I masz rację! Oni by nie przepuścili kulawego nawet, a wymagają, żeby im ulgi dawać. Ja rozumiem, jeśli ktoś jest starszy i widać że ledwo stoi, ale takie babcie, co non stop latają na ploteczki i nie wiadomo po co non stop jeżdżą tramwajami/autobusami? Pf.Ja tam nawet żadnych staruszków nie puszczam na miejsce w tramwaju, bo mnie też mają w końcu prawo boleć nogi
A w ogóle, to jak byłem na komunii swojego brata (z dwa lata temu) to w ogóle po chamsku się te babki zachowały.. Ksiądz coś tam gadał, żeby zostawić pierwsze ławki wolne, bo tam dzieci mają siadać te co do komunii.. a gdzie tam! Babki posiadały i się wszystko opóźniło, bo nie można było ich zgonić, bo przecież one są starsze..

Klimejszyn, dobrze że do ciebie się dopiero jedna babka upieprzyła. U nas w szkole jak zobaczą u kogoś piercing, każą wyjąć. Natychmiast! Aczkolwiek jak zrobię sobie gdzieś niedługo, to mam zamiar się wykłócać. Mi się podoba, im nie musi, do diabła! Jak ktoś nie chce wyjąć, to jest odsyłany do Sabinki, a to postrach szkoły.
Nie wiem kto puścił taką dziwaczkę do zakonu.. ona jest nie do wytrzymania..jak widze jej mo..twarz to mi się słabo robi. Ta wiecznie zła mina, brr..

Dokładniebo sama wywracam oczami jak widzę tzw plastiki, a nieraz mówię coś w stylu "kto jej wmówił, że spodnie w panterkę są ładne?"