Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Nietoperrr... »

Może choć na szczenę...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

iwonakoziarska pisze:Może choć na szczenę...
W zestawie szklankę coby miał gdzie szczenę włożyć.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

Landrynka pisze: Nauka w liceum nie jest obowiązkowa. Zwłaszcza w najlepszym liceum.
to ma być najlepsze liceum?
dla mnie jest denne. nie pozwoliłabym dziecku chodzić do takiego. jeszcze by się zaraziło głupotą od ekipy rządzącej.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Nie! Kupcie mu w zestawie klej do protez, jakiś taki w tv reklamowali! Tam gratis dają wanienkę do szczen.. :D
Jak to usłyszałem, to popłakałem się ze śmiechu.. jakoś wyrażenie "wanienka do protez" mnie rozwala.. :D
yss pisze:
Landrynka pisze: Nauka w liceum nie jest obowiązkowa. Zwłaszcza w najlepszym liceum.
to ma być najlepsze liceum?
dla mnie jest denne. nie pozwoliłabym dziecku chodzić do takiego. jeszcze by się zaraziło głupotą od ekipy rządzącej.
Popieram cię, yss. Chodzę do podobnego, ale nie aż tak rygorystycznego.. Ogólnie jest tam nawet fajnie, przynajmniej mało uczniów i nikt nikogo raczej nie gnębi. A ja nie lubię tłoku.
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

Sheeruun pisze:
Nie! Kupcie mu w zestawie klej do protez, jakiś taki w tv reklamowali! Tam gratis dają wanienkę do szczen.. :D
Jak to usłyszałem, to popłakałem się ze śmiechu.. jakoś wyrażenie "wanienka do protez" mnie rozwala.. :D
popłaczę się ze śmiechu, jak sam już będziesz musiał je nosić.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Nie będę. Nie dożyję tak sędziwego wieku :D Nadmiar szczurów w domu mnie zeżre. ;D
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Babli

Post autor: Babli »

kto się pisze na psełdo szałtboksa? :P
Awatar użytkownika
Kameliowa

Post autor: Kameliowa »

Z tego co pamiętam i czytałam na forum, był tu szłtboks. Szkoda w sumie, że już go nie ma. tak samo jak opcji edytuj :D
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Awatar użytkownika
Zorlis
Kontakt:

Post autor: Zorlis »

O tak, brak edycji boli...
Chociaż te 15 minut, na poprawienie literówek, czy coś, bo potem człek patrzy w swoje posty i wstydzi się sam przed sobą :P
Babli

Post autor: Babli »

Co do pierwszego no prawda.

Co do drugiego, no niestety.. ale cóż. Użytkownicy pisali do innych odpowiadając na posty-widmo.
Awatar użytkownika
Kameliowa

No właśnie. A nieraz się robi tak głupie błędy, że naprawdę jest się czego powstydzić. A ja notorycznie robię literówki, bo patrzę jak pisżę tylko na klawiaturę i potem od razu wysyłam... i błędy łażą za mną że szok :/

Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

Babli pisze:Co do pierwszego no prawda.

Co do drugiego, no niestety.. ale cóż. Użytkownicy pisali do innych odpowiadając na posty-widmo.
właśnie. jak dla mnie brak edycji postu jest całkiem dobrym rozwiązaniem. bo tak to ktoś zada jakieś pytanie, zostanie za to ściskany, np za chęć rozmnażania szczurów, później to zmieni i wyjdzie na to, że mu wmawiamy.
ale przydałaby się opcja łączenia postów. to by było coś. nieraz w naszych tematach jest 5 własnych postów pod rząd, a tak to by się połączyło i byłoby git :)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
Kameliowa

Nie no dziewczyny macie całkowitą rację. I się z ty zgadzam co mówicie. Ale ponarzekać sobie można zawsze :)

grzesia

Post autor: grzesia »

Był szołtboks a jakie się fajne rozmowy nocne czasami prowadziło :P to były czasy ^^

Mam problem i sobie pomyślałam, czemu nie szczurze forum? No więc - uważacie że jak chłopak się często na dziewczynę patrzy to znaczy, że mu się ona podoba? Ja mam taką skomplikowaną sprawę z takim jednym kolesiem :P W pażdzierniku szłam sobie sama na górę po schodach, on szedł sobie sam na dół i się spojrzeliśmy w oczy i od tej pory się patrzymy na siebie często, również często prosto w oczy (ale inteligentny tekst :D ) . Jednakże myślę, że to może być zwykły przypadek albo że się patrzy bo ja się patrzę. Wiem, że jest wolny i w ogóle nas cholernie dużo rzeczy łączy i nigdy w życiu nie miałam takich motyli... a nawet z nim nigdy nie rozmawiałam...Nie mam za bardzo jak go poznać, jedyną osobą, która mogłaby nas poznać jest mój kolega który się troche (bardzo troche ) z nim zna ale znam jego niedelikatność, zrobiłby to baaardzo perfidnie :P
Rhenata

Post autor: Rhenata »

Żaden łysy mnie nie ruszyłi moich znajomych z Parku Garnizonowego w Jeleniej!!! O0
niejedno sie tam wypiło na 'garnizonie '. ...iwona czy ja mogę twoje zdjęcie paszczy prosić? bo mogę cie niechcący znać ;)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”