Sheruunowe Potwory
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Sheruunowe Potwory
Po takich obrażeniach pozszywanie wszystkiego prawidłowo nie było za bardzo możliwe.. a nawet nie przeżyłby narkozy przy utracie takiej ilości krwi..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Może to głupie, ale obwiniam sam siebie.
Gdyby nie to, że wczoraj nie posprzątałem klatki, bo przespałem cały dzień, i zabrałem się za sprzątanie dziś rano, wstając specjalnie o 5, może by się to nie stało..
Chłopcy nie wylądowali by w transporterze i nie zaatakowali Szufka..
Nie rozumiem tego.
Gdyby nie to, że wczoraj nie posprzątałem klatki, bo przespałem cały dzień, i zabrałem się za sprzątanie dziś rano, wstając specjalnie o 5, może by się to nie stało..
Chłopcy nie wylądowali by w transporterze i nie zaatakowali Szufka..
Nie rozumiem tego.
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Daj spokój, nie obwiniaj siebie.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O bogowie, to straszne... tak mi przykro. 
[*]

[*]
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

-
- Kontakt:
Strasznie mi przykro...Okropna śmierć,ale bezsensem jest teraz obwinianie się,przecież nikt nie jest w stanie przewidzieć takich zdarzeń.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
- tahtimittari
- Kontakt:
Straszne
Ale to nie Twoja wina, nie możesz się obwiniać, nie mogłeś przewidzieć..
Przykro mi..
Jeszcze tak spytam.. coś się okazało z jajkami Siergieja?

Przykro mi..
Jeszcze tak spytam.. coś się okazało z jajkami Siergieja?
Biedny, mały parchatek.
Ale powtórzę, tak jak reszta. Nie obwiniaj się, nie wszystkie zachowania da się przewidzieć.
Trzymaj się Sher

Ale powtórzę, tak jak reszta. Nie obwiniaj się, nie wszystkie zachowania da się przewidzieć.
Trzymaj się Sher
Dopiero dziś udało mi się pościerać plamy krwi z klatki i drzwi (umazałem je po przenoszeniu Szufka z klatki z powrotem do transportera). Wczoraj jeszcze nie byłem w stanie.
Choć i dziś robiło mi się słabo na myśl o wczorajszym incydencie..
Przestałem się chociaż obwiniać.
Nie wsadziłem chłopców do transportera podczas sprzątania. Bałem się powtórki. Co prawda, przeszkadzali, włażąc na mnie, do klatki, i ganiając za wszystkim, ale.. jakoś dałem radę
W transporterze wylądował sam Gacek, bo dostał jakiejś agresji i rzucał się na wszystkich. Nawet mnie parę razy lekko (choć do krwi) ugryzł. Teraz każda bójka będzie mnie przerażać. Szczególnie, że nie wiem, kto był mordercą.
Zrobiłem całkowite szorowanie klatki w wannie i przemeblowałem ją. Kupiłem nowe koszyczki, bo Diabeł lubi robić sobie w nich "okna".
Wgle, wczoraj znalazłem go w szafce z ubraniami, nie wiem jak ją otworzył. Rano, ubierając się, zauważyłem, że mam wielką dziurę w spodniach, centralnie w kroku
Całe szczęście, że zauważyłem..
Ehh..w moich ulubionych
No ale.. bywa.
Dziś mnie też Diabeł ugryzł, kiedy próbowałem go wziąć i zanieść do klatki po wybiegu. Centralnie w "górę zgięcia" palca środkowego lewej ręki, także jak chcę zgiąć, widnieje całkiem efektowna, wielka dziura
Teraz mam zabandażowane i nieco usztywnione, bo się otwiera jak zginam..
Jutro zrobię zdjęcia nowego wystroju klatki
Choć i dziś robiło mi się słabo na myśl o wczorajszym incydencie..
Przestałem się chociaż obwiniać.
Nie wsadziłem chłopców do transportera podczas sprzątania. Bałem się powtórki. Co prawda, przeszkadzali, włażąc na mnie, do klatki, i ganiając za wszystkim, ale.. jakoś dałem radę

W transporterze wylądował sam Gacek, bo dostał jakiejś agresji i rzucał się na wszystkich. Nawet mnie parę razy lekko (choć do krwi) ugryzł. Teraz każda bójka będzie mnie przerażać. Szczególnie, że nie wiem, kto był mordercą.
Zrobiłem całkowite szorowanie klatki w wannie i przemeblowałem ją. Kupiłem nowe koszyczki, bo Diabeł lubi robić sobie w nich "okna".

Wgle, wczoraj znalazłem go w szafce z ubraniami, nie wiem jak ją otworzył. Rano, ubierając się, zauważyłem, że mam wielką dziurę w spodniach, centralnie w kroku

Dziś mnie też Diabeł ugryzł, kiedy próbowałem go wziąć i zanieść do klatki po wybiegu. Centralnie w "górę zgięcia" palca środkowego lewej ręki, także jak chcę zgiąć, widnieje całkiem efektowna, wielka dziura

Jutro zrobię zdjęcia nowego wystroju klatki

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Nie wiem, wyglądają już normalnieJeszcze tak spytam.. coś się okazało z jajkami Siergieja?

Nie mam pojęcia czemu wtedy mu tak spuchły i zsiniały..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Ojojj, ale kłopotliwi Panowie. No ale kciuki żeby się wszystko polepszyło ; *
, Cyna, Soda Nafta [*]
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Skoro zdarzają się takie napady agresji, to może pomyślisz nad kastracją?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Gacucha kastrował nie będę, bo na ogół jest spokojny, no chyba, że to co wczoraj będzie się powtarzało.
A nad Diabłem się zastanawiam. Będę zbierał pieniądze na kastrację, bo robi się nieznośny
Najgorsze jest to, że z kazdym dniem jest coraz bardziej dziki. Z początku był jeszcze w pewnym stopniu oswojony, przychodził, właził na mnie, jak się przestraszył uciekał mi do kaptura albo rękawa. Teraz nie jestem w stanie go złapać, ucieka od ręki.. I gryzie. Wcześniej mu się to nie zdarzało, piszczał tylko jak się go brało, potem czasie wyrywał się i piszczał. Teraz zero kontaktu z nim
A nad Diabłem się zastanawiam. Będę zbierał pieniądze na kastrację, bo robi się nieznośny

Najgorsze jest to, że z kazdym dniem jest coraz bardziej dziki. Z początku był jeszcze w pewnym stopniu oswojony, przychodził, właził na mnie, jak się przestraszył uciekał mi do kaptura albo rękawa. Teraz nie jestem w stanie go złapać, ucieka od ręki.. I gryzie. Wcześniej mu się to nie zdarzało, piszczał tylko jak się go brało, potem czasie wyrywał się i piszczał. Teraz zero kontaktu z nim

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
może to też ma związek z hormonami...po kastracji na pewno będzie go łatwiej oswoić 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Obiecałem pokazać nowy wystrój klatki, oto i on

Znalazłem kilka ostatnich zdjęć Szufka. Zrobione parę dni przed śmiercią:

Pendrive w tej samej "scenerii"

I kilka fot z dzisiaj:

Znalazłem kilka ostatnich zdjęć Szufka. Zrobione parę dni przed śmiercią:

Pendrive w tej samej "scenerii"

I kilka fot z dzisiaj:

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
http://s1130.photobucket.com/albums/m52 ... G_0063.jpg ło ja cię ale słodko razem śpią <3!!
wreszcie ktoś XLkę urządzoną pokazuje oprócz mnie
wreszcie ktoś XLkę urządzoną pokazuje oprócz mnie