Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Oh, a ja właśnie uczę się mojej ukochanej chemii.
Mam jutro kartkówę.

Mam jutro kartkówę.

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Chemia spoko jest
2,3dibromoetyl! :Dtj to!

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
że co 2,3?
Przerabiam teraz wiązanie, więc jak coś...
Zostać wetem, czy chemikiem?

Przerabiam teraz wiązanie, więc jak coś...

Zostać wetem, czy chemikiem?

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Chomikiem :]
Hm, wczorajsze brodzenie w błotku i wodzie (wiooosna...) z psem chyba będę musiała odpokutować przynajmniej bólem gardła. A tak rzadko choruję...
Hm, wczorajsze brodzenie w błotku i wodzie (wiooosna...) z psem chyba będę musiała odpokutować przynajmniej bólem gardła. A tak rzadko choruję...

Idzie odwilż i będzie kupy widać na chodnikach/trawnikach itd...
Tego fragmentu wiosny nie lubię. Ale jeśli ma już więcej nie padać śnieg i nie będzie -15, to mogę te psie kupy polubić
Tego fragmentu wiosny nie lubię. Ale jeśli ma już więcej nie padać śnieg i nie będzie -15, to mogę te psie kupy polubić

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Ja chcę juz wiosnę. Ciepełko, słoneczko, i można wskoczyć w trampy i wychodzić. A nie ubierać się w kurtki, szaliki..
Dawno tyle ludu w domu u nas nie było, gości mieliśmy
Z bratem zacieszaliśmy do muzyki i myślałem, że mnie zabije jak mnie ścisnął z wdzięczności za kostkę do gitary z Frankensteinem, którą mu dałem
Łahaha. Fajnie było.
Wujkowi się strasznie szczury podobały. Miział je i wypytywał co jedzą, czy się nie gryzą i wgl

Dawno tyle ludu w domu u nas nie było, gości mieliśmy

Wujkowi się strasznie szczury podobały. Miział je i wypytywał co jedzą, czy się nie gryzą i wgl

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Ja lubię zimę, kiedy prawie jej nie odczuwam 

A ja lubie zime, ale gdzies na przełomie lipca i sierpnia tylko 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ja mam tak samo!pin3ska pisze:A ja lubie zime, ale gdzies na przełomie lipca i sierpnia tylko

- Paul_Julian
- Kontakt:
A u nas już są takie "przebiśniegi"DK! pisze:Idzie odwilż i będzie kupy widać na chodnikach/trawnikach itd...

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
u mnie też 

O tak...
Sama mam psa, który musi się przecież gdzieś załatwić, ale chłopię ma jakieś wrodzone wyczucie i nie robi na chodniku, nawet nie na poboczu - on musi mieć skwerek z dala od ulicy ;P
A niestety, na mojej ulicy - choć z trzech stron można znaleźć kawałek trawnika czy nawet psią toaletę - mieszkają w większości bardzo leniwi ludzie, którzy zrobią kilka kroków z psem wzdłuż kamienic, i do domu. I tak się warstwami gromadziło...
Ekhm, przepraszam za ten "skatologiczny" wywód :p

Sama mam psa, który musi się przecież gdzieś załatwić, ale chłopię ma jakieś wrodzone wyczucie i nie robi na chodniku, nawet nie na poboczu - on musi mieć skwerek z dala od ulicy ;P
A niestety, na mojej ulicy - choć z trzech stron można znaleźć kawałek trawnika czy nawet psią toaletę - mieszkają w większości bardzo leniwi ludzie, którzy zrobią kilka kroków z psem wzdłuż kamienic, i do domu. I tak się warstwami gromadziło...
Ekhm, przepraszam za ten "skatologiczny" wywód :p
o jaaa nie ma nikogo nawet na irc