Ja chcę jeszcze ziiimną coclę, o taaakbubu pisze:No i widzicie , czworokącik!
Jeszcze więcej popcornu!

Moderator: Junior Moderator
Ja chcę jeszcze ziiimną coclę, o taaakbubu pisze:No i widzicie , czworokącik!
Jeszcze więcej popcornu!
No dokładnieWentzowa pisze:Ja nie obchodzę, bo nie mam z kim. A nawet gdybym miała to też bym nie obchodziła. Tu się rozmowa na temat kina tyczylavena pisze:Zamierzacie obchodzić to shitowe amerykańskie święto?
O,tak! Z cytryną i z rurkąLaCoka pisze:Ja chcę jeszcze ziiimną coclę, o taaakbubu pisze:No i widzicie , czworokącik!
Jeszcze więcej popcornu!
MniamWentzowa pisze:Fujbubu pisze:Z cytryną
Mniam, idę kogoś pogonić do sklepububu pisze:O,tak! Z cytryną i z rurkąLaCoka pisze:Ja chcę jeszcze ziiimną coclę, o taaakbubu pisze:No i widzicie , czworokącik!
Jeszcze więcej popcornu!
Skoro mamy przyjechać do Ciebie to myślę, że możemy nocować u mnieWentzowa pisze:No dobra, ale ja jestem ciekawa kto was przenocuje...![]()
Właśnie myślałam o twoim mieszkanku, ale nie chciałam pytać żeby nie popełnić gafyLaCoka pisze:Skoro mamy przyjechać do Ciebie to myślę, że możemy nocować u mnie
Daj mi, powieszę nad łóżkiemVicka211 pisze:Łojojoj, ale znalazłam zdjęcieNiewyspana vicka
![]()
Wentzowa, czyżbyś chciała skonać w łóżku z samego rana ?Wentzowa pisze:Daj mi, powieszę nad łóżkiemVicka211 pisze:Łojojoj, ale znalazłam zdjęcieNiewyspana vicka
![]()
![]()
666 ave salve, god is dead, yeah.
obsługa stała, patrzyła się i śmiała