My little girls

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Ogoniasta

Re: My little girls

Post autor: Ogoniasta »

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_2526.jpg mmm...jaka pyszna kukurydzka ;D
http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_2533.jpg jak chomik :D ;D

Wycałuj w brzusie ślicznotki! :-*
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Rhenata

Post autor: Rhenata »

ObrazekObrazekObrazek

Obrazek tyle zostało w misce z JR Farm Wellness ;D

Obrazek tłuścioszek
ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

troszku zdjęć obiecanych
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Rhenata

''niebieski diabeł vel Freyja wczoraj napadła Tuti, najpierw ja skubała, czyściła mocno a potem jak już się Tuti nie mogla od niej uwolnić i chciała uciec to ja zaatakowała ...dzisiaj to samo tylko ze tym razem poważniej, mój brudnonosek ma gryza na łapce :( a przed chwilka znowu zaczęła ja atakować i się stroszyć

w sumie od zawsze ustawia sobie białasy jak jakaś rasistka ..czasami było trochę pisków ale tym razem upatrzyła sobie tylko Tuti i to bardzo agresywnie, nigdy się tak nie zachowywała żeby ugryźć w łapkę >:( martwię się o Tutke bo przecież Freyjka jest od niej większa i ewidentnie silniejsza jak na te trzy razy to byliśmy w pobliżu żeby rozdzielić zanim stanie sie cos bardzo poważnego ..a co jak nas nie będzie? Nigdy nie miałam do czynienia z agresja u ciurow nie wiem dlaczego i jak temu przeciwdziałać, co mogę zrobić żeby jej nie atakowała? I dlaczego ja tak mocno czyściła az wyrywala jej futerko a potem tak jakby pokazywała jej ze to ona tu rządzi, wczoraj po tej bójce przez jakiś czas chodziła za Tuti i nastroszona sie kładła obok niej tak jakby odgradzała jej drogę..może ja ze stada wyrzuca? :(''

cytuje sama siebie z innego posta, żeby tu tez było
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
merch

Post autor: merch »

Jakie one tlusciutkie.

A z tym zachowaniem naprawde ie wiem u panien takie rzeczy razcej sie nie zdarzaja.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Rhenata

nooo a nad dupeczkami wisi hamak od Anusi...zdecydowanie muszę zamówić większy ::)

merch się ślinisz na mojego agutkowego tłuścioszka, co? ja wiem ze ty byś mi ja zabrała ukradkiem i zrobiła mamuśką :P
Obrazek
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

Uwielbiam te żółciste, szczurkowe zębale, to jest to co mnie kręci http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... 2558-1.jpg
Wybacz ślicznotko ale masz dupala! Jak trzydrzwiowa szafa ;) Ale jak się sierść błyszczy; podsumowując: boska laleczka http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... 2575-1.jpg
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

[quote="Rhenata" potem tak jakby pokazywała jej ze to ona tu rządzi, wczoraj po tej bójce przez jakiś czas chodziła za Tuti i nastroszona sie kładła obok niej tak jakby odgradzała jej drogę..może ja ze stada wyrzuca? :([/quote]
u nas Mu tak zachowywała się niedawno w stosunku do Mizelki, choć już przecież od dawna są razem.
nie było to jednak tak agresywnie jak w waszym przypadku , nie latało futro, i nie lała się krew.
po jakimś czasie "wytłumaczyły" sobie wszystko i było z powrotem spokojnie.
często dla szczurzych nerwusów polecają neospasminę, może dla awanturnicy też by pomogło odrobinę?
myślę, że na czas waszej nieobecności można zamknąć agresorkę nawet w transporterze- doceniłaby po jakimś czasie swobodę i towarzystwo?
tak gdybam, ale życzę wam rychłego poskromienia złośnicy ;) (może Shakesperae coś mógłby pomóc? ;D )
miziaństwa dla pięknych panien :)
...czyż nie dobija się koni...?
merch

Post autor: merch »

A zebys wiedziala ze sie ślinie , a wczesniej to jescze i mamuska bym ja zrobila ja lubie szczurze macierzynstwo , byle tylko bezproblemowe bylo.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Rhenata

myślę, że na czas waszej nieobecności można zamknąć agresorkę nawet w transporterze-
hehe, tak drastycznych metod nie muszę stosować, wystarczy ze zasłonie przejście do drugiej polowy klatki i już mam dwie całkowicie osobne wille o rozmiarach 60-93-63 ;D
tylko ze takie zachowanie jest w tej chwili tylko do jednej niuni, jak ustawiała sobie resztę stada to było to sporadyczne i raczej ledwo zauważalne, pańcia klasnęła i po sprawie a teraz to aż mam stracha :-\
Obrazek
ol.

Post autor: ol. »

Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

Rhenata pisze:nooo a nad dupeczkami wisi hamak od Anusi...zdecydowanie muszę zamówić większy ::)
Rzeczywiście - poznaję kolorki :) Moje tunel pogryzły w środku i funkcjonalnie przerobiły go na hamak ;D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_2561.jpg slicznosci! a ten nosek... jak marzenie
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Rhenata

te ciury moje są dziwne ::) jak się biły niedawno tak teraz łażą za sobą i się czyszczą obie.... jak jakieś papużki

za to Suzi nauczyła się złazić na podłogę..nie mogę dzieciaka utrzymać w miejscu, ciągle włazi do śmietnika i wyciąga torebkę herbaty rumiankowej :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”