[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: [Klatka] - Wasze klatki
hmm rozowe? mi to na fiolet wyglada ale moze jakis dalton ze mnie 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
A-g-a-t-a jesteś jasnowidz hihihi tak wymiary to 70x40x80  a pieterka sa fioletowe, 

hehe kurcze a ile placilas za ta klateczke?  . no czyli w razie cos nie tylko ja jestem dalton
. no czyli w razie cos nie tylko ja jestem dalton 

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
pestka86.. a malowane nie szkodliwa farba dla zwierzat?

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor,  Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']

za klatke dałam 115zł n allegro, a malowałam jakąś farbą nietoksyczną na bazie wody 

osz w morde ! 115 zl to duzo...;/.

za tania to ona nie była ( http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=183108877 ) ale tanszej z takimi wymiarami nie znalazłam , jak narazie szczurasy w niej sie gubia hehe , jest fajna i duza 

pestra86 mam tę samą klatkę tez z allegro tylko masz jakąś fajniejszą wersję bo u nie byly tylko dwie wązkie półki i troche spadały dlatego musiałam je przemontować trochę.

Szakira [']-12.04., Foteczka['] 11.04-13.04.06.  ;(

Limba, świetna klateczka 

u mnie w Poznaniu taka 70 szynszylowka kosztuje 60 pln ;/ wiec cholernie duzo dalas..:wowrat:

Telimenko: szynszylowka 70-tka jest mniejsza od klatki z linku pestki86. Przy klatkach w nazwie podaje sie najwiekszy wymiar (w wypadku Twojej szynszylowki 70 cm) a klateczka pestki ma wymiary 70x80x40...
Od siebie moge dodac, ze ta klateczka jest naprawde fajna (sama mam taka tylko z innym wyposarzeniem - z tym ze ja z gory zakladalam ze polki wymienie na inne wiec mi nie zalezalo za to kolowrotek sie przydal ). Ja za moja dalam 110 PLN pluz 15 PLN przesylka. Wczesniej porzadnie sprawdzilam i to wcale nie jest drogo za klatke tych wymiarow - w sklepach sie taniej w Krzkowie nie kupi porownywalnej. Moje baby sa z klatuchy zadowolone - jest gdzie sie bic :diabrat:, gdzie robic bajzel i gdzie sie wyspac :spirat: czy schowac
). Ja za moja dalam 110 PLN pluz 15 PLN przesylka. Wczesniej porzadnie sprawdzilam i to wcale nie jest drogo za klatke tych wymiarow - w sklepach sie taniej w Krzkowie nie kupi porownywalnej. Moje baby sa z klatuchy zadowolone - jest gdzie sie bic :diabrat:, gdzie robic bajzel i gdzie sie wyspac :spirat: czy schowac 

Od siebie moge dodac, ze ta klateczka jest naprawde fajna (sama mam taka tylko z innym wyposarzeniem - z tym ze ja z gory zakladalam ze polki wymienie na inne wiec mi nie zalezalo za to kolowrotek sie przydal
 ). Ja za moja dalam 110 PLN pluz 15 PLN przesylka. Wczesniej porzadnie sprawdzilam i to wcale nie jest drogo za klatke tych wymiarow - w sklepach sie taniej w Krzkowie nie kupi porownywalnej. Moje baby sa z klatuchy zadowolone - jest gdzie sie bic :diabrat:, gdzie robic bajzel i gdzie sie wyspac :spirat: czy schowac
-=Lazanka=-

hmm no nie wiem mi to sie i tak wydaje duzo  widzialam taka wielgasna dla fretki za 140 chyba wiec nie ma wielkiej roznicy cenowej a wymiarami jest.bo byla dluga na 110 cm. ale jak dobrze sluzy to sie ciesze
 widzialam taka wielgasna dla fretki za 140 chyba wiec nie ma wielkiej roznicy cenowej a wymiarami jest.bo byla dluga na 110 cm. ale jak dobrze sluzy to sie ciesze  ja jutro jade na poszukiwania
 ja jutro jade na poszukiwania 

widzialam taka wielgasna dla fretki za 140 chyba wiec nie ma wielkiej roznicy cenowej a wymiarami jest.bo byla dluga na 110 cm. ale jak dobrze sluzy to sie ciesze
 widzialam taka wielgasna dla fretki za 140 chyba wiec nie ma wielkiej roznicy cenowej a wymiarami jest.bo byla dluga na 110 cm. ale jak dobrze sluzy to sie ciesze  ja jutro jade na poszukiwania
 ja jutro jade na poszukiwania 

Klateczki moich panienek. Mniejsza Afery i Awantury, większa reszty 
Wydaje mi sie że pustawe są ale nie mam ostatnio pomysłów na urządzenie...

Wydaje mi sie że pustawe są ale nie mam ostatnio pomysłów na urządzenie...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
heheh fajna klateczka ja mam dwie połaczone i sa hmm w sumie duze,zamieszczalam fotki wyzej,ale zawsze mi sie wydaje ze jak na 3 Dziewczyny to i tak za mała wiec szukam wiekszej