Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Trochę z innej beczki: zajrzyjcie, proszę, na ten bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st20009981 dla SPSowych szczurków. Zakup chociaż jednej gwiazdki to naprawdę nieduży koszt, a bardzo potrzebny szczurkom z SPSu.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
Zawsze się zastanawiam czy im tak wygodnie Albo spanie na głowie zwinięte jak papier toaletowy
Chociaż niektóre śpią na plecach na wznak prawie jak po imprezie
Śliczny
Eve pisze:Zawsze się zastanawiam czy im tak wygodnie Albo spanie na głowie zwinięte jak papier toaletowy
Chociaż niektóre śpią na plecach na wznak prawie jak po imprezie
Hahahahahahhahahaha
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :) Ze mną: DTciaki Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Troszkę nowych zdjęć Mordulec (zamordowała "kroplę krwi" z pianki) Bo taaakie brudne łapcie były... Dowód na to, że szczury to psuje: Nowa antyszczurza osłona, bo stara była już zbyt niska A na koniec śliczna gwizdka od ajlii
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..." Moje dzieciaczki:Kane,Kofi,Triple HiGoldustnasz temacik
O boziu! Ściuzia pościółka Uwielbiam śpiące szczuraski, te ich łapusie i stópki zaciśnięte w piąstki
W ogóle prześliczne stadko! Koniecznie proszę wymiziać i wycałować za każdy dzień, gdy Cię tu nie było!
A w ogóle to podejrzewam, że do zdjęć układasz "wyjściowe" mebelki. Nie wierzę, że wszystko takie czyściutkie i niepogryzione (te dwa zdjęcia to chyba tylko tak grzecznościowo wrzucone ). U mnie wszystko ma postać sieczki a koszyczków już prawie nie mam jak wieszać