Dobrze że mama nie kupiła wszystkich z toffi, są obrzydliwe.. ja lubię tylko te z dżemem truskawkowym

Moderator: Junior Moderator
Znam toLaCoka pisze:Dziękija ciasta, ciastka, itp jem ze 3 razy do roku więc trzeba wyrobić normę
Ale to wszystko wina Ogoniastej! (trzeba na kogoś zwalić bo przecież to nie moja zachłannośćdenewa pisze:Znam toLaCoka pisze:Dziękija ciasta, ciastka, itp jem ze 3 razy do roku więc trzeba wyrobić normę
cały rok prawie nie jesz, ale jak już widzisz w kalendarzu ten tłusty czwartek to napada Cię taka ochota... bo wiadomo, że bezkarnie można się objeść...
Poproszę tabletki na chciwość... tylko dużo dużo...!!
No i po co się przyznawałaśdenewa pisze:No weź bo teraz ja nie mam na kogo zwalić, bo ja tych pączków Ogoniastej rano nie widziałam...
Co do pączków:Sheeruun pisze:A wgl dziś rano w trójce mówili, że pączki są nawet ze skwarkami![]()
"Pierwsze pączki wyglądały inaczej, niż te obecnie nam znane. Były bowiem zrobione z ciasta chlebowego i nadziewane słoniną. Podawano je z tłustym mięsem, słoniną i popijano alkoholem."
ejjj noLaCoka pisze: Ale to wszystko wina Ogoniastej! (trzeba na kogoś zwalić bo przecież to nie moja zachłanność) bo jak ona wstawiła to cudowne zdjęcie góry pączków sprawiło, że prawie obśliniłam sobie laptopa więc jak dorwałam się do prawdziwych pączków ;>
Ja jadłamiwonakoziarska pisze:A jadł ktoś kiedyś pączki z ziemniaków??
to mnie teraz zemdliło...lavena pisze:"Pierwsze pączki wyglądały inaczej, niż te obecnie nam znane. Były bowiem zrobione z ciasta chlebowego i nadziewane słoniną. Podawano je z tłustym mięsem, słoniną i popijano alkoholem."
Jest zima, trollom sie nudzi. U nas na forum też pełno.zalbi pisze: zauważyłyście, że ostatnio bardzo dużo "prowokacji" na forum? najpierw jakis troll pyta o szczurze "naskakiwanie", teraz rozmnażacz chce fuzza..
dziwne to wszystko
No bo to "od nas" się pytają o naskakiwanie i o fuzza.Paul_Julian pisze:Jest zima, trollom sie nudzi. U nas na forum też pełno.
Wentzowa pisze:Paul_Julian pisze: napisał(a):Jest zima, trollom sie nudzi. U nas na forum też pełno.
No bo to "od nas" się pytają o naskakiwanie i o fuzza.