerósł mistrza
 .Dzisiaj Beata nauczyła Frytke wspinania się po oparciu krzesła i normalnie uczeń przerósł mistrza  .Frytka dużo lepiej sobie z tym radzi,ale Beata raz spadła i teraz panicznie boi się tam wchodzić
 .Frytka dużo lepiej sobie z tym radzi,ale Beata raz spadła i teraz panicznie boi się tam wchodzić  .Ale myśle,że za pare dni będziemy próbować i nie będzie sie tak bać
 .Ale myśle,że za pare dni będziemy próbować i nie będzie sie tak bać  .A tą wspinaczke będziecie mogli obejrzeć w świerzutkim filmie na chomikuj,niedługo dam link
 .A tą wspinaczke będziecie mogli obejrzeć w świerzutkim filmie na chomikuj,niedługo dam link  .Hasło:Szczur
 .Hasło:SzczurTo żart, prawda??Axen97 pisze:No ale jak na papierku dostane liste przodków,to wstukam w kompa i wydrukuje,no nie?

Nie zrozumiałes:)Axen97 pisze:No ale jak na papierku dostane liste przodków,to wstukam w kompa i wydrukuje,no nie?